首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
My husband Christopher was once a financial planner. Even though he couldn’t balance our budget, his clients trusted him implici
My husband Christopher was once a financial planner. Even though he couldn’t balance our budget, his clients trusted him implici
admin
2013-08-03
63
问题
My husband Christopher was once a financial planner. Even though he couldn’t balance our budget, his clients trusted him implicitly and he made them feel secure. In exchange they paid him very well. We had a nice life then, except for the occasional blip on the radar screen of our relationship—nothing that couldn’t be solved with a few soft words or a trip to the bedroom. Usually little tiffs about money. My yoga studio was just starting to make a profit, and I had recently decorated it in a lovely minimalist way, in neutral tones with simple prints and accents like straw-coloured silk cushions and clay flowerpots. At last, I was in control of my working life and poured my heart and soul into making it succeed
When we first met, I fell hard for Christopher right away, although I wouldn’t call it love. I’d never been with a man who was prettier than I was, but after a while I got used to it, and it didn’t bother me so much. I was recovering from a broken heart and needed something to help me move on. If it wasn’t love, it was good enough, and when he asked me to marry him I jumped at the chance, knowing that it might be my last.
Things started out so well. I was working steadily and Christopher was patiently climbing up the ladder in his department. Then, without any warning, one overcast winter afternoon in year five, he just upped and left his desk in the gray cubicle at the bank, handed in his resignation, and came home and told me he wanted to start an interior design business.
He has always loved mixing and matching, and has a real eye for colour, texture, and shape, but the idea of turning a hobby into a business wasn’t something we had ever discussed I thought the stress of his job was becoming too much and perhaps he would take a few months off over the spring and summer to relax, do a project or two, and get the idea out of his system. I didn’t believe he could be serious. But once he had a few clients,(thanks to my sister who has a lot of rich friends), he began to draw up plans, ordering catalogues and scouting vintage furniture shops, turning our empty workshop into a kind of makeshift studio with all of his sketches pinned to the wall. After spending a lot of time and money on all of this preparation, and really doing quite a nice job of it, he called each client in turn and apologized, saying he wasn’t well and wouldn’t be able to design their living spaces after all. Then he went to bed
It can be inferred from the passage that
选项
A、the author fell in love with Christopher at the first sight.
B、the author was disappointed in love when meeting Christopher.
C、Christopher was much more handsome than her former boyfriends.
D、Christopher asked her to marry him soon after they met each other.
答案
B
解析
推断题。按照试题顺序和Christopher定位至第二段。该段第三句指出,当时作者处于失恋状态,故[B]符合文意。第二段首句表明作者不承认一见钟情,[A]与文意不符;第二段第二句指出“I’d never been with aman who was prettier than I was…”,由此虽然可以判断,她以前的男友都没有Christopher帅,但并没有提程度如何,[C]中的much more handsome与原文不符;第二段末句指出“…when he asked me to marry him Ijumped at the chance…”,文章没有提到求婚的时间,[D]与原文不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MhLK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Wehavenoobjectionto_____ameetinghere,solongasitispeaceful.
Oneofthequestionsthatiscomingintofocusaswefacegrowingscarcityofresourcesofmanykindsintheworldishowtodiv
WhichoneofthefollowingwasNOTamongtheconditionsofthemanseveralyearsago?
WhichoneofthefollowingwasNOTamongtheconditionsofthemanseveralyearsago?
"Iboughtthisshirtfor$35yesterday.""It’sonsaletodayforonlyYoushouldhavewaited.""Ohreally?Buthow______.Iknow?
WhichofthefollowingitalicizedphrasesindicatesPURPOSE?
Callyourdoctorforadviceifthe______persistformorethanafewdays.
WeatherintheWorldBecomesWarmtoExhaustwithGreenhouseGasItwastimetogetcreative.In2006,aheadofgovernment
We’vejustinstalledtwoair-conditionersinourapartment,______shouldmakegreatdifferencesinourlifenextsummer.
TheAmericanbabyboommadeunconvincingU.S.advicetopoorcountriesthattheyrestraintheirbirths.【C1】______,therehash
随机试题
A公司于2009年6月在上海证券交易所上市。2013年4月,A公司聘请B证券公司作为向不特定对象公开募集股份(以下简称“增发”)的保荐人。B证券公司就本次增发编制的发行文件有关要点如下:(1)A公司近3年的有关财务数据如下:A公司于2010年度以资本
脓毒性休克(septicshock)
下列组合,错误的是
王某,自觉腹胀痛,时有条状物聚起在腹部,按则胀痛更甚,便秘,纳呆,苔腻,脉弦滑。
看到与剖到的梯段各有几段?
对于银行存款设置账簿时,一般应设()
某家庭准备以抵押贷款方式购买一套住房。该家庭月总收入8000元,最多能以月总收入的25%支付住房贷款的月还款额。年贷款利率为6%,最长贷款期限20年。最低首付款为房价的30%,若采用按月等额偿还方式。根据上述资料,回答下列问题。若第5年末银行贷款利率上
福勒与鲍恩的教师关注阶段论是针对()教师的专业发展理论。
Interpretingistodaywidelyknownfromitsuseininternationalpoliticallife.Whenseniorministersfromdifferentlanguageb
A、 B、 C、 D、 BThegroupiswatchingamonitorwhileparticipatinginavideoconference.Choice(A)mi
最新回复
(
0
)