首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The development of Jamestown in Virginia during the second half of the 17th century was closely related to the making and use of
The development of Jamestown in Virginia during the second half of the 17th century was closely related to the making and use of
admin
2014-01-17
52
问题
The development of Jamestown in Virginia during the second half of the 17th century was closely related to the making and use of bricks. There are several practical reasons why bricks became important to the colony. Although the forest could initially supply sufficient timber, the process of lumbering was extremely difficult, particularly because of the lack of roads. Later, when the timber on the peninsula had been depleted, wood had to be brought from some distance. Building stone was also in short supply. However, as clay was plentiful, it was inevitable that the colonists would turn to brickmaking.
In addition to practical reasons for using brick as the principal construction material, there was also an ideological reason. Brick represented durability and permanence. The Virginia Company of London instructed the colonies to build hospitals and new residences out of brick. In 1662, the Town Act of the Virginia Assembly provided for the construction of thirty - two brick buildings and prohibited the use of wood as a construction material. Had this law ever been successful enforced, Jamestown Would have been a model city. Instead, the residents failed to comply fully with the law; and by 1699 Jamestown had collapsed into a pile of rubble with only three or four habitable houses.
What is the subject of this passage?
选项
A、The reason for brick making in Jamestown.
B、The cause of the failure of Jamestown.
C、The law of the Virginia colonists.
D、The problem of the early American colonies.
答案
A
解析
本题要求考生能够通读全文,把握文章的中心大意。由于本文是围绕在Jamestown制砖建房的原因而讲的,所以A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MiFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Allovertheworld,yourchancesofsuccessinschoolandlifedependmoreonyourfamilycircumstancesthanonanyotherfactor
WhentheUnitedNationsandworldleadersmadeuniversalprimaryeducationoneoftheireightmillenniumdevelopmentgoals,more
Thegovernmenthaslauncheditsconsultationonbettermeasuresofchildpoverty,hutitreallyhastobeasked,betterforwhom
WhereisthetraintoNanjingnowstanding?
Becauseoftheeconomiccrisis,industrialoutputintheregionremained
Thereisabeliefamongmanyeducatorsthatstudentattentionpeaksduringthefirst15minutesofclassroominstruction—a(n)(1)
InternetdatashowsthatAmericanyoungeradultshavebecometheprimarygroupmadaboutalteringtheirpersonalappearance.Onc
______enougharticles,Mr.Smithwasrefusedpromotioninhisacademictitle.
Sherefusedto______thedoorkeytothelandladyuntilshegotbackherdeposit.[1999]
WhichofthefollowingwasNOTmentionedtobeprotectedbythedetentionoperation?
随机试题
属于前药(pre-drug)的是
药物滥用所指的药物是
航外像片控制点的布设选择时,航外像片控制点距像片边缘不小于()。
下列情形中,公民、法人和其他组织不能申请行政复议的是()。
递延年金具有如下特点()。
为保证大型活动安保应急处置工作顺利开展,应急处置现场要对操作层、管理层、新闻联络点、停车区等做好合理的安排。根据以下示意图,其正确的布局是()。
在公路沿线有若干黄沙供应站,每两个黄沙供应站之间有一个建筑工地。一辆载着黄沙的卡车从公司出发,到达第一个黄沙供应站装黄沙,使车上的黄沙增加1倍,到达第一个建筑工地卸下黄沙2吨,以后每到达黄沙供应站装沙使车上黄沙增加1倍,每到达建筑工地卸下黄沙2吨,这样到第
美国著名影星布拉德.皮特主演的电影《返老还童》,描述的是主人公本杰明.巴顿一出生便如80岁老人一般,之后便越活越年轻,最后竟以婴儿的形态离开人世。但现实中,古今中外,从没有真正出现这一现象,这是因为()。
一个中国原则是两岸关系的政治基础。体现一个中国原则的“九二共识”()
Flightattendantsaresteppinguppressuretoclosewhatsomecallabackdoortoairportterrorism:ground-crewsecurity.Nearl
最新回复
(
0
)