首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
I was only eight years old when the Second World War ended, but I can still remember something about the celebrations in the sma
I was only eight years old when the Second World War ended, but I can still remember something about the celebrations in the sma
admin
2015-10-30
43
问题
I was only eight years old when the Second World War ended, but I can still remember something about the celebrations in the small town where I lived on the day when the war in Europe ended.
We had not suffered much from the war there. But both at home and at school I had become accustomed to the phrases "before the war" and "when the war is over". "Before the war", apparently , things had been better, though I was too young to understand why, except that there had been no bombs then, and people had eaten things like ice-cream and bananas, which I had only heard of. When the war was over we would go back to London, but this meant little to me. I did not remember what London was like.
What I remember now about VE(Victory in Europe)Day was the May evening. After dinner I said I wanted to see the bonfire(大火堆), so when it got dark my father took me to the end of the street. The bonfire was very high, and somehow people had collected some old clothes to dress the unmistakable figure with the moustache(胡子)they had put on top of it. Just as we arrived, they set light to it. The flames rose and soon swallowed the "guy". Everyone was cheering and shouting, and an old woman came out of her house with two chairs and threw them on the fire to keep it going.
I stood beside my father until the fire started to go down, not knowing what to say
. He said nothing, either. He had fought in the First World War and may have been remembering the end of that. At last he said, "Well, that’ s it, son. Let’ s hope that this time it really will be the last one. "
What kind of food had the author certainly not eaten during the war?
选项
A、Bread.
B、Butter.
C、Meat.
D、Ice-cream and bananas.
答案
D
解析
文章第一段倒数第三句“战争前……我太小而弄不清原因,除了没有炸弹外,人们吃诸如冰淇淋和香蕉之类的东西,这些我只是听说过而已。”可判断出,战争年代,作者没有吃到过冰淇淋和香蕉。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MjYC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Inthe1940s,urbanAmericansbeganamassmovetothesuburbsinsearchoffreshair,elbowroomandprivacy.Suburbsbeganto
Thestudentwhowantsanewspapercareerhasmuchhardworkaheadofhimbeforehecanbecomeevenacub,orbeginningreporter.
ManypeoplebelievethatAmericanslovetheircarsalmostmorethananythingelse.Theyare【21】aboutcars.Notonlyisthecart
Fiftyyearsago,mostpeoplelivedinruralareas.Buttheworldhaschanged.Inthenearfuture,morethanhalfofallpeoplew
—Ialwayslookoutbeforecrossingthestreet.—Youareright.Youcan’tbetoo______.
Itseemsthatbeautyandwomenaretwins.Observeforyourself.AdsonfashionfloodTVscreen,radioprograms,magazinesandth
Ihadjustgonetobedafteraveryharddaywhenthephonerang.Itwasaneccentric(怪僻的)farmer.Ihadnevermethimbeforeal
OldJapaneselivingalonecannowhirea"family"forlunchandafewhours’pleasanttalk.Justgivethemaringandaskfor,sa
AtfirstIcouldn’tbelieveit!Therewereno【21】inrows;nobellsrang;noonehadtogoto【22】.Althoughwealllived"in",【23
AtfirstIcouldn’tbelieveit!Therewereno【21】inrows;nobellsrang;noonehadtogoto【22】.Althoughwealllived"in",【23
随机试题
结肠、直肠的术前准备正确的是()
使子宫收缩力增强及增加子宫对缩宫素的敏感性的激素是使子宫内膜呈现增生期变化的激素是
根据美国哈佛医学院提出的“脑死亡”概念,不能确诊“脑死亡”的条件是
A、高位结扎及剥脱术B、旁路转流术C、切开取栓术D、全皮下切除植皮术E、大网膜移植术大隐静脉曲张的治疗
()是组织最活跃的因素,也是最有不确定性的因素。
[背景资料]某高速公路M合同段,路面采用沥青混凝土,路线长19.2:km。该路地处平原地区,路基横断面以填方3~6m高的路堤为主,借方量大,借方的含石量40%~60%。地表层以黏土为主,其中K7+200~K9+800段,地表层土厚7~8m,土的天
经济萧条时期,政府可以选择的货币政策有()。
对于北宋词人柳永的评价正确的是()。
从教育有史以来,除()以外,教育都具有阶级性的特征。
设三阶矩阵A满足|A—2I|=0,|2I+A|=0,|—3I+2A|=0,则|A|=[].
最新回复
(
0
)