首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To grow beautiful flowers. B、To take part in the competition. C、To grow all kinds of flowers in the world. D、To grow a rose of
A、To grow beautiful flowers. B、To take part in the competition. C、To grow all kinds of flowers in the world. D、To grow a rose of
admin
2014-03-22
61
问题
There was once a man who spent all his time in his glasshouse. Flowers was his name, and flowers were his main joy in life. He grew flowers of every colour under the sun. He grew these flowers in order to enter them for competition. His greatest hope in life was to grow a rose of an entirely new color that would win him the silver cup for the Rose of the Year.
Mr Flowers’ glasshouse was close to a public path, which was always used by children walking to and from school. Boys were often attracted to throw a stone or two at his glasshouse. So Mr Flowers did his best to be in or close by his glasshouse at the beginning and end of the school day.
However, it was not convenient or possible to be on guard all the time. Mr Flowers had tried many ways to prevent harm to his glasshouse, but nothing that he had done had been successful.
Then, just as he was giving up hope of ever winning the battle, and of growing the Rose of the Year, he had a truly wonderful idea. He put up a large notice made of good, strong wood, some metres away from the glasshouse, where it could be clearly seen from the path. He had painted on the board the words: DO NOT THROW STONES AT THIS NOTICE. After this, Mr Flowers had no further trouble. The boys were much more attracted to throw stones at the notice than at the glasshouse.
Questions 19 to 22 are based on the passage you have just heard.
19. What was Mr Flowers’ greatest hope?
20. Why did the boys often throw a stone or two at the glasshouse?
21. Why was Mr Flowers not able to prevent harm to his glasshouse at first?
22. Why did the boys throw stones at Mr Flowers’ notice?
选项
A、To grow beautiful flowers.
B、To take part in the competition.
C、To grow all kinds of flowers in the world.
D、To grow a rose of new colour and win prizes.
答案
D
解析
由短文中提到的His greatest hope…was to grow a rose of an entirely new colourthat…win…the silver cup…可知,答案为D)。D)中的win prizes是对短文中提到的win…thesilver cup的同义转述。问题中的greatest hope为听音重点。that引导定语从句,先行词为arose of an entirely new colour。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Mk17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Treatingfriendsofthehouse-owner.B、Sweepingtheflooreveryday.C、Wateringthegarden.D、Cuttinggrassonthelawn.D事实细节
FromhumblebeginningsinagarageinMenloPark,Californiain1998,Googlehasgrownintoamultinationalcompanycarryingout
Oneofthegreatestconcernsparentshavewhenfacinganinternationalmoveis,"Whatschoolwillbeavailabletomychild?Will
A、Throughtheadvertisementinthenewspaper.B、Throughtheman’sintroductioninameeting.C、ThroughtheBBSontheInternet.
A、Hisroleasanewtrainer.B、Hisexcellentfigure.C、Hisabilitytohelptheskiers.D、Hisinterpersonalskills.C推理判断题。女士提到男士
A、Afarmer.B、Apoliceman.C、Acountrydoctor.D、Anewspaperreporter.C根据上题分析,说话者很可能是一位乡村医生,故答案为[C]。
A、Sheisselfishandcruel.B、Sheiskindandpolite.C、Sheisproudandhelpful.D、Sheislonelyandunhappy.A短文中举了一个反例,即McGar
A、Itimpartscoffeeculture.B、Itdoesitsbusinessillegally.C、Itsqueezescompetitorsoutofthemarket.D、Itappliesmachine
A、Americanliterature.B、Elementaryeducation.C、Psychology.D、Experimentalmedicine.B选项都是关于专业学科的名词短语表明,本题考查专业。对话中女士问男士Areyou
A、Describetheplacecarefully.B、Showhimamapoftheplace.C、Tellhimthenamesofthestreets.D、Refertorecognizablebuil
随机试题
仓库所配备的计量器具应经济合理、(),并保证其使用的准确性、可靠性和安全性。
小儿肥胖症的护理问题有()
某热处理工艺能够消除应力、细化组织、改善切削加工性能,且也可作为淬火前的预热处理和某些结构件的最终热处理,该工艺为()。
财务报表中的附注的作用有()。
甲公司拟投资进入飞机制造业。甲公司目前的产权比率为0.5,进入飞机制造业后仍维持该目标结构。在该目标资本结构下,税前债务资本成本为6%。飞机制造业的代表企业是乙公司,其资本结构为资产负债率50%,权益的B值为1.5。已知无风险利率为5%,市场风险溢价为3%
ABC会计事务所连续多年审计D集团财务报表。集团项目合伙人在考虑是否继续审计D集团2014年财务报表时,如果认为由于集团管理层施加的限制,使集团项目组不能获取充分、适当的审计证据,由此产生的影响可能导致对集团财务报表发表无法表示意见,集团项目合伙人应当采取
教室布置有哪几种方式?请简要叙述一下各自的特点。
××省人民政府:贵省《关于申请将××市列为国家历史文化名城的请示》(×××[2009]101号)收悉。现批复如下:一、同意将××省××市列为国家历史文化名城。××市历史悠久,地位独特,历史遗存丰富,城市传统格局保存较好,城市建设特色突出。二、贵省及
和表格相比,层的优势在于()。
A.enhanceB.equivalentC.idealD.probablyE.muchF.shortageG.certainlyH.calluponI.habituallyJ.callinK.
最新回复
(
0
)