首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、People living in dessert do not know black will absorb much heat. B、People living in dessert like white rather than black. C、P
A、People living in dessert do not know black will absorb much heat. B、People living in dessert like white rather than black. C、P
admin
2015-04-30
65
问题
M: Hey, Yael,(13)check out my new white suit. It’s going to keep me cool on my vacation to the Mojave desert.
W: That is one modern suit, Don.
M: Oh, I’m styling. Plus, everyone knows that white reflects heat and black absorbs it. Yes, if you’re out in the sun, you’re better off wearing white.
W:(13)Not always, Don. After all, Bedouins, the nomadic people who spend their entire lives in the desert, wear black robes.
M: But that doesn’t make sense. Dark surfaces get warmer in the sun than light surfaces. You’d think the Bedouins would have figured that out by now.
W: Don, Don, Don. Things are never that simple. You’re right that the air underneath black fabric warms up faster than the air underneath white fabric.(14)At the same time, though, black fabric provides more shade than white fabric, and this decreases the amount of light that directly reaches the skin. Plus, a lot depends on the type of clothing you’re wearing. You see, warm air rises. And when it does, it’s replaced by cool air. And if you happen to be wearing a robe, all that movement of the warm air creates a breeze that sucks up cooler air from the bottom of the robe and pushes it out the top.
M: So wearing a black robe is like having a suit with a built-in fan.
W: Exactly. But again,(15)the key is that the robe is loose-fitting. Otherwise, there isn’t enough room for the air to circulate. So if you’re going to the desert in a tight-fitting suit, it’s better to wear white.
M: My suit is white.
Questions 13 to 15 are based on the conversation you have just heard.
13. What is the practical reason for people live in dessert wearing black robes?
14. What of the following is true?
15. What is key for those people living in dessert wearing robes?
选项
A、People living in dessert do not know black will absorb much heat.
B、People living in dessert like white rather than black.
C、People living in dessert like black rather than white.
D、People living in dessert really know how to keep cool in dessert.
答案
D
解析
细节判断题。考查学生把握细节、判断的能力。对话中提到黑色和白色衣服在反光、吸热等方面的常识性知识,但是女士说明这些之前都说了一些表示不同意见的关键词和关键句,如“Not always,Don.”“Things are never that simple.”都表明女士并不赞同男士的观点,并做了详细的解释。根据整篇对话中的,沙漠中的人穿黑色的袍子是因为宽松的袍子可以让他们觉得更凉快,而和他们的喜欢没有关系。因此答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MoQ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
WeMustTrainPeopletoBreaktheRules[A]Layouttheentrails,readomensandauguries,studytheheavens,shakeyourhoarylo
Ingeneral,oursocietyisbecomingoneofgiantenterprisesdirectedbyabureaucraticmanagementinwhichmanbecomesasmall,
A、Itneedsmoresecureplace.B、Itneedsmoreloveandcare.C、Itdemandsmorefoodandspace.D、Itmustbetrainedsoitwon’t
InancienttimestheChinesefarmedforaliving,andalwayslivedontheland【B1】______theirancestorsandnevermovedwithout
InancienttimestheChinesefarmedforaliving,andalwayslivedontheland【B1】______theirancestorsandnevermovedwithout
Somepeople’searsproducewaxlikebusylittlebees.Thiscanbeaproblemeventhoughearwax(耳垢)appearstoserveanimportant
A、Trafficaccidents.B、Radiation.C、Traintravel.D、Aircrash.B原文提及“不久前人们认为在太空中会遭遇到严重的威胁,主要有辐射和流星撞击”。故B正确。
A、Itrequiredallchildrentogotoschool.B、Itloweredtheageofenteringtheschool.C、Itrosetheageofleavingschool.D、
A、Timehasbecomemorelimited.B、Timehasbecomemoreprecious.C、Timeismoney.D、Timeisrelative.A短文第一句指出,如今人们似乎感到时间变得越来越有限
A、Theforecastsaiditwouldn’train.B、Theweatherwasgoodatthebeginning.C、Hethoughttheforecastwouldchange.D、Hedidn
随机试题
()
下列关于化疗药物所引起的不良反应,描述错误的是
CR的中文全称是
患者,女性,42岁。近来偶有心慌不适,听诊心率90次/分,心律失常,第一心音强弱不等。该患者最有可能的诊断是
水工建筑物基础处理工程专业承包一级企业,资质标准要求企业注册资本金和净资产分别为()。
证券从业人员违反《证券业从业人员执业行为准则》的规定时,( )有权对机构和从业人员进行纪律惩戒。
下列各项中,属于波特价值链分析中基本活动的有()。
以房屋为客体的物权变动的公示方式是
[A]Developmentwelcomedbycityplanners[B]Reduceddemandsonspaceandenergy[C]Plansforfuturehomes[D]Worldwideexamp
A、Thewomandoesn’tneedtojointhechessclub.B、Thewomanneedslotsoftimetoplaychess.C、He’snotaverygoodchessplay
最新回复
(
0
)