首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Video games have become increasingly popular in both arcades and the average American home. People of all ages and from all walk
Video games have become increasingly popular in both arcades and the average American home. People of all ages and from all walk
admin
2014-12-18
88
问题
Video games have become increasingly popular in both arcades and the average American home. People of all ages and from all walks of life are enjoying hours of entertainment by feeding their time and quarters into these flashing, beeping machines. Many skeptics as well as prospective arcade owners have asked what it is that gives Pac Man, Centipede, and a multitude of other popular games their magnetic appeal to millions of players. As a video player myself, I believe there are many answers to that question but three are outstanding.
Before a full-scale attack is launched against young video players for "throwing away" their quarters, one should first consider the rising costs of more traditional forms of entertainment. For instance, eighteen holes of miniature golf or ten frames of bowling will cost the player at least two dollars, and one movie costs four bucks. For just two dollars, a video player can get at least eight games, and the better he gets, the longer he can play. Compare that record with the game of miniature golf, where the better one becomes, the shorter amount of time he gets to play.
Not only are the games less expensive than other forms of entertainment, but they are also more in tune with the important issues of the day. Even those people who have never been interested in science are beginning to appreciate how much science influences our lives today. Video games, which are the products of advanced technology and uncontrolled imagination, have brought today’s youth closer than ever to the exciting world of science by games. In fact, there are even cartridges which teach gamers how to program computers. It is exciting to be involved with the most up-to-date ideas of the day, and video games help provide people with the opportunity to be involved.
Besides the fact that they help people to get involved in technology, video games also provide an outlet for the emotions and the ego. If a man gets frustrated with his boss, for example, he can go to the arcade after work to destroy enemy cruisers rather than drown his anxieties in liquor. Also, for those who feel they are not capable of excelling at anything, the games provide challenges which are easily mastered with patience and practice. It gives a person a good feeling to know that he has broken his own record or that of someone else.
What is the author’s purpose of writing the passage?
选项
A、To justify the advantages of video games.
B、To promote the popularity of video games.
C、To contrast video games and traditional entertainment.
D、To list interesting facts in the research of video games.
答案
A
解析
第1段最后一句表明作者将从三个方面说明电子游戏的特点,且这三个特点均为优点,因此A为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Mrm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Manybankersmaybeworriedaboutwhethersomefancyproductdreamedupmightyetleadtoavisitfromthepolice.DanielDantas
TerryWolfischColemayseemlikeanordinary40-year-oldmom,butherneighborsknowthetruth:She’soneofthe"PodPeople.
A、FlytoFrance.B、Meethisparentsattheairport.C、Preparethedecorationbyhimself.D、Gotoaparty.C
HowaddictedhasAmericabecometotelevision?Thenumbersaredisturbingbuthardlysurprising.InthetypicalAmericanhouseho
IfthegoalofanengineeringcampatKetteringUniversityistogethighschoolgirlsinterestedinmath-andscience-relatedc
UniversityofYorkbiologistPeterMayhewrecentlyfoundthatglobalwarmingmightactuallyincreasethenumberofspeciesonth
Thecontinuouspresentationofscarystoriesaboutglobalwarminginthepopularmediamakesusunnecessarilyfrightened.Evenw
A、Theabilitytodevelopsoftwareproducts.B、Flexibilityandindependenceinwork.C、Agoodrelationshipwithcustomers.D、Expe
A、Hisheadache.B、Hissmoking.C、Hisgirlfriend.D、Hissister.C推理判断题。女士询问男士情绪反常的原因,男士明确回答是因为女人的麻烦事,并感叹这些事令人头疼,后文中他也具体讲述了他和女友之间发
A、Theywantedcompensationfromthepolice.B、Thepoliceviolatedtheirprivacy.C、Thepoliceuploadedthescenephotos.D、They
随机试题
下列关于设备监理与工程咨询的论述中,说法正确的是()。
关于急性根尖周脓肿与急性牙周脓肿的鉴别,以下错误的是
下列哪项不是引起痛经的因素
李某涉嫌故意杀人罪,法庭审理期间李声称侦查人员曾对其实施刑讯逼供,李妻也提出其证言出自侦查人员的威胁、引诱、欺骗。经法院查明,上述情况属实。下列证据材料哪些不能作为定案的根据?()(2005年司考,卷二,第68题)
什么是无效婚姻,主要有哪些情形?
2012年,某省农产品进出口贸易总额为7.15亿美元,比上年增长25%。其中,出口额为5亿美元,增长25%;进口额为2.15亿美元,增长32%。农产品进出口贸易额占全省对外贸易总额的5%。出口额居前5位的产品为蔬菜、畜产品、水果、粮食和茶叶,而绿茶出口额占
在某次税务检查后,四个工商管理人员有如下结论:赵:所有个体户都没纳税。钱:服装个体户陈老板没纳税。孙:个体户不都没纳税。李:有的个体户没纳税。如果四个人中只有一人断定属实,那么以下哪项为真?()
Whatistheclimate______inyourhometown?
Questions14-17Thetexthas9paragraphs(A-I).Whichparagraphdoeseachofthefollowingheadingsbestfit?*
It【C1】______aroundnineo’clockwhenIdrove【C2】______homefromworkbecauseitwasalreadydark.AsIapproachedthegatesIsw
最新回复
(
0
)