首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
The Mind-Body Connections Norman Cousins was a famous American magazine editor. In 1964, he returned from an overseas trip a
The Mind-Body Connections Norman Cousins was a famous American magazine editor. In 1964, he returned from an overseas trip a
admin
2014-02-27
20
问题
The Mind-Body Connections
Norman Cousins was a famous American magazine editor. In 1964, he returned from an overseas trip and then became very ill. In the hospital, he had terrible pain and couldn’ t move his body. Doctors told him he had a serious disease called ankylosing spondylitis(强直性脊柱炎)and said he had only 1 chance in 500 of surviving. They gave him powerful drugs, but his condition only got worse.
Cousins had read about a theory that negative emotions can harm your health. He believed that positive emotions were good for one’ s health, and he decided to try an experiment. He would fill his days with good feelings and laughter and see if that might improve his condition.
He left the hospital and moved into a hotel room. There, he got a large supply of funny TV programs and copies of old Marx Brothers movies and cartoons. He also hired a nurse to read funny stories to him. His plan was to spend the whole day laughing and thinking about happy things. On his first night in the hotel, Cousins found that laughing at the movies helped his body produce chemicals that reduced pain. For the first time in weeks, he could sleep comfortably for a few hours. Every time the pain came back, he watched another funny movie and laughed until he felt better.
Over time, Cousins was able to measure changes in his body with blood tests. He found that the harmful chemicals in his body decreased at least 5 percent every time he watched a funny movie. After a short time, he was able to stop taking all of his medications. Finally his condition improved so much that he could go back to work.
Cousins later wrote a book about how laughter and happiness helped him to survive a deadly illness. Many people didn’ t believe his story and said that his doctors were wrong about his disease . But since then, research has found that emotions do have a strong effect on physical health, and experiments found that laughter can help to reduce pain. Scientists today are working to understand the ways that our minds affect our bodies.
Norman Cousins became ill while he was traveling in another country.
选项
A、True
B、假
C、Not Given
答案
B
解析
查找重要信息。题干:诺曼·科赛因去别的国家旅行时生病了。根据文章第1段第1、2句“NormanCousins was a famous American magazine editor. In 1964,he returned from an overseas trip and then be—came very ill”可知,诺曼·科赛因是海外旅行回来后生病的。题干叙述错误,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ms8R777K
本试题收录于:
英语(二)题库公共课分类
0
英语(二)
公共课
相关试题推荐
学校评定奖学金的决策表如下,根据决策表画出决策树。
Booksaretomankindwhatmemoryistotheindividual.Theycontainthehistoryofourrace.thediscoverieswehavemade,theac
Weallbelievethatmodemtechnologycanmakelifebetterbecauseitmakeseverythingfaster.Butby(11)______everythingup,
Computerization(计算机化)should______(able)ustocutproductioncostsbyhalf.
Oneofthemostpotent(有效的)elementsinbodylanguageiseyebehavior.Americansarecarefulabouthowandwhentheymeetoneano
BytheTreatyofParisof1763,whichendedthewarwiththeFrenchandtheIndians,EnglandgainedpossessionofCanadaandall
Whatisveryclearintheselettersishisstrong______(hate)ofhisboss.
Certainanimalsandplantsdevelopcharacteristics(特性)thathelpthemcopewiththeirenvironmentbetterthanothersoftheirkin
Thereasonformakingadecisionisthataproblemexists,orsomethingisstanding______thewayofaccomplishingthem.
OfStudySrudiesservefordelight,forornament,andforability.Theirchiefusefordelight,isin【C1】______(private)and
随机试题
在Access2010中,不允许同一表中有相同的字段名。
排泥口的管架要稳定牢固,管口应(),禁止人员在排泥管出口处逗留。
射线探伤具有( )的优点。
控制没有必要把握实际工作的每一个细节,这体现了控制应()原则的要求。[2008年真题]
某市市委决定将“民生净福利”作为评价政府工作的指标。这一举措体现了()。
亚运会期间。作为志愿者一天中所需要工作的时间较长,你将如何做好志愿者这项工作?
求yt+1一yt=2t(t一1)(t一2)的通解.
城市对人类生活的重要性及面临的问题——1987年英译汉及详解Havetherealwaysbeencities?【F1】Lifewithoutlargeurbanareasmayseeminconceivabletous,b
执行下列程序后,显示结果是()。cj=75?IIF(cj>=80,1,IIF(cj>=60,2,3))
将文件夹下HOWA文件夹中的GNAEL.DBF文件删除。
最新回复
(
0
)