首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is often difficult for a man to be quite sure what tax he 9ught to pay to the government be-cause it depends on so many diffe
It is often difficult for a man to be quite sure what tax he 9ught to pay to the government be-cause it depends on so many diffe
admin
2009-09-15
85
问题
It is often difficult for a man to be quite sure what tax he 9ught to pay to the government be-cause it depends on so many different things: whether the man is married; how many children he has; whether he supports any relations; how much he earns; how much interest he receives; how much he has spent on his house during the year, and so on and so forth. All this makes it difficult to decide exactly how much the tax is.
There was a certain artist who was always very careful to pay the proper amount.
One year, after posting his check as usual, he began to wonder if he had paid enough, and after a lot of work, with a pencil and paper, he decided that he had not. He believed that he owed the government something.
He was just writing another check to send to the tax-collector when the postman dropped a letter into the box at the front door. Opening it, the artist was surprised to find inside it a check for five pounds from the tax-collector. The official explained that too much had been paid, and that therefore the difference was now returned to the taxpayer.
选项
A、how much education one has received
B、whether one is single or married
C、how old one’s children are
D、where one lives
答案
B
解析
题干意为“文章提到,一个人应该根据什么来缴税?”由文章的第一段第一句话看出,一个人所缴税款是由很多方面决定的。whether the man is married是其中的一项。所以正确的答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Mwfd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Accordingtothepassageweknowthat______.Ifthispassagewillbepublishedonamagazine,whatkindofmagazinecanitbe
Bymidday,thesmallpartyofboys,ledbytheirschoolmaster,hadreachedaheightof2500feet.Atthispointthepartyhadt
Johnmadeenoughmoneyby______.Johnwasastudent,butatthesametimehewas______.
Mymotheralwayssaysifyoukeepon,you’llsucceed______.
Skitouringprobablybeganin______.Whichofthefollowingcanbestsummarizethemainideaofthetext?
What’saboutoperasaccordingtothesecondparagraph?Thesentence"Putyourheartintoyoursinging"inthelastparagraphme
Thispassagetellsussomethingabout______.Familiesonthelargefarmskeptintouchwitheachotherby______.
Laptop(便携式)computersarepopularallovertheworld.Peopleusethemontrainsandairplanes,inairportsandhotels.Thesela
Lifeisdifficult.Itisagreattruthbecauseoncewetrulyunderstandandacceptit,thenlifeisnolongerdifficult.
Chinese________thelargestpercentageofpopulationinHongKong.
随机试题
A、体外的配伍变化B、吸收中的相互作用C、代谢中的相互作用D、排泄中的相互作用E、分布中的相互作用氯霉素注射液用水稀释时出现沉淀
二尖瓣狭窄患者可在哪个部位触及震颤
刷手的顺序
肠内营养时,胃内残留量超过多少时,应延迟或暂停输注营养液()。
根据我国宪法规定,下列关于私有财产权的表述哪一项是不正确的?()
下列属于经济学中所说投资的是()。
关于奖学金,下列说法中正确的是()。
教学过程最优化中的“最优”就是“从一定标准来看是最好的”。
数据库重构是指因为性能原因,对数据库中的某个表进行分解,再通过建立与原表同名的_____(1)以保证查询该表的应用程序不变;通过修改更新原表的_______(2)以保证外部程序对数据库的更新调用不变。(1)
Fromgoodreadingwecanderivepleasure,companionship,experience,andinstruction.Agoodbookmayabsorbourattentionsoco
最新回复
(
0
)