首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Below is a graph showing the contrast between TV watchers and movie watchers from 1980 to 2005. Study carefully the graph and wr
Below is a graph showing the contrast between TV watchers and movie watchers from 1980 to 2005. Study carefully the graph and wr
admin
2009-03-13
53
问题
Below is a graph showing the contrast between TV watchers and movie watchers from 1980 to 2005. Study carefully the graph and write an essay titled Film is Giving Way to TV, making reference with the following points:
1. rise and fall of the numbers of watchers as indicated by the graph
2. the possible reason for the contrast
Your composition should be no less than 120 words. Quote as few figures as possible.
选项
答案
Film is Giving Way to TV According to the statistics of the graph, there are fewer and fewer people going to cinema now. On the other hand, more and more people watch TV at home. Maybe these two trends are connected in two ways. First, now every house owns a television set. People can watch different programs on TV. TV stations also provide the latest films, so there is no need to go to cinema any more. Secondly, it is becoming more and more expensive to make films, and the tickets are very expensive. So people prefer to buy VCD or DVD, and watch films at home. That would be rather convenient and comfortable. But there are still some people like to see films in the cinema. Maybe it is more entertaining to watch the films on a big screen.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MyCd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
ApersonbecomespartoftheChristiancommunitythroughbaptism—itisamatterofchoice【21】______birth.TheChristianc
Whomightbethefirstspeaker(theman)?
Directions:NowmoreandmorechildrenspendtheirleisuretimewatchingTV.Somepeoplethinktelevisionisgoodforchildren;
61)Theincreaseininternationalbusinessandinforeigninvestmenthascreatedaneedforexecutiveswithknowledgeofforeign
61)Theincreaseininternationalbusinessandinforeigninvestmenthascreatedaneedforexecutiveswithknowledgeofforeign
sixty-seven细节题。根据“sixty-sevenpercentdon’thaveenoughtimefortheirchildren.”可知正确答案。
Directions:Nowthetrafficproblemisbecomingmoreandmoreserious,especiallyinbigcities.Youaresupposedtowriteacom
Anumberofrecentbookshavereworkedsubjects,formsandwritingtechniques.Today’schildrenreadstoriesaboutdivorce,deat
Recently,theWorldHealthOrganizationcarriesoutastudyover70,000teensin34nations.Thestudyisamongschoolchildren
Whatisthemeaningof"anaughtyboy"inthispassage?
随机试题
父母血型均为A型,其子代血型可能为
A.需氧一厌氧培养基培养性能检测B.真菌培养基培养性能检测C.洗脱液无菌检测D.阳性对照E.洁净实验室含菌量检测无菌检测试验中,生孢梭菌CMCC(B)64941]使用的目的是
既能祛风湿,又治骨鲠的药物是既能祛风湿,又熄风定惊的药物是
女性,46岁,腰痛2个月,伴午后低热,体温37.5℃左右。腰椎正侧位片显示L,.。椎体骨质破坏,椎间隙变窄,椎旁软组织肿胀。下列诊断正确的是( )
以“繁华适合投资”作为广告诉求重点的方法体现了房源营销的()原则。
设f(x)=xcosx+x2,则x=0是f(x)的()。
操作系统是对计算机全部资源进行控制和管理的系统软件,这里的系统资源是指()。
原告:被告
下列情形中,根据《消费者权益保护法》规定,经营者要承担行政责任的是()。
Ideasabout"spoiling"childrenhavealwaysinvolvedconsiderationofjustwhatisaspoiledchild,howdoesspoilingoccur,and
最新回复
(
0
)