首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Cigarette smoking is a health hazard of sufficient importance in the United States. It was 50 years ago this month that America’
Cigarette smoking is a health hazard of sufficient importance in the United States. It was 50 years ago this month that America’
admin
2017-08-31
56
问题
Cigarette smoking is a health hazard of sufficient importance in the United States. It was 50 years ago this month that America’ s Surgeon General sounded that warning, marking the beginning of the end of cigarette manufacturing—and of smoking itself—as a respectable activity.
Some 20 million Americans have died from the habit since then. But advertising restrictions and smoking bans have had their effect: the proportion of American adults who smoke has dropped from 43% to 18%; smoking rates among teenagers are at a record low. In many other countries the trends are similar.
The current Surgeon General, Boris Lushniak, marked the half-century with a report on January 17th, declaring smoking even deadlier than previously thought. He added diabetes, colorectal cancer and other ailments to the list of ills it causes, and promised end-game strategies to extinguish cigarettes altogether.
New technologies such as e-cigarettes promise to deliver nicotine less riskily. E-cigarettes give users a hit of vapour infused with nicotine. In America, sales of the manufacturer, who is the fastest e-cigarettes-adopter, have jumped from nearly nothing five years ago to at least 1 billion in 2013.
At first, it looked as if e-cigarettes might lure smokers from the big tobacco brands to startups such as NJOY. But tobacco companies have bigger
war chests
, more knowledge of smokers’ habits and better ties to distributors than the newcomers. Some experts reckon Americans will puff more e-cigarettes than normal ones within a decade, but tobacco folk are skeptical. E-cigarettes account for just 1% of America’s cigarette market. In Europe 7% of smokers had tried e-cigarettes by 2012 but only 1% kept them up.
And no one knows what sort of restrictions regulators will eventually place on reduced risk products, including e-cigarettes. If these companies can manage the transition to less harmful smokes, and convince regulators to be sensible, the tobacco giants could keep up the sort of performance that has made their shares such a fine investment over the years. But some analysts are not so sure.
Many tobacco firms are struggling to deliver the consistency of the earnings-per-share model we’ ve seen in the past. If that persists, investors may fall out of love with the industry. A half-century after the Surgeon General’ s alarm, they, and hopeless smokers, are its last remaining friends.
The phases "war chests" (Para. 5) most probably means
选项
A、space.
B、funds.
C、networks.
D、competitors.
答案
B
解析
根据题干关键词定位到第五段。其中war“战争”和chests“胸部”对考生来说并 不陌生,但war chests的含义需要通过上下文并运用排除法来确定。本句将烟草公司和新 兴公司作比较,But表转折,因此考生需要参考前文。第四段讲了运用电子香烟这一技术的 新兴公司销售额激增,故本句涉及到的比较,第一个内容可能就是“资金”方面。war chests 合在一起意为“战争基金;(为竞争等筹措的)资金”,故B项为正确答案。A项“空间”,C项 “网络”,D项“竞争者”,均不是该词的正确释义,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N2IZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Insomecountries,societalandfamilialtreatmentoftheelderlyusuallyreflectsagreatdegreeofindependenceandindividual
Whohasn’twantedtomasternotjusttwolanguagesbut10?TakeGiuseppeMezzofanti,a19th-centurypriestwhowassaidtobe【C1
Thedifferencebetween"writer"and"reporter"or"journalist"isn’tthatthejournalistreports—she【C1】______sources,callspeo
Thedifferencebetween"writer"and"reporter"or"journalist"isn’tthatthejournalistreports—she【C1】______sources,callspeo
Thedifferencebetween"writer"and"reporter"or"journalist"isn’tthatthejournalistreports—she【C1】______sources,callspeo
Atschoolwewentoveroursocialnetworkingguidelines.【C1】______theobvious—don’tbeinappropriatewithstudentsthroughtext
People’sfinancialhistoryhasastrongimpactontheirtasteforrisk.LookingatsurveysofAmericanhousehold【C1】______from1
People’sfinancialhistoryhasastrongimpactontheirtasteforrisk.LookingatsurveysofAmericanhousehold【C1】______from1
"AMZN"isafour-letterwordtomanybooksellers.Theonlineretailerhasbeen【C1】______ofkillingthebooksellingindustry.It
"AMZN"isafour-letterwordtomanybooksellers.Theonlineretailerhasbeen【C1】______ofkillingthebooksellingindustry.It
随机试题
下列关于DNA碱基组成的叙述正确的是
第三代头孢菌素是在7-位的氨基侧链上有2-氨基噻唑-α-甲氧亚胺基乙酰基,对多数β-内酰胺酶高度稳定。属于第三代头孢菌素的药物是
小导管注浆施工应根据土质条件选择注浆法,在砂层中宜采用()注浆法。
()既可以在场外市场进行基金份额申购、赎回,又可以在交易所(场内市场)进行基金份额交易和基金份额申购或赎回。
银行的存款政策,客户中间业务情况,银行收益等因素会影响商业银行授信额度的决定,当这些因素为正面影响时,对授信限额的调节系数大于1。()
M省N市检察院发现N市中级人民法院作出的二审判决认定事实的主要证据未经质证。在此情况下,N市检察院应该如何处理?()
下列不属于我国民族政策内容的是()。
WomenhavebeendrivingyellowcabsinNewYorksincethe1940s,but99%ofdriversaremale.Evenamongdriversofcarsbooked
树中度为零的结点称为______。
ReadthefollowingpassageandchoosethecorrectanswerfromA,B,CandD.Moreandmore,theoperationofourbusinesses,
最新回复
(
0
)