首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He suffered from mental illness. B、He bought The Washington Post. C、He turned a failing newspaper into a success. D、He was onc
A、He suffered from mental illness. B、He bought The Washington Post. C、He turned a failing newspaper into a success. D、He was onc
admin
2019-04-23
40
问题
Katherine Gram graduated from the University of Chicago in 1938 and got a job as a news reporter in San Francisco. Katherine’s father used to be a successful investment banker. (4) In 1933, he bought a failing newspaper, The Washington Post. Then Katherine returned to Washington and got a job, editing letters in her father’s newspaper. She married Phillip Gram, who took over his father-in-law’s position shortly after and became a publisher of The Washington Post. But for many years, her husband suffered from mental illness and he killed himself in 1963. After her husband’s death, Katherine operated the newspaper. In the 1970s, the newspaper became famous around the world and Katherine was also recognized as an important leader in newspaper publishing. (5)She was the first woman to head a major American publishing company, the Washington Post Company. In a few years, she successfully expanded the company to include newspaper, magazine, broadcast and cable companies. She died of head injuries after a fall when she was 84. More than three thousand people attended her funeral, including many government and business leaders. Her friends said she would be remembered as a woman who had an important influence on events in the United States and the world. Katherine once wrote, “The world without newspapers would not be the same kind of world.” (6)After her death, the employees of The Washington Post wrote, “The world without Katherine would not be the same at all.”
4. What do we learn from the passage about Katherine’s father?
5. What does the speaker tell us about Katherine Gram?
6. What does the comment by employees of The Washington Post suggest?
选项
A、He suffered from mental illness.
B、He bought The Washington Post.
C、He turned a failing newspaper into a success.
D、He was once a reporter for a major newspaper.
答案
B
解析
事实细节题。文中提到有精神疾病的是 Katharine 的丈夫,故A 不符合题意; 使濒临倒闭的报纸死灰复燃的是 Katharine,她也曾经是一家报纸的记者,因此 C、D 不符合题意。由“In 1933, he bought a failing newspaper, The Washington Post.” 可知答案为 B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N2Z7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Themassmediaisabigpartofourculture,yetitcanalsobeahelper,adviserandteachertoouryounggeneration.Themass
A、Politicalwill.B、Demographics.C、Socialsecurity.D、Medicare.A细节辨认题。短文中提到Therealproblemwithagingispolitics,notdemogra
馆藏(collections)丰富的高校博物馆(universitymuseum)无疑是一座“宝藏”。但令人遗憾的是,这座宝藏一直很少受到关注。最近,北京的一些高校公开表示将向公众免费开放校内博物馆。这一举动为学术馆藏走近普通大众提供了一个良好的开端。但
Tomwasawanderer.Whenhiswife,Elsie,cametovisithimatacareunitforpatientswithdementia,hewouldgiveheraperfu
A、Returnitasquicklyaspossible.B、Payafinebecauseofthedelayedreturn.C、Returnitwithin7daysoftherecallnotice.
HowShouldTeachersBeRewarded?[A]Weneverforgetourbestteachers—thosewhoinspireduswithadeeperunderstandingorane
18-to24-year-oldsMostatRiskforIDTheft[A]RyanThomas,anairmanintheAirForceHonorGuard,boughtsomeDVDsontheInt
A、Theyaretwofamousdoctors.B、Theyaretwowell-knownwriterswhogiveadvice.C、Theyaretwolawyers.D、Theyaretwoprofess
随机试题
万能分度头的侧轴通过交错轴斜齿轮传动与分度盘相联系。()
关于胎头侧脑室的描述,不正确的是
根据《维也纳条约法公约》,以下关于条约保留的说法中正确的是哪些?()
关键部位或技术难度大、施工复杂的分项工程施工前,承包单位的技术交底书(作业指导书)要报( )审查。
关于合同的变更,下列说法正确的有()。
中国于()年正式加入《世界文化和自然遗产保护公约》。
长江中游城市群省会城市第四届会商会于2016年3月1日召开就2016年重点开展的合作事项形成《南昌行动》。()将共同打通长江中游城市群水、陆、空交通大通道。
调查显示,在经济较为依赖农业的中亚和南亚部分地区,水资源供应正面临严峻挑战。气候记录表明这些地区的干旱可能持续数年。气候变化可能会进一步加剧这些地区的水资源短缺。而一项研究显示,亚洲高山冰川夏季融水约36立方千米,足以满足2.21亿人的基本需求。有人据此得
HowmanydaysinoneweekdocsthemanhaveEnglishclasses?
Wemust______thattheexperimentiscontrolledasrigidlyaspossible.
最新回复
(
0
)