首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
I doubt that any historically valid treatment of that presidential administration can emerge for at least another decade, if the
I doubt that any historically valid treatment of that presidential administration can emerge for at least another decade, if the
admin
2016-02-21
14
问题
I doubt that any historically valid treatment of that presidential administration can emerge for at least another decade, if then. I confess that when I came out of the White House I signed up to do an " insider volume," but sober, professional second thoughts have led me to put that project on ice until at least 1980. The problem is that I simultaneously know too much, and not enough. I know what I thought was happening. But I cannot fully document what happened. And I have seen enough highly classified documents to know that most of what the observers thought was happening was at best half right, at worst dead wrong. This has steered me in a different direction as far as writing is concerned. I am now preparing what is frankly and unashamedly an ex parte memoir, "My Experiences in Washington, D. C. " It is based on what I believed to be true, on the picture as I conceptualized it, of the presidential administration under which I worked.
When the speaker says that he simultaneously knew "too much, and not enough," he means that he was______.
选项
A、more perceptive than others who were involved at this time
B、too close to the events to see them objectively
C、unable to see any significance in current events
D、confused by the number of important events that were taking place
答案
B
解析
作者当时尽管知道的事情很多,但由于置身于内部,难以客观地看待问题,使他感叹“了解得不充分”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N2ai777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
Accordingtotheauthor,thesystemofpowersharingbetweentheWhiteHouseandthegenerals______.Inthelastparagraph,th
Schoolsecretary:Goodmorning.CanIhelpyou?Student:Yes,I’dliketoenrollformecourse.Schoolsecretary:______
Interviewer:Sowhatdoyoudo,Tony?Tony:I’mahairdresser.Interviewer:Oh.______?Tony:Well,Ilovemycustomers.Someof
HelpWantedAd.Outstandingopportunitywithlocalrealestatecorporation.Requiresstrongbackgroundinrealestate,finan
Mr.Wrightwasthe______presidentofAceConstructionCompany.
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationality,butwhenitcomestomycollegeeducationIam
TheeconomyintheUnitedStatesisheavilydependentonaluminum,amaterialwidelyusedintheconstructionofbuildingsandi
A:HowmuchwoulditcostmetosendthisparceltoNewYork?B:That’llbetwenty-fivedollars.A:Twenty-fivedollars?______
Obviouslytelevisionhasbothadvantagesanddisadvantages.Inthefirstplace,televisionisnotonlyaconvenientsourceo
______,IwrotealettertoHenryFordⅡandtoldhimwhathappened.
随机试题
A、4πB、3πC、2πD、πA
护士给予慢性心衰患者的饮食指导不妥的是
金本位制下的汇率制度属于()。
在理解重要性概念时,下列表述中不正确的是()。
人际交往中,在作介绍时,一般()要等()先伸手后才能握手。()
决定教育永恒性的是教育的_______。
毛泽东思想是马克思列宁主义与中国实际相结合的产物,它对马克思主义既有继承,又有发展创新,在政治、经济、军事、文化以及哲学各方面,都有自己独创性的成果。下列属于毛泽东思想关于社会主义革命和社会主义建设理论中独创性成就的是()。
一、注意事项1.申论考试是对应试者阅读理解能力、综合分析能力、提出和解决问题能力和文字表达能力进行考查的考试。2.作答参考时限:阅读材料40分钟,答卷110分钟。3.仔细阅读给定资料,按照后面提出的申论要求依次作答。二、给定资料
奥地利科学家魏格纳偶然发现地图上大西洋西岸的海岸线凹凸相反,经过查阅资料和苦苦思索,形成了一种设想:由于某种驱动力,把原本连在一起的非洲和南美洲两块大陆分裂开来,天长日久,便为大西洋所隔,于是提出了“大陆漂移”说。这段话说明
A、Itwillconfineustothefourwalls.B、Wewillhaveunlimitedfreedom.C、Therichwillbeevenricher.D、Educationwillbewi
最新回复
(
0
)