首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People can be addicted to different things—e.g., alcohol, drugs, certain foods, or even television. People who have such an addi
People can be addicted to different things—e.g., alcohol, drugs, certain foods, or even television. People who have such an addi
admin
2014-01-17
103
问题
People can be addicted to different things—e.g., alcohol, drugs, certain foods, or even television. People who have such an addiction are compulsive, i.e., they have a very powerful psychological need that they feel they must satisfy. According to psychologists, many people are compulsive spenders: they feel they must spend money. This compulsion, like most others, is irrational—impossible to explain reasonably. For compulsive spenders who buy on credit, charge accounts are even more exciting than money. In other words, compulsive spenders feel that with credit, they can do anything. Their pleasure in spending enormous amounts is actually greater than the pleasure that they get from the things they buy.
There is a special psychology of bargain hunting. To save money, of course, most people look for sales, low prices and discounts. Compulsive bargain hunters, however, often buy things they don’t need just because they are cheap. They want to believe that they are helping their budgets, but they are really playing an exciting game: when they can buy something for less than other people, they feel that they are winning. Most people, experts claim, have two reasons for their behavior: a good reason for things that they do and the real reason.
It is not only scientists, of course, who understand the psychology of spending habits, but also business people. Stores, companies, and advertisers use psychology to increase business: they consider people’s needs for love, power, or influence, their basic value, their beliefs and opinions, and so on in their advertising and sales methods.
Psychologists can often use a method called "behavior therapy" to help individuals solve their personality problems. In the same way, they can help people who feel that they have problems with money.
Which of the following is TRUE?
选项
A、All people spend money for exactly the same reason that they need to buy things.
B、Business people and advertisers use the psychology of spending habits to increase sales.
C、Business people understand the psychology of compulsive buying better than scientists do.
D、Compulsive bargain hunters do not have problems with money.
答案
B
解析
A 和D 与文章的内容正好相反。而文章第三段提到不但科学家而且商人也"understand the psychology of spending habits",但并未说明谁了解得多一些,谁了解得少一些,所以C 也不是正确答案。只有B 与第三段正好相符,因此B 为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N7FK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Diamonds,sparklingunderanAfricansun,haveanattractioncommensurate(相称的)withtheirhighpriceandbeauty.ForAnglo-Americ
"Oh,I’mJustaHousewife"Afterwatchingmymotherdealwithourfamilyoffive,Ican’tunderstandwhyheranswertothe
Drunkendriving—sometimescalledAmerican’ssociallyacceptedformofmurder—hasbecomeanational【C1】______Everyhourof
Drunkendriving—sometimescalledAmerican’ssociallyacceptedformofmurder—hasbecomeanational【C1】______Everyhourof
WhyisitdifficultforvisitorstolocateCambridgeUniversity?
Therearemanywhobelievethattheuseofforce______politicalendscanneverbejustified.
ThespaceshuttleDiscoverycompleteda______missionuponitsreturntoKennedySpaceCentre.
Accordingtothenews,it’sNOTriskytoinvestyourmoneyon______.
The______isnotalwayswonbythefastestrunnerbutsometimesbythosewhojustkeeprunning.
Ifthereisabuilding—suchastheEiffelTowerforFranceandSydneyOperaHouseforAustralia—【C1】______symbolizesacountr
随机试题
多媒体技术的最直接、最简单的体现是()。
患者,男,54岁。骨病变活检镜下见皮质骨表现为层板骨纹理结构粗糙,部分骨细胞消失,骨陷窝空虚,并可见微裂;骨髓小动脉内膜、内弹力层消失,肌层纤维化,外膜增厚。该患者的病理诊断应为
兰德公司创造的德尔菲法属于现代工程咨询方法体系中的()。
某监理合同履行过程中,由于委托人变更设计使监理工作增加了工作内容,延长了持续时间。这种情况下监理人应()。
根据施工项目相关的信息管理工作要求,项目施工进度计划表属于()。[2015年真题]
单元商品是一种利于装卸、运输、堆码和储存的包装形式。国家已经制定了相关的标准,其中《包装单元商品尺寸》规定了商品流通过程中包装单元商品的()尺寸。
玛雅人是中美洲的土著居民,曾经拥有高度发达的文明。大约从公元300年起,玛雅文明进入了被称为古典期的鼎盛时期。公元800年,古典期玛雅文明达到了它的顶峰,随后却发生了不可思议的崩溃。在此后的100多年里,玛雅人先后放弃了他们的繁华城市,神庙和广场成了野
发生在控件接收焦点之前的事件是()。
HewastoobusytodoanyexerciseatalluntilheturnedAndheisinmuchbetter______nowthaneverbefore.
A、Tokeepsellingpeoplebyproducingcigaretteswithlesstar.B、Topersuadepeopletogiveupsmokingentirely.C、Toreduceth
最新回复
(
0
)