首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It receives the draft and examines it for its customer. B、It issues a banker’s draft to the exporter. C、It accepts the draft a
A、It receives the draft and examines it for its customer. B、It issues a banker’s draft to the exporter. C、It accepts the draft a
admin
2012-01-26
66
问题
Banker’s acceptances are a very old form of commercial credit. They provide, in essence, a method whereby a bank may add its good name and reputation to bills of a borrower, thereby making the bills much more marketable than it would otherwise be. Specifically, the mechanics of the operation typically, work like the following. Suppose that an American exporter sells wheat to a German importer. The terms of the sale are that the German importer will pay for the wheat ninety days after it is shipped. For a variety of reasons, however, the American firm may want its money now, and not want to wait the ninety days. If so, it may issue a draft on its bank ordering the bank to pay a stipulated sum of money to the holder of the draft ninety days from now. Along with the draft, the American exporter will send the appropriate documents showing that the wheat has actually been shipped. When the bank receives the draft, together, with the documentation, it stamps "accepted" across the face of it.
27. What are banker’s acceptances?
28.Who is the drawee of the draft mentioned in the passage?
29.What should be attached to the draft when it is presented for acceptance?
30.How does the bank accept the draft?
选项
A、It receives the draft and examines it for its customer.
B、It issues a banker’s draft to the exporter.
C、It accepts the draft and makes the payment.
D、It stamps "accepted" across the face of it.
答案
D
解析
录音原文提到When the bank receives the draft,...across the face of it. 当银行收到汇票和单据是,它将在汇票正中间标志“已承兑”字样。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N7Yd777K
本试题收录于:
FECT综合(现代金融业务)题库金融英语(FECT)分类
0
FECT综合(现代金融业务)
金融英语(FECT)
相关试题推荐
MynameisJim.I’m41Americanboy.I’mthirteen.I’mastudent42amiddleschool.I’minClassOne,GradeOne.LiHaiismyf
JackhisJoblastweek.Itwasdifficultforhimtofindanother【C1】______.【C2】______toldhimthatitwaspossibletogetanew
Alltheworkers______togetherandwrotealettertotheheadofthecompany.
JacklosthisJoblastweek.Itwasdifficultforhimtofindanother【C1】______.【C2】______toldhimthatitwaspossibletogeta
JacklosthisJoblastweek.Itwasdifficultforhimtofindanother【C1】______.【C2】______toldhimthatitwaspossibletogeta
Alltheworkers______togetherandwrotealettertotheheadofthecompany.
Thereisnocircumstancewherethe"non-disclosure"rulecanbebrokenwithouttheconsentofthecustomer.
Agroupofworkersreceivesapayincreaseof10%.Alsooverthissametimeperiodtheretailpriceindexrises10pointsto5It
A、11%.B、3%.C、7%.D、Itfluctuates.D录音原文提到Adepositaccount...Therateofinterestfluctuates.定期存款账户有利息,但不能使用支票,同时其利率浮动。
ManagersWantedPostingDate:Oct.14th,2007.NestleEastCoastDistributionCenteriscurrentlylookingforqualifiedmanagers
随机试题
Imagineananimalthatbecomesfrozenincoldweather.Then,whenitgetswarmer,theanimalsimplyunfreezesandgoesbacktoi
"用温远温"此属于"亡血家不可发汗"此属于
香薷的使用注意事项包括
下列说法正确的是:
对于设有钢筋混凝土构造柱的抗震多层砌筑结构的做法,正确的有()。
根据《消费税暂行条例》的规定,下列各项中,纳税人自产自用应税消费品,需要缴纳消费税的有()。
对古代警察的理解,正确的有()
“同是天涯沦落人,相逢何必曾相识”这一名句的作者是白居易。()
在文字还不普及的时代,民间故事承担了培养人生观、道德观、伦理观的职能,听故事是人们学习.传统文化、自然知识、人生哲学等的重要渠道。然而,飞速发展的现代科技正在深刻改变着人们的生活方式,也极大地影响着人们的接受习惯和审美趣味。当下的年轻人对传统文化的感知和了
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningourknowledgeofourselvesandtheworldaboutus.When.
最新回复
(
0
)