首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because it cost a lot of money. B、Because the couple’s parents are famous. C、Because the President was invited to the wedding.
A、Because it cost a lot of money. B、Because the couple’s parents are famous. C、Because the President was invited to the wedding.
admin
2012-06-20
81
问题
A very special wedding took place on July, 31 in a small town in New York State. Chelsea Clinton married Marc Mezvinsky. Chelsea is the daughter of former President Bill Clinton and the current Secretary of State Hillary Clinton. Marc is the son of two former Democratic members of Congress Marjoric Margolies Mezvinsky and Edward Mezvinsky. (27)The Clintons tried to keep the wedding top secret. Guests were not told where the wedding was to be held until a week before the event. But word leaked out that it was to take place in the town of Rhinebeck, about a two-hour drive from New York City. People and businesses in the town who were involved in the wedding were not permitted to talk about it. Reporters were not permitted to go near the wedding. Planes and news helicopters were not permitted to fly over it. About 400 people reportedly attended the wedding. (28) It was held in a huge tent on the grounds of a famous house called Astor Courts overlooking the Hudson River. The wedding included traditions from both religions of the bride and groom. Ms. Clinton is Methodist and Mr. Mezvinsky is Jewish. The wedding got an extreme amount of attention from the media. Some called it the wedding of the year—or the decade—or the century.
26. Why is the wedding mentioned in the passage special?
27. What can we learn about the wedding from the passage?
28. Where did the wedding take place?
选项
A、Because it cost a lot of money.
B、Because the couple’s parents are famous.
C、Because the President was invited to the wedding.
D、Because it was called the wedding of the year.
答案
B
解析
目的原因题。短文中提到,Chelsea Clinton和Marc Mezvinsky的婚礼是一场特殊的婚礼,接下来提到了新郎和新娘的家世。由此可以推断,这场婚礼之所以特殊是因为新人的父母都是名人。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N7f7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ACensusBureau(人口调查局)surveyreleasedThursdayshowsacollegegraduatecanexpecttoearn$2.1millionworkingfull-timebe
A、Martindoesn’ttakegoodcareofknives.B、ItisnoneofMartin’sbusiness.C、Hewantstofindabetterknife.D、Hewantstof
A、onholiday.B、touniversity.C、tostudyabroad.D、totheshop.A此题考查听细节信息能力。关键点在于听到对应信息“onholiday”与原文“nextSaturday”呼应。
A、Twohundreddollars.B、Threehundreddollars.C、Twothousanddollars.D、Threethousanddollars.C细节题。在听录音之前预览所有选项,可以猜测本篇对话涉及的内
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【B1】______.Hestartedhighschoolwhenhewas5,finishing
A、Hedoesnotthinkso.B、Hewantsthewomantorepeatwhatshesaid.C、Heagreeswiththewoman.D、Thebestsingeriscomingto
A、Shefeelsthathewon’tacceptanything.B、She’ssurehealreadyhasapocketcalculator.C、Shethinkshehasalmosteverythi
A、Italianpeople.B、Germanpeople.C、Britishpeople.D、Frenchpeople.D
A、Sheagreestomovetheitemtothebalcony.B、Shedisagreesandwantstheissuediscussednow.C、Shedisagreesandwantsthei
Onlywithcombinedeffortsofallthestudentsandteachers,______(我们才能期望我们学校出现新的变化).
随机试题
()是指通过隔绝空气,消除助燃物,使燃烧区内的可燃物质无法获得足够的氧化剂助燃,从而使燃烧停止。
特应性角结膜炎晚期并发症不包括
下列哪项不属于"十八反"的药物()
1803年,美国联邦最高法院马歇尔大法官在“马布里诉麦迪逊”一案的判决中这样写道:“马布里有权利得到委任状”拒发委任状侵犯了他的权利,他的国家的法律为此对他提供救济。同时他又判决最高法院无权发出法院强制执行令。“合众国宪法的词语确认和强化了这一应成为所有成
房地产经纪业务中的主要风险有()。
在教学活动中把教书和育人有机地结合起来。这遵循了()的教学原则。
韩国广播公司(KBS)
“对事物从客体的或直观的形式去理解,而不是把它们当做人的感性活动,当做实践去理解。”这是
【F1】We’removing;intoanotherera,asthetoxiceffectsofthebubbleanditsgraveconsequencesspreadthroughthefinancials
TheGrowthofCulturalConsciousness1.ThefirststageNounderstanding:【T1】______ofthenewculture【T1】______2.Thesecondst
最新回复
(
0
)