首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I recently had the opportunity to go to my first ever music festival. We Love Green was held over a weekend in Parc de Bagatelle
I recently had the opportunity to go to my first ever music festival. We Love Green was held over a weekend in Parc de Bagatelle
admin
2019-04-15
52
问题
I recently had the opportunity to go to my first ever music festival. We Love Green was held over a weekend in Parc de Bagatelle, Paris. While like most music festivals, it boasted an impressive and diverse music, there was something extra special about this one. You see, this was a green festival!
From the food to the stalls (货摊) , everything was as environmentally friendly as possible. Not only was the majority of the furniture/stalls/toilet rooms hand-made from wood, the festival was powered by solar energy. Guests were invited to dispose of rubbish in specially labeled dustbins which, after the festival, were sorted so all of the waste could be recycled appropriately. Fresh water was made available freely to everyone so that attendants were not encouraged to buy drinks in plastic bottles which would have created a lot of waste.
I found the experience incredibly fun but also really interesting. Having never been to a music festival before, I was unsure of what to expect. However, I was happy to find myself sitting in a field eating a healthy, home-made fruit cake while drinking organic fruit juice. There were many stalls, art installations, and different areas, meaning there was something there for everyone , from small children to the elderly!
This seems like such a great idea, making something very fun and interesting, that does not cause great damage to the environment. I have since discovered that there are more events similar to this across the globe, which is great! I can’ t imagine how much waste has been produced from such public events as festivals across the years before we realised just how bad they were for the environment!
The purpose of this passage is to ______.
选项
A、raise funds for environment protection
B、highlight that being green can be fun
C、encourage people to go to music festivals
D、introduce the author’s favourite musicians
答案
B
解析
主旨题。文中整篇都在讲环保,并在最后两段强调了做一些非常好玩和有趣的事,并且不会对环境造成巨大的破坏,这是很好的主意,所以选项B(强调环保很有趣)正确。选项A(为环保筹资)文中未提及。选项C(鼓励人们去音乐节)与主旨不符,作者并没有这个意图。选项D(介绍作者最喜欢的音乐家)错误,文中并没有提及音乐家。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N83O777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Waiter:Welcome,sir.MayIhelpyou?Customer:______
SpeakerA:Areyoufeelingbetternow?SpeakerB:______.
Theyalwayskeepongood______withtheirnext-doorneighborsforthechildren’ssake.
Atfirsttheinstituterefusedtopurchasethetelescope,butthisdecisionwas______revised.
Waiter:______?Customer:Yes,I’llhaveacheeseburger,mediumrare,withFrenchfries.
SpeakerA:I’dliketomakeanappointmentwiththedoctorfortomorrow.SpeakerB:______.Theonlytimeavailabletohimisthe
(80)AstheTitanicwassinkingandwomenandchildrenclimbedintolifeboats,themusiciansfromtheship’sbandstoodandplaye
Cashier:Okay,that’llbe$8.55.Customer:______.Cashier:Thanks…Next!
Ajudgemustbe______whenweighingevidence.
Nowadays,airtravelisvery【C1】______.WearenotsurprisedwhenwewatchonTVthatapoliticianhastalkedwithFrenchPresid
随机试题
植入子宫内膜的结构是()
庄子《秋水》的主旨是阐发()
阅读下面的文章,回答问题草木深晓寒①在我的认知里,村庄是存在于一种秩序中的,山和水,土地和房屋,各安其间,井然有序。村庄里的草木,同样遵从于一种秩序
Ihavenotheardanythingfromhimsincehis______.
①但学龄前儿童的兴趣点是多发性的,当其对感兴趣的事物进行探索时,遇到困难出现半途而废的情形是正常且可以理解的②当孩子对某一事物产生浓厚兴趣时,作为教育者,应尽力为其提供可能性条件,以丰富孩子的体验③试想,孩子对钢琴失去兴趣,却仍无奈地在家长的强权或诱导
KellySortinohadatoughtimerecallingwhatshe’daccomplishedattheendofeachbusyworkday.Herjobasheadoftheupper
如图1所示,在某DHCP客户机上捕获了5条报文,表中对第5条报文进行了解析,图2是在该客户机捕获上述报文后执行ipconfi/all命令后得到的信息。分析捕获的报文,并补全图中的信息。
在窗体上画一个命令按钮,然后编写如下程序:Subinc(aAsInteger)PrivateSubCommandlCUck0StaticxAsIntegerinc2:ine3:ine4x=x+aPrintx;EndSub
In1993,NewYorkStateorderedstorestochargeadepositonbeverage(饮料)containers.Withinayear,consumershadreturnedmi
Onesourceofapoorself-conceptisaninaccurateself-perception.Suchunrealisticpicturessometimescomefrombeingoverlyh
最新回复
(
0
)