首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Exciting new research indicates that growing older might not necessarily mean growing mentally slower. New studies are providing
Exciting new research indicates that growing older might not necessarily mean growing mentally slower. New studies are providing
admin
2013-11-22
89
问题
Exciting new research indicates that growing older might not necessarily mean growing mentally slower. New studies are providing breakthroughs in our understanding of how aging affects memory, language, and other cognitive functions. This information could provide tools for lessening or even averting some loss in brain functioning often associated with old age.
If science can help older citizens retain their mental abilities longer, then the whole nation would benefit. That’s why it is so important for research on the aging mind to flourish. The government should make studying neural health, the role of life experiences in shaping the brain, and the structure of the aging mind — key priorities in these years. And the National Institute on Aging should undertake major research initiatives in these areas to expand the scientific basis for understanding and promoting healthy mental aging.
Revolutionary advances in neuron-science, behavioral science, and the science of learning have opened the door for the development of new techniques and technologies that can preserve mental sharpness in older people. These might be as novel as transplanting genetically engineered cells to replace disfunctional neurons or as familiar as engaging in stimulating intellectual and physical activities.
As many jokes about losing brain cells illustrate, it has long been thought that age-related decline in cognitive abilities is a result of diminishing neurons and synapses. But scientists have discovered that as people grow old, a drop in certain mental abilities may have more to do with changes in the health of the nervous system. For example, the mild loss of memory that is often associated with growing old may be linked to biochemical shifts in neurons rather than to actual loss of brain cells. Research aiming at identifying the mechanisms that maintain or impair neural health is critical for advancing our knowledge of aging.
In addition, exciting studies under way around the country are exploring the degree to which older people can benefit from certain kinds of mental practice. We are only beginning to understand the pliability of cognitive functioning in people who are already old, but the promise of finding ways to maintain abilities is very real. For example, studies indicate that our life experiences can bring about lasting changes in our brains that shape how we age. Aging people with college or postgraduate degrees, for instance, generally have better cognitive functioning, such as language and reasoning than those with less education. And better-educated people who reach their 80s — when much of the decline in brain functioning typically occurs — experience far fewer cognitive problems than their less-educated peers. Scientists believe that formal education and professional training lead to more dense and complex associations among neurons that maintain functions even when those associations weaken.
The article mentions the following as a priority in the near future except_____.
选项
A、the health of the neural system
B、how life experiences influence the shaping of the brain
C、the structure of the aging mind
D、mental health
答案
D
解析
细节题。本题定位到第二段第三句“The government should make studying neural health,the role of life experiences in shaping the brain,and the structure of the aging mind—key priorities in these years.”政府应该努力研究神经健康,即人生的经历在塑造大脑上所起的作用,以及老年人的头脑结构一一这都是近几年最重要的事。很明显,只有选项D没有被提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N917777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
PreparingforComputerDisastersFires,powersurges,andfloods,they’reallfactsoflife.Wereadabouttheminthemorni
Cultureshockissonamedbecauseoftheeffectithasonpeoplewhentheyenteranewculture.Expertshavebeeninterestedin
A、TelevisionB、MagazinesC、MotionpicturesD、NewspapersD推理判断题.文章在谈到媒体的娱乐功能时说Television,motionpictures,fictionbooksandsomera
Everyonewantstobehealthyandhappy.【C1】______,illnessoraccidentsmayoccurwithoutany【C2】______.Frequentlythepers
NegotiatingSkillsCanBeLearnedManagersnegotiatecontinuously,withsuperiors,subordinates,peersandclients.Research
ManyparentsacrossthecountryaregettingaDNAsamplejustincasetheyneeditiftheyoungsteriskidnapped,runsawayors
Joyandsadnessareexperiencedbypeopleinallculturesaroundtheworld,buthowcanwetellwhenotherpeoplearehappyord
IsExpoTestingOurPublicMorality?1.世博会期间出现了许多不文明现象2.这些现象会带来哪些不良的影响3.如何避免这些现象
Aneverincreasingnumberofcompaniescometorealizetheimportanceofpublicimage.Publicimagereferstohowacompanyisv
Apunctualpersonisinthehabitofdoingeverythingatthepropertimeandisneverlateinkeepinganappointment.Theunpunc
随机试题
混合所得税制
氨基糖苷类抗生素的不良反应是
女性,体重50kg,等渗性脱水伴低钾血症,BPl2/9.4kPa(90/70mmHg),CVP5cmH2O,尿量每小时18ml,拟静脉输液并补充钾盐,下列哪项恰当:
本案中王某应以()为被告。王某应向()人民法院提起行政诉讼。
检查焊工资格是否在有效期限内,考试项目是否与实际焊接相适应,是焊接前对( )的检查。
当水池自重小于浮力时会浮起,应考虑的因地制宜措施是()。
债权和物权的不同点体现在( )。
中华人民共和国对外签署的避免双重征税协定的缔约对方居民申请享受股息、利息和特许权使用费等条款规定的税收协定待遇时,下列符合认定申请人的“受益代表人”身份的有()。
WhydoconservationistsinAustraliasupportthepolicyofkillingcats?
Recently,ImadeatriparoundEuropewithmyfamilyandittookbreathawaytoseehowmucheverythinghaschanged.Iwas【M1】_
最新回复
(
0
)