首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The age of gilded youth is over. Today’s under-thirties are the first generation for a century who can expect a lower living sta
The age of gilded youth is over. Today’s under-thirties are the first generation for a century who can expect a lower living sta
admin
2010-08-21
38
问题
The age of gilded youth is over. Today’s under-thirties are the first generation for a century who can expect a lower living standard than their parents.
Research into the lifestyles and prospects of people who were horn since 1970 shows that they ere likely to face a lifetime of longer working hours, lower job security and higher taxes than the previous generation.
When they leave work late in the evening, they will be more likely to return to a small rented flat than to a house of their own. When, eventually, they retire, their pensions are far lower in real terms than those of their immediate forebears.
These findings are revealed in a study of the way the ageing of Britain’s population is affecting different generations.
Anthea Tinker, professor of social gerontology (老人学) at King’s College London, who carried out much of the work, said the growth of the proportion of people over 50 had reversed the traditional flow of wealth from older to younger generations.
"Today’s older middle-aged and elderly, are becoming the new winners," she said. "They made relatively small contributions in tax but now make relatively big claims on the welfare system. Generations born in the last three to four decades face the prospect of handing over more than a third of their lifetime’s earnings to care for them."
The surging number of older people, many living alone, has also increased demand for property and pushed up house prices. While previous generations found it easy to raise a mortgage, today’s under-thirties have to live with their parents or rent. If they can afford to buy a home it is more likely to be a flat than a house.
Laura Lenox-Conyngham, 28, grew up in a large house and her mother did not need to work. Unlike her wealthy parents, she graduated with student and postgraduate loan debts of £13,000. She now earns about £20,000 a year, preparing food to be photographed for magazines. Her home is a one-bedroom flat in central London and she sublets (转租) the lounge sofa-bed to her brother.
"My father took pity and paid off my student debts," she said. "But I still have no pension and no chance of buying a property for at le0st a couple of years—and then it will be something small in a bad area. My only hope is the traditional one of meeting a rich man."
Tinker’s research reveals Lenox-Conyngham is representative of many young professionals, especially in London, Manchester, Edinburgh and Bristol.
In what way does Laura Lenox-Conyngham make her living?
选项
A、By taking photographs for magazines.
B、By marrying a rich man.
C、By subletting the lounge sofa-bed to her brother.
D、By preparing food for photographs for some magazines.
答案
D
解析
细节题。文章第八段第三句指出,Laura Lenox-Conyngham一年赚两万英镑,为杂志准备要拍照的食物,所以D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ND7K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theyaretourguides.B、Theyaresalespersons.C、Theyaretourists.D、Theyareengineers.C人物身份题,考查的是对话双方的身份。对话一开始有这样的话:女士“It’
A、Usingcomputersisawasteofresource.B、Manypeopledon’tturnoffthecomputersafterusingthem.C、Computersarerunbye
Let’slook【B1】______historytoanearlierwayoflife.Atonetime,childrendidn’thavetolearnanymorethanhowtocopewit
A、Recognizeanddefinetheproblem.B、Lookforinformationtomaketheproblemclearer.C、Havesuggestionsforapossiblesoluti
TheSeattleTimesCompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedtheneedforchangeanddonesomethingaboutit.Inthenews
Mostpeoplewhotravellongdistancescomplainofjetlag(喷气式飞行时差反应).Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductiveandmorepr
Clothesplayacriticalpartintheconclusionswereachbyprovidingcluestowhopeopleare,whotheyarenot,andwhotheywo
UnderdevelopedPeopleTheIndianslivingonthehighplainsoftheAndesMountains,inSouthAmerica,haveabackgroundrich
WithChina’srapideconomicdevelopments,environmentaldamagehasbecomeapressingissueinsociety.Itcallsforeffortsnot
WithChina’srapideconomicdevelopments,environmentaldamagehasbecomeapressingissueinsociety.Itcallsforeffortsnot
随机试题
关于溶血性贫血的定义,正确的是()
A.INH+RFP,疗程6个月B.强化阶段INH+RFP+PZA-SM,总疗程1年C.INH每日总量不超过0.3g,总疗程6个月D.INH+RFP+PZA,疗程3个月E.强化阶段INH+RFP加或不加PZA,总疗程6~9个月结核感染应采取的治疗
以下哪项不是生理性黄疸的特点
A.少商B.曲池C.阴陵泉D.曲池、阴陵泉E.以上都不是湿热阻窍型鼻渊在基本处方的基础上再配
设备预验收的必备条件考核的基本要求有以下( )等几点。
ASP.NET与ASP相比,主要有哪些进步?
一个已经具各运行条件,但由于没有获得CPU而不能运行的进程处于
VitaminAcanbefoundinmeat.VitaminBisessentialforhumanbody.
Simon:IworknotbecauseIlikeitbutthatIhaveto,soIoftencounttheminutesuntilstoppingworkorholidays.Howeve
FarewellSpeech1."Specialneeds"Commonlydefinedbywhatachildcan’tdoBymilestonesunmetBy【T1】______【T1】______Byexper
最新回复
(
0
)