首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is generally acknowledged that young people from poorer socioeconomic backgrounds tend to do less well in our education syste
It is generally acknowledged that young people from poorer socioeconomic backgrounds tend to do less well in our education syste
admin
2015-01-31
49
问题
It is generally acknowledged that young people from poorer socioeconomic backgrounds tend to do less well in our education system. That is observed not just in New Zealand, but also in Australia, Britain and America. In an attempt to overcome that educational underachievement, a nationwide program called "Headstart" was launched in the United States in 1965. A lot of money was poured into it. It took children into preschool institutions at the age of three and was supposed to help the children of poorer families succeed in school.
Despite substantial funding, results have been disappointing. It is thought that there are two explanations for this. First, the program began too late. Many children who entered it at the age of three were already behind their peers in language and measurable intelligence. Second, the parents were not involved. At the end of each day, "Headstart" children returned to the same disadvantaged home environment.
As a result of the growing research evidence of the importance of the first three years of a child’s life and the disappointing results from "Headstart", a pilot program was launched in Missouri in the US that focused on parents as the child’ s first teachers. The "Missouri" program was predicated on research showing that working with the family, rather than bypassing the parents, is the most effective way of helping children get off to the best possible start in life. The four years pilot study included 380 families who were about to have their first child and who represented a cross section of socioeconomic status, age and family configurations(结构). They included single parent and two parent families, families in which both parents worked, and families with either the mother or father at home.
The program involved trained parent educators visiting the parents’ home and working with the parent, or parents, and the child. Information on child development, and guidance on things to look for and expect as the child grows were provided, plus guidance in fostering the child’s intellectual, language, social and motor skill development. Periodic checkups of the child’s educational and sensory development(hearing and vision)were made to detect possible handicaps that interfere with growth and development. Medical problems were referred to professionals.
At the age of three, the children who had been involved in the "Missouri" program were evaluated alongside a cross section of children selected from the same range of socioeconomic backgrounds and family situations, and also a random sample of children that age. The results were
phenomenal
. By the age of three, the children in the program were significantly more advanced in language development than their peers, had made greater strides in problem solving and other intellectual skills, and were further along in social development. In fact, the average child on the program was performing at the level of the top 15 to 20 percent of their peers in such things as auditory comprehension, verbal ability and language ability.
What is the major difference between "Headstart" programme and "Missouri" programme?
选项
A、The way they approach children.
B、The standard they set.
C、The funding they receive.
D、The way they regard the role of parents.
答案
D
解析
细节题。题干问两项目的主要不同点。原文第二段倒数第二句,“theparents were not involved.”和第三段第二句,“The Missouri programme…showing thatworking with the family,rather than bypassing the parents…”对比可看出,两者的差异在于家长是否有参加。所以应选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NDh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Researchershavefoundmoreevidencethatsuggestsarelationshipbetweenraceandratesoflungcanceramongsmokers.Some(36)
TheStateBoardofRegentswillconsiderlettingalternativeteachertrainingprogramscertifyteachers,expandingtherolethat
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindanger.Notallwillbesaved,andperhapsnotall【B1】__
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindanger.Notallwillbesaved,andperhapsnotall【B1】__
Musicians—fromkaraokesingerstoprofessionalcelloplayers—arebetterabletoheartargetedsoundsinanoisyenvironment,
Peoplebornintheautumnlivelongerthanthoseborninthespring.Andtheyarelesslikelytofall【B1】______illwhentheyare
A、ItwasproposedbytheLibraryofCongressinWashington.B、Itcollectsbooksfromaroundtheworldinsevendifferentlanguag
Thebiggestsafetythreatfacingairlinestodaymaynotbeaterroristwithagun,butthemanwithaportablecomputerinbusin
Iaskedsuccessfulpeoplewhatthesecretoftheirsuccesswas.I【B1】______anearlydiscussionwithavicepresidentofalarge
A、Themeaningoffacialexpressionsdependsonsituations.B、Facialexpressionscancausemisunderstandingacrossculture.C、Peo
随机试题
电工用小扁錾是用来錾打________上的方形木榫孔的。
A、甲氧氯普胺与硫酸镁合用B、普萘洛尔与硝苯地平联用C、普萘洛尔与美西律联用D、普萘洛尔与硝酸酯类合用E、阿托品与吗啡合用可提高抗高血压疗效的是
国土资源部发布的《关于完善征地补偿安置制度的指导意见》提出了被征地农民的安置途径,其中不包括()。
某企业因涉税问题与主管税务机关发生争议,拟申请税务行政复议,现向税务师事务所咨询,作为税务师,请告知该企业负责人如果书面申请税务行政复议的,应在复议申请书中载明哪些事项?
甲就同一个笔记本电脑,先后与乙、丙订立了买卖合同,乙、丙事后得知,纷纷向法院起诉,要求甲履行合同向自己交付电脑。对此,下列说法正确的有()。
我国粮食安全中长期的目标之一是保障粮食等重要食物基本自给。其中,稻谷、小麦保持(),玉米保持()。
ThesurveyaboutchildhoodintheThirdWorldshowsthatthestruggleforsurvivalislongandhard.Butintherichworld,chil
公安机关对违反治安管理的外国人,除给予警告、罚款、行政拘留处罚外,还可以附加处以限期出境或驱逐出境。()
较少依赖于文化和知识的内容,而决定个人的禀赋的能力是()。
尽管治疗哮喘病的手段有所提高,但是在过去的10年里,哮喘病的死亡率比以前提高了1倍。死亡率的升高有两个可能的原因:其一,在过去的10年里,对哮喘病死亡的记录与以前相比变得更为广泛和准确;其二,城市污染有所增加。然而,即使在很少或者没有污染且具有长期综合医疗
最新回复
(
0
)