首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the end, it got a bit tedious, queuing to see the millionaire. As befitted our colour, marshals waved us through the outer ga
In the end, it got a bit tedious, queuing to see the millionaire. As befitted our colour, marshals waved us through the outer ga
admin
2013-08-03
49
问题
In the end, it got a bit tedious, queuing to see the millionaire. As befitted our colour, marshals waved us through the outer gates into the court of preliminary investigation; but here we waited for some hours with perhaps a thousand others until, eventually, there were checks on the authenticity of our displays.
After that it was the whole day progressing along an upward-spiralling ramp, rehearsing answers to hypothetical questions, eyeing each other until we reached the first level platform and presented ourselves. Tests continued throughout the night; but I experienced no difficulty in producing correct responses. As the sun rose, the other eleven of my group were on the downward ramp, while I rejoined the slow onward climb.
The second level was reached, once again, some time towards evening. Here the questioning was more indeterminate. But my preparations were adequate. And so 1 rose to the third and final level. The thousands which had presented themselves at the outer gate had been winnowed down to some twenty. It was possible, indeed, that we might be the last. We then began the last stage of the journey: a spiral ramp leading to the viewing platform. I made myself ready.
Looking down at the millionaire in its envelope of support machinery, I found it difficult to believe that such a misshapen, pallid being was of any cosmic significance. Yet its race had at one time dominated our space, not through force, but through the irresistible spread of its freely-shared technologies and cultures. And now, here was the last of them. The natural ageing of the species had at some point deprived it of fertility; but its biology had been engineered to give each individual effective immortality.
Yet, in the end, they could not defeat the grindstone of time. Accident, conflict, the wear-and-tear of existence had cut the numbers down; from trillions to billions, and then to millions, thousands, hundreds, tens; and at last to one, who, according to the records, was over a million years old. The millionaire.
My moment had come. Reciting the codes, I focused energies on the being below, and watched as the radiance flowed from its body, turning the liquids in the surrounding tubes to vapour, the metals and synthetics to liquid. Attendants reached out for me; but it was over. The light below ended as suddenly as it had come, leaving only black dust.
So ended the last of the human beings. A thousand civilizations, smothered in infancy by human benevolence, had been avenged.
All the people who wanted to see the millionaire had to go through
选项
A、tests of patience and physical strength.
B、severe competition and long waiting.
C、three levels of questioning and exams.
D、adequate preparation and repetitive rehearsal.
答案
B
解析
细节题。文章前三段都是在讲述参观the millionaire之前需经历种种选拔、考核、审查等。文中使用了tedious,queuing以及waited for some hours等词汇,可见其经历了漫长的等待。而在第二段提到与“我”同行的十一个伙伴都已经落选,第三段更是提到前来参加选拔的数千人最后只剩下了大约二十人,可见竞争是相当激烈的。由此可见,[B]为本题答案。文中虽然提到要经过重重测试,但我们只能知道前两重测试的内容似乎与智能和反应等有关,并没有提到测验耐心和体力,故[A]错误;文章只是提到前两重测试包含问答内容,却没有提及后两重关卡的信息,因此[C]在关卡的数量和内容上的说法均是错误的;作者只是在第一关时提到了反复的预演,不能适用于其他关卡,故[D]也不合文意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NILK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whichofthefollowingfosteredthegreatexpansionofformalschooling?
Idoubt_____heisthemurdererbecauseheisnotonthesceneatthatmoment.
Hehadgone______manytrialsandordealsbeforehebecameagreatleaderofthecountry,
WhatevidenceinthepassagecanshowthatAmericanslovemuseums?
Giventhebriefestofglancesatapicture,mostpeoplebelievetheyhavenothadtimetorecognizeanythinginitatall.Askt
Icaughta______ofthenameofthebookbeforesheputitintothedrawer.
WhatdidmostEuropeanscholarsbelievebefore17thcenturyabout-thesizeoftheuniverse?
Evidencecameup______specificsoundsarerecognizedbybabiesasyoungassixmonthsold.
Blindpeopleusuallypossessoneadvantageoverotherpeoplewhocansee:theirsenseofhearingisfarmoreacute.Soundswhich
Jeandoesn’twanttoworkrightawaybecauseshethinksthatifshe______ajobsheprobablywouldn’tbeabletoseeherfriend
随机试题
女性,24岁,新婚,身体健康,计划半年后妊娠,前来计划生育门诊咨询。该女由于服药不规律尚未停药已经妊娠,给予的建议
A.射精管囊肿B.精液囊肿C.情囊囊肿D.精索囊肿E.掌丸囊肿附睾部位可探及无回声暗区,边清壁薄,后方回声增强.增大仪器增益,暗区内可见细小光点回声
多器官功能障碍综合征是下列哪项疾病的严重阶段
先祛邪后扶正的治疗原则,适用于
项目投资财务盈利能力分析属于()分析,是从项目投资总获利能力角度,考察项目方案设计的合理性。
选择新技术、新工艺和新材料方案时应遵循的原则是( )。
在技能形成过程中,练习中期出现进步的暂时停顿现象,在心理学上称为()
一群学生搬砖,如果有12人每人各搬7块,其余的每人搬5块,那么最后余下148块;如果有30人每人各搬8块,其余的每人搬7块,那么最后余下20块。砖有多少块?
Manytheoriesconcerningthecausesofjuveniledelinquencyfocuseitherontheindividualoronsocietyasthemajorcontributi
Pleasehave____________(医生签署这个报告).
最新回复
(
0
)