首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)With increasing prosperity, Western European youth is having a fling that is creating distinctive consumer and cultural patte
(1)With increasing prosperity, Western European youth is having a fling that is creating distinctive consumer and cultural patte
admin
2016-12-06
44
问题
(1)With increasing prosperity, Western European youth is having a fling that is creating distinctive consumer and cultural patterns.
(2)The result has been the increasing emergence in Europe of that phenomenon well known in America as the "youth market". This is a market in which enterprising businesses cater to the demands of teenagers and older youths in all their rock mania and pop-art forms.
(3)In Western Europe, the youth market may appropriately be said to be in its infancy. In some countries such as Britain, West Germany and France, it is more advanced than in others. Some manifestations of the market, chiefly sociological, have been recorded, but it is only just beginning to be the subject of organized consumer research and promotion.
(4)Characteristics of evolving European youth market indicate dissimilarities as well as similarities to the American youth market.
(5)The similarities:
(6)The market’s basis is essentially the same—more spending power and freedom to use it in the hands of teenagers and older youth. Young consumers also make up an increasingly high proportion of the population.
(7)As in the United States, youthful tastes in Europe extend over a similar range of products—records and record players, transistor radios, leather jackets and "way-out", extravagantly styled clothing, cosmetics and soft drinks. Generally it now is difficult to tell in which direction trans-Atlantic teenage influences are flowing.
(8)Also, a pattern of conformity dominates Europe youth as in this country, though in Britain the object is to wear clothes that "make the wearer stand out," but also make him "in," such as tight trousers and precisely tailored jackets.
(9)Worship and emulation of "idols" in the entertainment field, especially the "pop" singers and other performers is pervasive. There’s also the same exuberance and unpredictability in sudden fad switches. In Paris, buyers of stores catering to the youth market carefully watch what dress is being worn by a popular television teenage singer to be ready for a sudden demand for copies. In Stockholm other followers of teenage fads call the youth market "attractive but irrational."
(10)The most obvious differences between the youth market in Europe and that in the United States is in size. In terms of volume and variety sales, the market in Europe is only a shadow of its American counterpart, but it is a growing shadow.
Which of the following statements is true about the youth in Britain?
选项
A、Their dressing is dominated by a pattern of conformity.
B、Their clothing is distinct from the other Europe youth’s.
C、Tight trousers and precisely tailored clothes are their favorites.
D、They are influenced by the conformity derived from the U.S.A.
答案
A
解析
第8段开头提到了a pattern of conformity dominates Europe youth,而该段其他句子所举的例子都是围绕穿衣之道的,将两方面结合起来可以推断A为正确的说法。B中的distinct from与原文中的make…stand out同义,但原文指的是每个英国年轻人都希望自己与众不同,但并没有与欧洲年轻人的衣着相比,故B不正确:C中的Tight trousers and precisely tailored clothes原文出现在such as之后,只是“时髦”衣着的其中两种,C的说法过于绝对了:原文中的a pattern of conformity表明影响英国年轻人的是某个pattern,而非conformity,美国和英国人都受“一个一致的模式支配”,但是支配他们的具体模式(例如英国人更喜欢穿紧身裤,而美国人更喜欢休闲装等)却可以不一样,且derived from…也没有原文根据,故D也不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NJJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Withthebreakneckspeedatwhichtoday’sbusinessesmove,there’sonemantrawe’dalldowelltoremember:Changeisconstant.
Parentswillbeabletorunanofficialcheckonthestatusofchildmindersforthefirsttimefromtoday.Ofsted,theeducation
DeltaGoodremsaysshe’slearntalotoverthepastfewyears.Butonelittlenuggetofwisdomshe’llbetakingwithherwhensh
Duringthesummerholidayseasonthereareno______roomsinthisseasidehotel.
Alcoholicsgetspecialtreatmentmakingthemthrowupeverytimetheydrinkalcohol.Theunderlinedpartmeans______.
Toerrishumanandtoforgivedivine,accordingtotheoldadage.Humanswhoforgiveare【C1】______toexperiencesignificantph
Thanksinparttotechnologyanditsconstantsoundingandringing,roughly41millionpeopleintheUnitedStates—nearlyathir
Therewere500______attheinternationalacademicconferencethissummer.
Whydoesthewomanfeeldesperate?
[A]community[B]compassion[C]describe[D]distractedly[E]documenting[F]drastic[G]immediate[H]increasingly[I]prescribe[J]protective
随机试题
设f(x)在[a,b]上连续,且a≠-b,则下列各式不成立的是()
产后恢复排卵时间为
A.7年、7年B.7年、10年C.10年、10年D.20年、30年对特定疾病有特殊疗效的中药品种,申请中药保护品种的保护期和最长的延长保护期分别为()。
下列各项中,按从价从量复合计征消费税的是()。
该批货物的提单号为“7865435”。( )合同号为“00XFFFG—78017KR”。( )
游览活动中发现旅游者走失,正确的处理措施有()。
唐代律疏颁定的时间是()。
石碏谏曰:“臣闻爱子,教之以义方,弗纳于邪。骄奢淫佚,所自邪也。四者之来,宠禄过也。将立州吁,乃定之矣;若犹未也,阶之为祸。夫宠而不骄,骄而能降,降而不憾,憾而能眕者,鲜矣。且夫贱妨贵,少陵长,远间亲,新问旧,小加大,淫破义,所谓六逆也。君义,臣行,父慈,
A、InMassachusetts.B、InPennsylvania.C、IntheOhioValley.D、InLickingCreek.B选项都是表示地点的介词短语,听音时需留意这些地名。题目问JohnnyChapman是在哪里
A、Well-knownartistsarewell-paidfortheirwork.B、Manyartistsstarttodobusinessnowadays.C、Themanisawell-knownartis
最新回复
(
0
)