首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Video Game and Child the School Express Researchers are trying to tell parents something about what kinds of video games chi
Video Game and Child the School Express Researchers are trying to tell parents something about what kinds of video games chi
admin
2013-04-03
55
问题
Video Game and Child the School Express
Researchers are trying to tell parents something about what kinds of video games children should be playing and how much time they should spend doing it. A new study concludes what you’ve already suspected: Young boys who play video games do worse on tests than children who don’t. Researchers who followed 64 boys from the ages of 6 to 9 for four months discovered that those who received a new PlayStation II gaming system earned lower reading and writing test scores than children who did not get the video game player. This comes on the heels of another recently reported study about video games, which concluded that kids who play violent video games become more aggressive and less caring-regardless of age, sex or culture-than young people who don’t play these games.
The study on the effects of video games on schoolwork was conducted by Denison University Associate Professor Robert Weis and Brittany Cerankosky, who graduated from Denison in 2008. It is called "Effects of Video-Game Ownership on Young Boys’ Academic and Behavioral Functioning", and Will be published in Psychological Science.
Boys who received the system also showed greater teacher-reported academic problems at follow-up than children in the comparison group. The researchers followed 64 young boys over four months. Parents of the 64 were promised a PlayStation II gaming system in exchange for their participation, plus three E rated games. But half the families were given the video gaming system immediately and half were promised it after four months. The children underwent a battery of tests before and after the four months and parents and teachers answered questions about how the boys behaved in school and at home.
The conclusions show that, boys who were the first to get the PlayStations spent more time playing video games than the boys who didn’t get it immediately—39. 3 minutes versus 9. 3 minutes. (The boys who didn’t get the gaming system fight away played at a friend’s house). Boys who were given the PlayStations fight away spent 18.2 minutes a day in after-school academic activities versus 31.6 minutes for the kids who weren’t. The boys who had the video games immediately achieved lower reading and writing test scores than those who didn’t. But the PlayStations seemed to have no effect on the boys’ math and problem solving skills.
Cerankosky said in a statement on the Denison University Web site that there isn’t " necessarily something inherent in video games that negatively affects kids". It’s an activity that detracts from time that could be spent on schoolwork," she said. If you are wondering why we needed a study to tell us that, the researchers say that conventional wisdom is not always accurate, and it is important to prove such beliefs through experimentation.
How does Cerankosky think about the video games?
选项
A、They negatively affect the children’s nature.
B、They have no inherent influence on schoolwork.
C、They can cause inaccurate conventional wisdom.
D、They disorder the children’s time arrangement.
答案
D
解析
推理判断题。根据题干关键词Cerankosky定位到第五段。该段第二句中Cerankosky认为It’s an activity that detracts from time that could be spent on schoolwork(这是一种转移花费在功课上的时问的行为),由此可推知[D]含义与之相符,故为正确答案。同时排除含义相反的[B]。由该段首句中there isn’t necessarily something inherent invideo games that negatively affects kids排除[A];该段末句只是提及conventional wisdomis not always accurate,并未提及这是由电子游戏导致的,故排除[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NJd4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Alan"Ace"GreenbergchosehisnicknametoimprovehischanceswithgirlsattheUniversityofMissouri.Butitisanapt(1)___
Alan"Ace"GreenbergchosehisnicknametoimprovehischanceswithgirlsattheUniversityofMissouri.Butitisanapt(1)___
Alan"Ace"GreenbergchosehisnicknametoimprovehischanceswithgirlsattheUniversityofMissouri.Butitisanapt(1)___
Alan"Ace"GreenbergchosehisnicknametoimprovehischanceswithgirlsattheUniversityofMissouri.Butitisanapt(1)___
Alan"Ace"GreenbergchosehisnicknametoimprovehischanceswithgirlsattheUniversityofMissouri.Butitisanapt(1)___
Alan"Ace"GreenbergchosehisnicknametoimprovehischanceswithgirlsattheUniversityofMissouri.Butitisanapt(1)___
Fromthefirstparagraphwemayinferthat______.IfMr.HuntingtonSweetwantstoinquireaboutsomethingfrom"CustomerServ
ThelongandprogressivereignofQueenVictoriacametoaclimaxatatimeofpeaceandplentywhentheBritishEmpireseemedt
TheauthorseemstobelievethattheSupremeCourt’sdecisionTheauthorwritesthispassagemainlytoshowthat
随机试题
唯物主义的古代形态是
第三代喹诺酮类药物的抗菌机制是其抑制了细胞的
毛细血管瘤最显著的特点是()
A.芎菊上清九B.泻肝安神丸C.枣仁安神颗粒D.天麻首乌片E.清眩丸风热头晕目眩、偏正头痛、鼻塞牙痛者宜选用
闭合性软组织的急性损伤,应立刻采取哪种处理方法?()
对第一段的结构或内容解说不正确的一项是:“地球自身是拯救自己的真正的‘太阳’”,这一说法的科学依据是:
现在燃烧化石燃料释放到大气中的大量二氧化碳实际上不会导致温室效应——即全球平均温度的上升。因为如果二氧化碳的供应量上升,植物就会更大量地消耗该气体,所以它们会长得更高大,繁殖得更茂盛,那么大气中二氧化碳的浓度终将保持稳定。下面哪项如果正确,将最严重地削弱这
SenatorRobertDolecriticizedTimeWarnerfor______.Accordingtothepassage,whichofthefollowingisTRUE?
若有定义语句“doublex[5]={1.0,2.0,3.0,4.0,5.O),*p=x”,则错误引用x数组元素的是()。
DinaBorzekowsldmadeastudyofagroupofthird-gradestudentsfromsixAmericanschools.Duringaschoolyear,nearly400stu
最新回复
(
0
)