首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The University Bookstore is a self-supporting university-owned organization, which was founded in 1921 . It provides students, f
The University Bookstore is a self-supporting university-owned organization, which was founded in 1921 . It provides students, f
admin
2009-06-28
53
问题
The University Bookstore is a self-supporting university-owned organization, which was founded in 1921 . It provides students, faculty, staff, and campus visitors with a variety of products and services. In order to fulfill its primary mission, the bookstore stocks new and used textbooks, general books, school supplies, office products, educationally priced computer software, and art and engineering supplies. As a convenience, the bookstore also stocks additional items like gifts, sportswear, greeting cards, candy and sundries (杂货). Services the bookstore provides include bookbinding, special order book service, gift wrapping, photo developing, used book buy-hack and postage stamps, as well as fax services. The bookstore is located on the main floor of the Wyoming union. Hours of operation during the academic year are 9:00 a. m.-5:00 p.m. from Monday to Friday. On Saturday and Sunday it closes half an hour earlier.
The University Bookstore
Owner of the store: (46) .
Time of founding: (47) .
Items provided: various products and (48) .
Location of the store: on the (49) of the Wyoming Union. Working hours on weekdays: (50) .
选项
答案
main floor
解析
文章倒数第三句指出“The bookstore is located on the main floor of the Wyoming Union.”
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NVqK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Englishisunderstoodallovertheworld________TurkeyisspokenbyonlyafewpeopleoutsideTurkeyitself.
About________ofthestudentsinourclasswereborninthe________.
A、Personnelmatters.B、Productsales.C、Answeringthetelephone.D、Stafftraining.A问题问的是艾米作为人事经理,主要负责什么工作。根据女士所说Iwasresponsib
A、Goabroad.B、Byplane.C、Nextmonth.D、Themanager.C问题问的是什么时候才能达成协议。对于此类问题的回答,给出相对应的时间即可;如不知道或不确定如何回答,则用I’mnotsure。由此可见,C项“
Thismodeloftypewriterisefficient,economicaland(practice)_______forcollegestudents.
ShortStoriesisgoingtobepublishedsoon.ThisbookisdesignedtohelpbeginnerswiththeirEnglish.Thebookwillconsistof
A、You’rewelcome.B、Thanksalot.C、65657788D、Tomorrowmorning.C题干问的是“请您重复一下电话号码好吗”,可知接下来要回答电话号码。只有C项65657788符合题意,故选C。
A、No,Ican’thelpyou.B、Yes,hereyouare.C、Sorry,I’mastrangerhere.D、I’dliketogothere.C本题考查对于问路的特殊疑问句的回答。题目中Excuse
A、Holdon.B、Themeetingroomisthere.C、Howtimeflies.D、Yes,let’shurry.D本题考查对一般疑问句的回答。对于这类问句,一般先用Yes或No作判断性回答,然后再具体解释说明。D
随机试题
石油沥青的吸水性比煤焦油沥青()得多。
事物的肯定方面是指()
职业性损害包括()
慢性肺源性心脏病最常见的病因是
男,28岁。风湿性心脏病患者,近半月来发热,T38.3℃,右下睑结膜见一出血点,双肺无啰音,脾肋下可扪及边缘,双下肢皮肤少数紫癜。血红蛋白100g/L,白细胞12×109/L,中性粒细胞75%,血小板150×109/L。应考虑的诊断是
某施工单位承接了总长543m,最大可停靠2.5万t级集装箱船,三个泊位,高桩梁板式码头。问题:高桩码头主要有哪几部分组成?
下列属于课程表安排应遵循的原则的是()
电视连续剧《西游记》是根据()的同名神话小说改编的。
With500daysleftuntiltheyear2,000,expertssaidlastweek,thatitmayalreadybetoolateformanycompaniestodefuse
OnthenightofOctober9,1799,aBritishvesselranaroundneartheDutchcoast,brokeupandsank.Itwasestimatedthat$100
最新回复
(
0
)