首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Few popular items can be found in stores. B、They are. not exciting new arrivals anymore. C、You may completely forget the produ
A、Few popular items can be found in stores. B、They are. not exciting new arrivals anymore. C、You may completely forget the produ
admin
2021-11-26
43
问题
It’s a simple fact that clothing wears out and styles change. This means it’s inevitable that everyone needs to repair or replace clothing once in a while—even those who absolutely dislike shopping. Luckily, there are a few simple guidelines you can follow when trying to get the best deals on new clothing.
Tip 1: Thursday Evenings. [20] Stores typically reorganize their racks on Thursdays in order to refill stocks for the weekend rush. Stores also generally lower the prices of items that will be on sale over the weekend on Thursday evenings. If you want to beat the rush and get to those sale items first, Thursday night is a great time for bargain shoppers to hit the malls. You also won’t have to compete for the bargains like you would during the busy weekend.
Tip 2: Six Weeks into the Season. If you’re in need of clothing for the current season, try to avoid giving in to the urge to buy all the exciting new arrivals when they’re first in the store. About six or eight weeks after an item arrives, the price is marked down. [21] One of the disadvantages is that some very popular items might sell out over the six-week period. Although, if you’re purchasing from a chain store, you can always ask a salesperson to phone other locations to see if your item might be in stock elsewhere. Another great advantage of waiting to buy is that it helps to reduce any impulse spending. If you’ve completely forgotten about that item before the time is up, chances are you didn’t really need it anyway.
Tip 3: End of or out of Season. If your clothing size doesn’t change much from year to year, purchasing clothing at the end of the season is a great way to save money and have a good supply of new clothing available for next year. [22] This works well for many classic or staple items, like suits, pants, or jeans that aren’t prone to going out of style too quickly. Trendy items may be a riskier purchase, as they tend to become out of date after a season or two.
Though it’s prudent to follow these guidelines for money-saving shopping, also keep in mind that bargains can be found at any time during the year and in every season. It’s just a matter of scoping out the sales and having the courage to battle the crowds.
20. Why do stores generally reorganize racks on Thursday?
21. What is the disadvantage to buy clothes six weeks after the new season arrives?
22. What does the speaker suggest purchasing at the end of the season?
选项
A、Few popular items can be found in stores.
B、They are. not exciting new arrivals anymore.
C、You may completely forget the products.
D、Some popular products might sell out then.
答案
D
解析
关于第二条建议,录音提到有一个缺点,就是新服装季开始后六个月内,或许热卖的款式就卖完了(sell out),即晚了可能就买不到最新款的衣服,故D项正确。录音只提到六个月内最受欢迎的货物可能会卖光,A项“在商店里几乎没有受欢迎的款式了”过度推断,故排除。录音没有提到B项“他们不再是令人兴奋的新款”。C项“你也许会完全忘记产品”并不是劣势,而是推迟六个月买衣服的好处——可以抑制消费冲动。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NXx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Onewhoadvocatesviolenceineffectingchange.B、Onewhocravesforrelentlesstransformations.C、Onewhoactsintheinteres
WhylifelonglearningistheinternationalpassporttosuccessA)Pictureyourselfatacollegegraduationday,withafresh
Thefutureofpersonalsatellitetechnologyishere—arewereadyforit?A)Satellitesusedtobetheexclusiveplaythingsof
WhenIre-enteredthefull-timeworkforceafewyearsagoafteradecadeofsolitaryself-employment,therewasonethingIwas
A、Jobsatisfaction.B、Self-awareness.C、Autonomy.D、Money.C细节辨认题。对话中,女士明确表示,对于自雇职业,她最看重的激励因素是自主性。对于这一点,男士也表示了赞同,并说他选择这样的生活方式就是为
Everyfiveyears,thegovernmenttriestotellAmericanswhattoputintheirbellies.Eatmorevegetables.Dialbackthefats.
PeerPressureHasaPositiveSide[A]Parentsofteenagersoftenviewtheirchildren’sfriendswithsomethinglikesuspicion
A、Hefeelshappyalltheday.B、Heismorewillingtogetup.C、Heexpectsraintocomesoon.D、Helikescloudydaysbetter.B女士
随机试题
《中华人民共和国教育法》规定,受教育者享有获得_______、贷学金、助学金的权利。
(2001年第83题)下列关于创伤修复的叙述.哪项是不正确的
某日,美国在华留学生约翰(男,30岁)在酒吧与他人发生争执并进而将他人打死。那么,追究约翰的刑事责任应适用下列何种程序?()
下列句子中,画线的成语使用正确的一项是()。
公安机关民主职能的实质,就是保障人民享有国家主_人翁的地位和保障人民的利益。()
鸡鸣狗盗:狐假虎威:狼狈为奸
Asthecityhasbecomeincreasingly______andpolluted,therehasbeenagrowingrealizationthatcertainactionisurgentlyne
Isitpossibletopersuademankindtolivewithoutwar?Warisanancientinstitutionwhichhasexistedforatleastsixthousan
It’sperhapstheworld’smostfamousunderwaterattraction,immortalizedinfilmandinlegend:theTitanic.Butnowexpertssay
Ofallthecomponentsofagoodnight’ssleep,dreamsseemtobeleastwithinourcontrol.Indreams,awindowopensintoaworl
最新回复
(
0
)