首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、His girlfriend. B、His mother. C、His cousin. D、His teacher. C短文最后说,Joe的表妹Carol说,Joe的首要职责是帮助家人渡过难关,亦即暂时休学。故C正确。Joe的父亲希望他退学,而他的女朋
A、His girlfriend. B、His mother. C、His cousin. D、His teacher. C短文最后说,Joe的表妹Carol说,Joe的首要职责是帮助家人渡过难关,亦即暂时休学。故C正确。Joe的父亲希望他退学,而他的女朋
admin
2016-12-22
65
问题
Joe is a student at a college in an urban area. During his first two semesters, he did very well and at the beginning of the third semester he was admitted to a special medical program. If he completed the program successfully, he would be granted admission to a good medical school. He would be able to study to become a doctor. Joe’s mother and father both have full-time jobs and Joe works part-time in a restaurant to help the family finances.
Several weeks ago, Joe’s mother began feeling sharp chest pains. When she went to a doctor, he told her that she would need a heart surgery and would have to give up her job. This would enlarge medical expenses and lose almost half the family’s income. Joe’s father wants him to drop out of school and go to work full-time to help the family. Joe loves his family very much. But, if he drops out now, he would lose the entire semester’s credit and may even lose his place in the premedical program.
He doesn’t know what to do. He speaks to his girlfriend Maria who urges him to remain in school since to withdraw now would place his entire future in danger. He also speaks to his cousin Carol, who tells him that his first duty is to help his family get through the difficult times.
22. When was Joe admitted to the special medical program?
23. Why would Joe’s mother give up her job?
24. Who advised Joe to give up his studies?
25. What is Joe going to do?
选项
A、His girlfriend.
B、His mother.
C、His cousin.
D、His teacher.
答案
C
解析
短文最后说,Joe的表妹Carol说,Joe的首要职责是帮助家人渡过难关,亦即暂时休学。故C正确。Joe的父亲希望他退学,而他的女朋友希望他完成学业。B、D的态度未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NZY7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
CollegeRequiresFitnessAssessmentforFreshmenA)DuringtheirfirstsemesteratCokerCollege,studentsthisyearwilltakea
A、Improvecommunityservicequickly.B、StudyFrenchwithhim.C、PracticeFrenchwithlocalpeople.D、FindoutsomeFrenchcourse
A、BecauseLondontaxidriversallhavegonethroughaverytoughtrainingperiodtogetspecialtaxidrivinglicense.B、Because
A、InNewYork.B、Inabank.C、Nearaprison.D、Inthecountryside.D细节题。文章第一句话提到,故事发生时,Blake先生正开车行驶在乡间的路上。
A、Theydidn’tliketherestaurant.B、Themangenerallyeatsmorethanthewoman.C、Thewomaneatsmorethantheman.D、Theyate
A、Soil.B、Humanpopulation.C、Forest.D、Water.B细节题。从damage可以定位到文章前两句,在第二句中提到“Badfarmingmethodscandamagesoil,forestsandwa
A、Hedoesn’tthinkthatJohnisill.B、HeisawarethatJohnisill.C、HethinksthatperhapsJohnisnotinverygoodhealth.D
Lookingatthebasicbiologicalsystems,theworldisnotdoingverywell.Yeteconomicindicatorsshowtheworldis【B1】______.
A、Eatless.B、Buysomeclothesofalargersize.C、Buysomenewclothes.D、Domoreexercise.A医疗健康类,请求建议题。女士说她需要买新衣服,因为她原来的衬衫现在都
A、Thewomanhastowakethemanat7o’clock.B、Thewomanisnotwillingtowaketheman.C、Themanhastowakethewomanat7o
随机试题
“四境盈壘,道殣相望,盗賊司目,民無所放。”句中“放”应释为【】
2岁男孩,持续高热伴咳嗽6天,加重1天,烦躁、气促,青霉素治疗无效。体检:体温39.5℃,口唇青紫,三凹征明显,呼吸65次/分,心率160次/分,气管略右移,左背下部呼吸音低,叩诊浊音,肝肋下2cm,X线胸片示两肺散在斑片状阴影,左肺下部密度均匀升高,可见
急性上呼吸道感染最主要的治疗措施是
A.准予注册B.不予注册C.注销注册D.重新注册E.撤销注册
小儿可自动控制排尿的年龄约为
滴用β受体阻断剂后眼部不良反应有()。
小儿肥胖症的正确饮食结构()。
在工程验收过程中,发现某检验批达不到设计要求,如果经()核算,仍能满足结构安全和使用功能的情况下,可以予以验收。
在道路货物分类中,按运输条件可将货物分为()。
Backintheday,agoodreportcardearnedyouaparentalpatontheback,butnowitcouldbemoneyinyourpocket.Experiments
最新回复
(
0
)