首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Sometime in next century, the familiar early-morning newspaper on the front door will disappear. And instead of reading your new
Sometime in next century, the familiar early-morning newspaper on the front door will disappear. And instead of reading your new
admin
2014-07-10
46
问题
Sometime in next century, the familiar early-morning newspaper on the front door will disappear. And instead of reading your newspaper, it will read to you. You’ll get up and turn on the computer newspaper just like switching on the TV. An electronic voice will distribute stories about the latest events, guided by a program that selects the type of news you want. You’ ll even get to choose the kind of voice you want to hear. Want more information on the brief story? A simple touch makes the entire text appear. Save it in your own personal computer file if you like. These are among the predictions from communications experts working on the newspapers of the future. Pictured as part of broader home-based media and entertainment systems, computer newspapers would unite print and broadcast reporting, offering news and analysis video images of news events.
Most of the technology is available now, but convincing more people that they don’t need paper to read a newspaper is the next step. But resistance to computer newspapers may be stronger from within journalism (新闻界). Since it is such a cultural change, it may be that the present generation of jounalists and publishers will have to die off before the next generation realizes that the newspaper industry is no longer a newspaper industry. Technology is making the end of traditional newspapers unavoidable.
Despite technological advances, it could take decades to replace newsprint with computer screens. It might take 30 to 40 years to complete the changeover because people need to buy computers and because newspapers have established financial interests in the paper industry.
The best title for this passage is ______.
选项
A、Computer Newspapers Are Well Liked
B、Newspapers of the Future will Likely Be on Computer
C、Newspapers Are out of Fashion
D、New Communications Technology
答案
B
解析
本文第一段是对下个世纪计算机新闻报的想象;第二段说,技术的发展不可避免地使计算机报取代传统报纸,但必须经历一定的转变过程;最后一段说需要几十年的时间才能完成这一转变,并阐述了其原因,由此可见,B是比较适合全文的标题。A表达的是现在人们对计算机报的看法,而文章并未提到。C、D的内容也与文章意思不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NfYK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A--checkingaccount(s)B--interestrateC--depositaccountD--bookkeepingE--personalidentificationnumberF--servicecha
Therulesforwritinganabstract(摘要)arealmostthesametothoseforwritingthesummaryofaninvestigationreport.Inanabst
WhydidJim’sparentshaveaserioustalkwithhimoneyearago?BecauseJimhadspentalotoftimeon______.
Whetherornotthenewplanwillyieldanypositiveresults(remain)______tobeseen.
Thispartistotestyourabilitytodopiraticalwriting.Supposeyouhavejustgivenupajobandarelookingforanewone.P
Whywastheoldmanwalkinginthetrain?Becausehewaslookingfor______.
Accordingtothepassage,ifyouhaveashareofacompanyorafactory,itmeansthatyou______.Factoriesandcompaniesare
A、Inanairplane.B、Inahotel.C、Inarestaurant.D、Inastore.Bwoman的意思是“二十分钟前你告诉我没有余房了,但是你刚才却给那信年轻女士一间房呢。”从这句话来理解,就应该判断出这是在一
A、Seemoresamples.B、TryonsomeT-shirts.C、Meetthedesigners.D、Placeanorder.AWhatwouldthemanliketodobeforemaking
Inthesentence"AircraftCardersareapowerfulandextremelyflexiblepartofanation’sdefense.""flexible"means_____Com
随机试题
简述中共十七大的主题及意义。
非洲地区以西北非的()为代表。
女性,42岁。诊断为Cushing综合征,为与肥胖症鉴别,最有价值的表现是
A.厚朴B.山茱萸C.豹骨D.蟾酥E.生天仙子
某人要在7年末支付一笔款项30000元,银行存款年利率是10%,如果第二年末存入银行一笔钱,则需要存()元。(P/F,10%,5)=0.6209,(P/F,10%,7)=0.5132
依法不需要在车船登记管理部门登记的在单位内部场所行驶或者作业的机动车辆和船舶,不征车船税。()
星煌公司是一家上市公司,现董事长吴某就星煌公司向坤诚公司的投资之事准备召开董事会。因公司资金比较紧张,且其中一名董事梁某的妻子又在坤诚公司任副董事长,有部分董事对此投资事宜表示异议。根据公司法律制度的规定,下列表述中,正确的有()。
人民检察院立案监督的内容是公安机关作出的()。
LanguageandCommunicationAlanguageisasignalingsystemwhichoperateswithsymbolicvocalsounds(语声),andwhichisused
Peoplewhoareextremelycarefuland"finishwhattheystart"mayhaveareducedriskofdevelopingAlzheimer’sdisease,accordi
最新回复
(
0
)