首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What does the passage mainly discuss?
What does the passage mainly discuss?
admin
2013-09-08
41
问题
What does the passage mainly discuss?
Glacier National Park in Montana shares boundaries with Canada, an American Indian reservation, and a national forest. Along the North Fork of the Flathead River, the park also borders about 17,000 acres of private lands that are currently used for ranching, timber, and agriculture. This land is an important part of the habitat and migratory routes for several endangered species that frequent the park. These private lands are essentially the only ones available for development in the region.
With encouragement from the park, local landowners initiated a land-use planning effort to guide the future of the North Fork. The park is a partner in an interlocal agreement that calls for resource-managing agencies to work together with the more than 400 private owners in the area. A draft plan has been prepared, with the objective of maintaining traditional economic uses but limiting new development that would damage park resources. Voluntary action by landowners, in cooperation with the park and the county, is helping to restrict small-lot subdivisions, maintain wildlife corridors, and minimize any harmful impact on the environment.
The willingness of local landowners to participate in this protection effort may have been stimulated by concerns that Congress would impose a legislative solution. Nevertheless, many local residents want to retain the existing character of the area. Meetings between park officials and landowners have led to a dramatically improved understanding of all concerns.
选项
A、Indifferent.
B、Intimate.
C、Cooperative.
D、Disappointing.
答案
C
解析
特定信息的找寻和判断。根据题干要求在原文中找寻关于公园与毗邻的土地所有者之间关系的信息。原文第二段第四句有明确说法“Voluntary action by landowners,in cooperation with the park and the county...”,显然,双方之间是合作关系,因此选项C的说法是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Nj0O777K
本试题收录于:
CATTI二级口译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI二级口译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
Beforeoureyes,theworldisundergoingamassivedemographictransformation.Globally,thenumberofpeopleage60andoveris
Disruptivelabormarketchangeswillresultinalossofmorethan5.1millionjobsfrom2015to2020,accordingtoalatestrep
Modernindustrialsocietygrantslittlestatustooldpeople.Infact,suchasocietyhasasystemofbuilt-inobsolescence.The
Questionsofeducationarefrequentlydiscussedasiftheyborenorelationtothesocialsysteminwhichandforwhichtheeduc
Accordingtotheweatherforecast,whichisusually______,itwillrainthisafternoon.
Themanagersdiscussedtheplanthattheywouldliketoseebecarryingoutnextyear.
Ifyouleftyourbookonthetableovernight,youwouldfindthefollowingmorningthatitwasstillexactlywhenyouhadlefti
OnethirdoftheChineseintheUnitedStatesliveinCalifornia,mostlyintheSanFranciscoarea.
Whendidtheblastshitthehotels?
Whendidtheblastshitthehotels?
随机试题
A.骨髓B.胸腺C.法氏囊D.扁桃体E.哈德氏腺某猪场,2月龄猪高热稽留。剖检病死猪可见回盲瓣口“纽扣状”溃疡。对同群发病猪活体进行病原学检测时应采集的免疫器官是
小儿厌食证的主要病理是
硫酸链霉素的鉴别反应为()
甲将其收藏的一幅齐白石遗画卖给乙,价金5万元。甲将价金债权转让给丙并通知了乙。履行期届至前,该画灭失。则乙:()
壁垒营销,是指企业在营销实践中,基于自身的资源与市场环境约束,构建的有效的针对竞争对手的“竞争门槛”,以达到维护自身在市场中的优势地位的营销活动。根据上述定义。下列不属于壁垒营销的是:
计算三重积分I=(χ+y+z)2dV,其中(Ⅰ)Ω{(χ,y,z)|χ2+y2+z2≤4,z≥};(Ⅱ)Ω{(χ,y,z)|χ2+y2+z2≤4,χ2+y2+z2≤4z}.
TheNobelPrizeisamysteriousincarnationofpowerandauthority,ananointedritualwhoseclaimsareacceptedaspartofthe
communication细节题。根据“effectivecommunicationskills”可知正确答案。
Thewaythatpeoplespendtheirmoney,andtheobjectsonwhichtheyspendit,arethelast【C1】______ wherefreechoiceandindi
A、Youwillimprovetherelationshipwitholdfriends.B、Youwillgetsomelatestandusefulinformation.C、Youwillgetsomeopp
最新回复
(
0
)