首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In which situation does this conversation most probably take place?
In which situation does this conversation most probably take place?
admin
2010-07-06
65
问题
In which situation does this conversation most probably take place?
Question: Do you suggest going to graduate school right after undergraduate school or going out in the working world and getting some experience before you get your master’s degree?
Girl: I would say that if you plan on going to graduate school, you should do it tight away. For the first couple of years when I got out of college, I did take some additional courses from some other schools, and that was easy for me to do; but recently, I have been trying to study for a professional engineering exam, and those good study habits that I talked about earlier, they’re gone. I have so many other responsibilities now that it is very hard for me to concentrate now on that.
Boy: I’d like to give you another perspective on that. I think that there are really two different things that you need to think about. If you know in your senior year that you want to do research and this is the area that you want to study, then go ahead right away. If you are not sure, and you want to get a little work experience before you specialize in a particular field, then you should do that. One of the things that you may find is that if you get a full-time job, many of the big companies in science and engineering will pay your tuition to go to graduate school. Now, I’m not suggesting in any way that it’as easy to work full-time and go to graduate school part time. I did it, and it was tough. I didn’t have a life for three years, but that may be an option for you, especially if you haven’t focused yet on what you want to do in graduate school.
选项
A、she is satisfied with her present situation.
B、she can concentrate back on study easily.
C、she regrets for not having gone to graduate school immediately.
D、she still possesses her former study habits.
答案
C
解析
本题考查对段落大意的理解。女孩的答案的大意是:如果你计划去上研究生,就应该马上去。她还说最近一直打算参加一次考试,但是以前那些好的学习习惯都没有了;而且(工作中)有很多责任,无法将心思放在学习上。言语中流露出当时没有直接去上研究生的遗憾。所以选项C 正确。选项A 文中没有提到,选项B ,D 都违背了原文的意思。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NoDd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Thespeechismainlyabouttheorganizationofthecompany.
America—thegreat"meltingpot"—hasalwaysbeenarichblendofculturaltraditionsfromallovertheworld.ManyAmericanfamil
America—thegreat"meltingpot"—hasalwaysbeenarichblendofculturaltraditionsfromallovertheworld.ManyAmericanfamil
America—thegreat"meltingpot"—hasalwaysbeenarichblendofculturaltraditionsfromallovertheworld.ManyAmericanfamil
YouwillhearaconversationbetweenMissGreen,aneducationaljournalist,andProfessorWilson,anexpertineducationalstudi
YouwillhearatalkaboutFrenchelementaryschools.Asyoulisten,answerQuestions1to10bycirclingTRUEorFALSE.Youwil
Somedoctorsaretakinganunusualnewapproachtocommunicatebetterwithpatients—theyareletting【C1】______readthenotestha
Wherewastheletterprobablyplacedmanyyearsago?
WorldleadersmetrecentlyatUnitedNationsheadquartersinNewYorkCitytodiscusstheenvironmentalissuesraisedattheRio
随机试题
女性,26岁。因甲状腺功能亢进症行甲状腺切除,术后第二天出现手足抽搐最可能的原因是
阻断双侧颈总动脉可使
2006年5月17日,马来西亚人陈某驾驶货轮在我国领海运输我国限制进口货物,被我国某海关查获。某海关经查认定,陈某运输的以上货物无合法证明,其以运往马来西亚海防为名,实际准备运往我国内地。某海关认定陈某的行为已构成走私,决定没收其所有物品。香港某有限公司不
色调由色彩的()三要素决定。
工业项目的可行性研究报告一般应包括()。
结构素描和__________是素描两大体系。
根据以下情境材料,回答问题。棚户区改造工程在某县全面推进。但日前在社会上谣传政府将对租房户进行补贴,广大租房群众为能及时得到补贴到政府门口聚集请愿。5月8日下午16时,在县政府门前聚集群众最多时达到1000余人,110指挥中心立即指令巡特警大队警力到现场
某人同时购买2年期、5年期和10年期三种国债,投资额的比为5:3:2。后又以与前次相同的投资总额全部购买5年期国债,则此人两次对5年期国债的投资额占两次总投资额的比例是( )。
Interestreferstotheamountwhatyourmoneyearnswhenitiskeptinasavingsinstrument.
Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivinganallowance.Thepurposeistoletchildrenlearn(1)______experienc
最新回复
(
0
)