首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、People know almost nothing about Shakespeare’s early life. B、Shakespeare was already well known before he went to London. C、Pe
A、People know almost nothing about Shakespeare’s early life. B、Shakespeare was already well known before he went to London. C、Pe
admin
2009-08-19
66
问题
William Shakespeare was christened in the market town of Stratford on Avon, Warwickshire, on April 26, 1564. Traditionally, his actual birthday was three days earlier, on St. George’s day, the same day as his death fifty-two years later. His father, John, was a respected middle-class trader; and his mother, Mary Arden, came from a family of local landowners. It seems probable that young William received a fair education (for his day) at the local Grammar School At the age of eighteen he married a girl eight years older than himself, Anne Hathaway, who gave him a child the following year and twins in 1585. Little else is known of his early life, and so we cannot tell what made him decide to leave Stratford in 1586 for London, where he stayed until 1611. In London, he must soon have attracted attention, because by 1592 he was a popular enough writer and actor to be laughed at by an older dramatist as an uneducated Jack-of-all-trades. He was mentioned as being among the principal actors of the city as early as 1598, and we find that in 1599 he was a member of the company running the Globe Theater, with one-tenth interest in the profits-showing a business sense rarely seen in his fellow writers. His popularity is indicated by the fact that not only were his own plays published under his name, which was a rare procedure in his day, but also plays by others are to be found attributed to him, as if to indicate that his name alone would promise a good sale.
选项
A、People know almost nothing about Shakespeare’s early life.
B、Shakespeare was already well known before he went to London.
C、People know a lot about Shakespeare’s life in London.
D、People know only a little about Shakespeare’s life in London.
答案
C
解析
Which one can we infer from the article?
综合推断题。本题可采取排除法,由文章前半部分可知,大家对莎士比亚的早期生活有一定的了解,故排除A;根据文中的句子如Little else is known of his early life...In London he must soon have attracted attention,because by 1592 he was a popular enough writer and actor...可排除B、D,所以C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NodK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Lawyerandclient.B、Bossandemployee.C、Friends.D、Formerclassmates.D本题的问题关键词是relationship。对话中提到了highschool,所以可以推测两人是高中同
A—OnseasonJ—OffseasonB—GuidepracticeK—LocaltouristorganizationC—TravelpressL—Board
WhatisrequiredinmanydifferentsituationsinAmericanculture?Anexpressionof______.
Manydogslovetolickpeople.Whydodogslick?Theanswersmightdependonyoupersonallyandyourindividualdog.Generally,
Musiccanspreadacrosseverywhereand【T1】______thedistancebetweenpeopleofdifferentcountries.AmericanNBAstarKobeBryan
A—StudyingcertificateJ—VisaofficerB—ApplicationfeeK—EmploymentauthorizationC—Visaapplication
FreeEntrytoPalaceofVersailles—Save$18!ThePalaceofVersaillesisoneofthelargestandmostsplendidcastlesinthe
A—AccessrightJ—DatahighwayB—CommercialonlineserviceK—CybereconomyC—Electronicm
【说明】假设你是销售部经理,写信询问对方产品信息和价格。【内容】1.在电视上看到对方的产品广告,对男女自行车及童车感兴趣;2.希望对方寄来一份产品目录和价格表;3.我司是广州最大的经销商,在10个地区设有分公司;4.如果贵司的自行车质量令人满
Alotofyoungpeoplefinditdifficulttogetajob,especiallyinthefirstfewmonthsaftertheyleaveschool.Thisismuch
随机试题
_______是一种常见病、多发病,并且公认为是脑血管病和冠心病的危险因素。
超声造影在心血管的用途,下列哪一项是错误的
杨女士,29岁。已育一子,现停经49天,医生诊断为“宫内早孕”,准备进行“人工流产加放置宫内节育器”术。人流加放置金属节育器后,护士告知受术者无异常情况下,一般带铜节育器口可放置的时间是
[背景资料]某建筑装饰装修工程,业主与承包商签订的施工合同协议条款约定如下:工程概况:该工程现浇混凝土框架结构,建筑面积98000m2,15层,平面呈“L”形,在平面变形处设有一道变形缝,结构工程于2013年7月28日已验收合格。施工范围:首层到15
文具店的圆珠笔每支4元,签字笔每支6元,钢笔每支7元。甲、乙、丙三人带的钱数相等且都不超过100元,三人分别购买一种笔,已知甲买完圆珠笔后还剩15元,乙买完签字笔后还剩21元,丙买完钢笔后还剩17元。如果三人的钱相加,最多能买多少支笔?
根据《中华人民共和国合同法》的规定,在买卖合同中,除法律另有规定或当事人另有约定外,标的物的所有权转移时间为()。
求下列函数项级数的收敛域:
在VBA编程中检测字符串长度的函数名是【】。
Access提供厂两种字段数据类型保存文本和数字组合的数据,这两种类型是:文本和【】。
WhatdoIwant?It’sreallyavery【C1】______question:yetmanyofusarenotsure.【C2】______itdoesn’thavetobeallthatdif
最新回复
(
0
)