首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is more like a message board now. B、It is used by millions of people. C、The founder has given it up for years. D、There is n
A、It is more like a message board now. B、It is used by millions of people. C、The founder has given it up for years. D、There is n
admin
2021-06-15
15
问题
Friends Reunited—one of the UK’s first social networks—has announced it will soon close. One of its founders Steve Pankhurst explained in an email that the platform was still used by "a handful of members" but that it was "no longer used for the purpose it was built for".
Friends Reunited launched in the year 2000 and was bought by broadcaster ITV for £175m in 2005. However, it failed to keep pace with other social networks. It was sold to comic publisher DC Thomson for only £25m in 2009 and Mr Pankhurst wrote in a blog post that the company had offered it back to him a couple of years ago. Pankhurst and business partner Jason Porter agreed to take on the site for a trial period to see if they could refresh it. "It became clear that most of the actual users coming to the site were using it purely as a message board," wrote Mr. Pankhurst.
3. What is the news report mainly about?
4. What do we learn about Friends Reunited from the news report?
选项
A、It is more like a message board now.
B、It is used by millions of people.
C、The founder has given it up for years.
D、There is no user on the network.
答案
A
解析
关于“朋友再相聚”这个社交网站,新闻末尾提到它现在仅仅被当成留言板,并非真正的社交网站(using it purely as a message board),所以答案选A。B“有数百万人使用”,新闻中没有提到有这么多用户。C“创始人已经放弃了它多年”错误,新闻中提到创始人一直没有放弃,想让它重获活力(refresh it)。D“网站上没有用户”错误,新闻中提到有一些用户仍然在使用这个网站(used by“a handful of members”)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NqO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Itisahousefullofcleverly-designeddevice.B、Itcanhelppeopleliveamucheasierlife.C、Itisthemostcomfortablehou
Howdowegetmorepeopletoincreasetheirconsumptionofiron-richfoods?Manynutritionists【C1】______theincreaseofanumber
Howdowegetmorepeopletoincreasetheirconsumptionofiron-richfoods?Manynutritionists【C1】______theincreaseofanumber
Food-as-MedicineMovementIsWitnessingProgress[A]Severaltimesamonth,youcanfindadoctorintheaislesofRalph’smark
Costly—sometimesabusive—creditcardsarebleedingmillionsofborrowerswhodidn’tknowwhattheyweregettinginto.Thebo
Howdoesfoodaffectmoodandmind?Theanswermaylieinthechemistryofthebrainandnervoussystem.Moleculescalledneurot
Peopleappeartobeborntocompute.Thenumericalskillsofchildrendevelopsoearlyandsoinexorably(坚定地)thatitiseasyt
A、HehastaughtSpanishforacoupleofyearsatalocalschool.B、HeworkedattheBrownstoneCompanyforseveralyears.C、Heo
A、Aninventionmadebyarchitectsandengineers.B、Anewdevicegatheringinformationaboutbuildings.C、Anintroductionofath
吉利数字(auspiciousnumber)在中国文化一直起着重要的作用。不少人认为数字6、8、9吉利,因为它们跟一些具有积极含义的汉字发音相同或相近。如8与“发”的发音相似,象征着繁荣和财富;9与“久”发音一样,意为“长长久久”。因此,很多人在选择手机
随机试题
认为人际关系是人与人心理上的关系,是心理上的距离的是()。
简述中国封建社会的主要矛盾和基本特点。
使蛋白质沉淀但不变性的方法有:
男,13岁,身体生长过速,诊断为巨人症。导致病人身体生长过速的激素是
A、 B、 C、 D、 D
按照地理有效范围。我们将计算机网络分为局域网、都市网、广域网和互联网。()
投资银行业的广义含义仅限于某些资本市场活动,着重指一级市场上的承销业务、并购和融资业务的财务顾问,仅限于资本市场中的证券承销、保荐与公司收购业务范围。()
A、 B、 C、 D、 B题干中,图形含有的交点数依次为2、4、6、8,构成等差数列,故应选择一个含有10个交点的图形,选项中只有B项满足。故本题正确答案为B。
贝多芬:月光
"ShewasAmerica’sprincessasmuchasshewasBritain’sprincess,"wrotetheforeigneditorofthenormallysharpChicagoTribu
最新回复
(
0
)