首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For many older people, the modern world is like a foreign country; telephones they can’t use; video machines they can’t programm
For many older people, the modern world is like a foreign country; telephones they can’t use; video machines they can’t programm
admin
2007-01-12
57
问题
For many older people, the modern world is like a foreign country; telephones they can’t use; video machines they can’t programme; television programmes they can’t understand and music they can’t stand. Not to mention forgetting everyday things, like names and facts. No wonder that most people think that as we get older, our minds steadily lose their power and effectiveness.
However, recent scientific experiments have shown that it is not necessarily all downhill once you are past 70. In fact, in some important ways, scientists have seen that mental powers actually improve with age. They have demonstrated that we actually get better at making social and personal judgments as we grow older. While older people are not mentally sharper than the young and their eyesight and hearing aren’t as good, they seem to have greater wisdom instead.
These discoveries about old people have come about, says Dr. Thomas Hess of North Carolina State University, because scientists have changed the things they are looking at. "We were looking at problem areas, at abnormal brain states, because we were interested in understanding illnesses like Alzheimer’s. Now we have started to look at what happens in normal brain function and the position looks more hopeful. ".
In one experiment carried out by Hess, groups of older and younger people were given a list of things that some imaginary people did and were asked to judge their characters for honesty and intelligence. The older group turned out to be much better at saying whiqh people were dishonest or unintelligent.
In another experiment, old and young people were asked to create stories on various themes. These were then written down and read out to judges who didn’t know the authors’ ages. Again, older people did better.
Even in cases where scientists had previously discovered a weakening with age, such as with memory, new studies have shown that this tendency is not as clear as was once thought. It is true that when told stories, older people are usually poor at remembering details, for example. However, when scientists gave older people stories that mirrored their own experiences—for instance, stories of retirement homes—they were just as good at remembering as young people. Hess believes that this simply shows that older people don’t bother to remember things that aren’t important to them.
This research seems to show that with age, while we lose the ability to acquire skills, we gain in other ways. Other research has shown that older people are generally happier and have better mental health. All this seems to show that, while the young may not want to admit it, there are many things they could usefully learn from their elders.
Recent scientific experiments have shown that, overall, human mental abilities______.
选项
答案
improve with age
解析
(文章第二段中间提到scientists have seen that mental powers actually improve with age.“科学家认为人的脑力会随着年龄的增长不断的提高。”)
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NukK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Noiseconstitutesarealandpresentdangertopeople’shealth.Dayandnight,athome,atwork,andatplay,noisecanproduce
VideoGameAddiction1.AglobalandseriousproblemAddictionoccurmorelikelyat【T1】【T1】______【T2】ofvideogamersaddicted【T
Yourwaystosolvethisproblem,_______,seemprettyeffective.
Thescientistshaveabsolutefreedomastowhatresearchtheythinkisbestto______.
Thereisanunquestionablelinkbetweenjoblossesand______services.
Theserviceoperates48librariesthroughoutthecountry,while18______librariesspeciallyservethecountryside.
Thepoliceofficersworeshewouldnotrestuntilshebroughtthekillerto_____.
Thismayhavepreservedtheelephantfrombeingwipedoutaswellasotheranimals_______inAfrica.
A.exploreB.distinctC.artisticD.inaccessibleE.subjectiveF.highlyG.factualH.declineI.definitivelyJ.currents
A.exploreB.distinctC.artisticD.inaccessibleE.subjectiveF.highlyG.factualH.declineI.definitivelyJ.currents
随机试题
当今人们在茶饮中强调精神方面,特别是联系道德、修养层面,多引用()一词。
正畸力仅加在牙上,却能影响整个牙周组织,外力去除后,牙又可以在新的位置上恢复正常的形态、结构与功能以及相互关系,这是由于
幻觉是指
外用善拔毒止痒,敛疮生肌的药物是()。
征收集体土地实行国务院和省级人民政府两级审批制度。在以下情形中,应由国务院批准的情形有()。A.征收基本农田5亩B.征收基本农田以外的耕地45hm2C.征收园地600亩D.征收集体建设用地45hm2E.征收未利用土地50hm2
下列变压器中,属于特种变压器的是()。
物品的预设用途为用户提供了该如何操作的线索,比如平板是用来推的,旋钮是用来转的。如果物品的预设用途在设计中得到__________体现,用户一看便知如何操作,无须借助任何的图解、标志和说明。如果简单物品也需要用图解、标志和说明书来_____________
药物:胶囊
Directions:Usingtheinformationinthetext,completeeachsentence6-10,withawordorphrasefromthelistbelow.Foreach
Motorcyclistsshouldwearhelmetstoshieldthemfrominjury.
最新回复
(
0
)