首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are aggressive. B、They are understandable. C、They are intolerable. D、They are pathetic. B访谈的最后,Neff谈到了堵车时司机的感受,并提到即使在较为畅顺
A、They are aggressive. B、They are understandable. C、They are intolerable. D、They are pathetic. B访谈的最后,Neff谈到了堵车时司机的感受,并提到即使在较为畅顺
admin
2018-08-19
47
问题
W: What do you think is contributing to this problem, Neil? Are people just becoming more aggressive and ruder in their everyday dealings with other people on the streets? When I knew you were coming on the show to speak to us about this problem, I asked my father if he could remember incidents similar to the modern phenomenon of road rage and he said you wouldn’t get much more than someone honking the horn loudly. We seem to have taken it all to another new, dangerous level.
M: I think there are a lot of socio-economic reasons behind this huge increase in aggressive driving behavior we are seeing. Here is one statistic you might find interesting. In the last twenty years or so, the number of miles of American highways has increased something like 1%, which is, of course, a tiny amount. However, in the same time period, there has been something like a whopping 40% increase in vehicle numbers.
W: And I suppose the result of that is ever greater competition for physical space on the roads and a consequent rise in stress levels among drivers.
M: Absolutely. Our roads are getting clogged up to an ever increasing extent, travel times are taking longer and people are sitting in near stationary vehicles getting very hot and bothered. This not only means people are more likely to react in a negative way when confronted by what is perceived to be inconsiderate to other drivers, but it also means that, given 50 yards of clear road, drivers are more likely to cut in front of others, run red lights and so on, in an effort to make up for lost time in a way. That doesn’t make it something we can condone but it does help us to try and understand some of the motives that lie behind this trend.
W: Yes. Well, we’ll be right back after a short break...
6. According to Neil, what’s leading to huge increase in aggressive driving behavior?
7. What does Neil indicate might ease the problem of road rage?
8. What’s one result of the disproportionate growth of highways and vehicles?
9. What’s Neil’s feeling about people who cut in front of others or run red lights?
10. What’s the focus of this interview?
选项
A、They are aggressive.
B、They are understandable.
C、They are intolerable.
D、They are pathetic.
答案
B
解析
访谈的最后,Neff谈到了堵车时司机的感受,并提到即使在较为畅顺的路面,司机可能还是会超车、闯红灯,以便弥补自己失去的时间。通过了解这些行为。可以帮助我们理解这一趋势背后的一些动机。故男士认为这些现象还是可以理解的,即B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/O1EK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Arabiclanguageisoneoftheworld’smostwidelyusedlanguages.ItistheofficerlanguageofmanyArabnationsinthe【M1】____
Educationalphilosophyhaschangedagreatdealinthe50yearssinceIwasinschool.Backthen,forexample,Ihadthehighe
FrenchCultureFrenchculturehasbeenknownfortheresilienceofitspeopleandaestheticsenseincinema,cuisineandfashion
PurposesofArtI.AvehicleforreligiousritualThe【T1】_____:primarypatronofartists【T1】______Traditionalsocietie
PASSAGETHREEWhatisthepurposeoftheprogramproposedbytheauthor(Paras.1-3)?
Thelongyearsoffoodshortageinthiscountryhavesuddenlygivenwaytoapparentabundance.Storesandshopsarechokedwith
Sometrytoreasonwiththepoliceofficerwhohaspulledthemoverforsomerealorimaginedtrafficoffense.Butwhenlawen
A、Shedesirestolookyounger.B、Sheisexcitedthatshelooksmature.C、Shedoesn’thaveaproblemwithherage.D、Shewishess
A、Mr.Simpson’sspeeding.B、Thetwopedestriansatthejunction.C、Theotherdriver’sdrunkdriving.D、Mr.Simpson’sdrunkdrivi
随机试题
高血压患者,男性65岁,上颌第一、二磨牙残根,无心脏病史,需拔牙。
背景资料某综合利用水利枢纽工程位于我国西北某省,枯水期流量很少;坝型为土石坝。黏土心墙防渗;坝址处河道较窄,岸坡平缓。工程中的某分部工程包括坝基开挖、坝基防渗及坝体填筑,该分部工程验收结论为“本分部工程划分为60个单元工程,其中合格18个
当平面布置改变超过图上面积的()时,不宜在原施工图上修改和补充,应重新绘制竣工。
保证合同的当事人为()。
根据《中华人民共和国外汇管理条例》,属于外汇的有()。
下列关于军队士官退役安置及待遇的说法,正确的是()。
一果农想将一块平整的正方形土地分割为四块小的正方形土地,并将果树均匀整齐的种植在土地的所有边界上,且在每块土地的四个角上都种上一棵果树,该果农未经细算就购买了60棵果树,如果仍按上述想法种植,那么他至少多买了多少棵果树?
核心能力
A、 B、 C、 D、 C
Whichofthefollowingistrue,accordingtotheconversation?
最新回复
(
0
)