首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A little girl was given so many picture books on her seventh birthday that her father thought his daughter should give one or tw
A little girl was given so many picture books on her seventh birthday that her father thought his daughter should give one or tw
admin
2012-07-17
54
问题
A little girl was given so many picture books on her seventh birthday that her father thought his daughter should give one or two of her new books to a little neighbor boy named Robert.
Now, taking books, or anything else, from a little girl is like taking candy from a baby, but the father of the little girl had his way and Robert got two of her books. "After all, that leaves you with nine," said the father, who thought he was a philosopher and a child psychologist (心 理学家), and couldn’t shut his big stupid mouth on the subject.
A few weeks later, the father went to his library to look up "father" in the Oxford English Dictionary, to feast his eyes on (饱眼福) the praise of fatherhood through the centuries, but he couldn’t find volume F-G and then he discovered that three others were missing, too—A-B, L-M, V-Z. He began to search his household, and learned what had happened to the four missing volumes.
"A man came to the door this morning," said his little daughter, "and he didn’t know how to get from here to Torrington, or from Torrington to Winsted, and he was a nice man, much nicer than Robert, and so I gave him four of your books. After all, there are thirteen volumes in the Oxford English Dictionary, and that leaves you with nine. "
How does the writer feel about taking picture books from a little girl?
选项
A、This sort of thing is quite common.
B、It makes no difference to a child.
C、It’s nothing to be surprised at.
D、It may hurt the girl’s feelings.
答案
D
解析
文中第二段说:“从小女孩那里拿走书或别的什么东西就如同从一个婴儿那里拿走糖果一样……”我们知道,从一个婴儿那里拿走糖果就会伤了婴儿的感情。由此我们可以推断出,小女孩的书被拿走,她同样会产生这种感觉。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/O1XO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【C1】______fromtheearthinthelastfiftyyears?Shouldwebeconcerned
Itwasanallusiontowhatthescientistthoughtwasaninappropriatedistributionoffundsforstemcellresearch.
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.【C1】______ofinformationhavenothingtodowith
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.【C1】______ofinformationhavenothingtodowith
Hecannotseeanythingwithouthisglasses,sohemadea______ofrememberingtogetthemfixedbeforehewenttowork.
Isupportyourdecision,butIshouldalsomakeitclearthatIamnotgoingtobe______toit.
Inthepastmostpilotshavebeenmen,buttodaythenumberofwomen______thisfieldisclimbing.
Nextweek,theEuropeanParliamentwilldebatestringentregulationofanumberofeffectivepesticides.Ifthisregulationisp
Nextweek,theEuropeanParliamentwilldebatestringentregulationofanumberofeffectivepesticides.Ifthisregulationisp
Thenewborncanseethedifferencebetweenvariousshapesandpatternsfrombirth.Hepreferspatternstodullorbrightsolidc
随机试题
简述态度在工作中的功能。
A、冻伤B、反射性心率减慢C、腹泻D、局部组织坏死E、反射性末梢血管收缩影响散热心前区忌冷是防止()。
在药物治疗效果的评价实验研究中,尽量采用双盲法收集资料,此方法的目的主要是
横位是指骶右前位是指
对于酸雨和二氧化硫污染都严重的南方城市,下列说法正确的是()。
某电池生产企业对其生产的A、B、C三种电池的生产过程能力进行评估。经随机抽样并计算,得出如下数据:A电池的过程能力指数为1.8,B电池的过程能力指数为0.7,C电池的设计寿命要求不低于8500小时,随机抽取的该电池样本的平均寿命为8860小时,样本标准偏差
在所有的艺术中,爱因斯坦最推崇西方古典音乐。对巴赫、莫扎特和贝多芬的作品,他尤其______。除音乐外,爱因斯坦还推崇文学。他认为科学和艺术是相互补充的。爱因斯坦怎能以惊人的洞察力阐明相对论的原理?他自己就一再强调,“想象力比知识更重要”。音乐和文学诚然不
董某是某机关党委办公室主任。一天,办公室收到来自下级机关××局党委的一份文件,内容是××局党委关于成立一个专家咨询委员会的打算。董某在该文件眉首写了“请领导办公会议讨论决定”字样。一周后,该机关领导经过研究,同意××局党委的意见,让办公室给××局党委一个答
凌迟之刑正式人律始于()。
B公司目前全部用权益资本来满足其资金需求,权益资本成本为12%。现公司打算以8%的利率发行债券,在新的资本结构下,债券市场价值为公司价值的45%,若公司所得税率为25%,计算该公司新的权益资本成本和加权平均资本成本。
最新回复
(
0
)