首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The American Psychological Association (APA) warns that the loneliness epidemic now represents a threat to public health that ex
The American Psychological Association (APA) warns that the loneliness epidemic now represents a threat to public health that ex
admin
2020-11-04
29
问题
The American Psychological Association (APA) warns that the loneliness epidemic now represents a threat to public health that exceeds that of obesity.
Before getting into the specifics, we need to have a clear understanding of what loneliness is, and what it isn’t; Loneliness is defined subjectively, not objectively. In other words, what matters is not how many friends you have or how many people you have around you on a daily basis. Rather, what matters is whether you feel emotionally or socially disconnected from others. Indeed, many people who are married and live with family members report feeling significant loneliness, because they feel emotionally disconnected from their partners and loved ones.
The most tragic and compelling aspect of the loneliness epidemic is how preventable it is. The problem is a fundamental lack of awareness, both for lonely people and for those around them. It isn’t easy to approach a friend or loved one and express concerns about their smoking habits or their obesity, yet many of us do so regardless. But how many of us have approached a friend or loved one to discuss our concerns about their loneliness?
Public dialogues about the dangers of smoking and of obesity have gone on for decades. People who smoke and those who struggle with obesity are aware that their health and longevity are at risk. But lonely people are largely unaware of the risks they face, as are their friends and loved ones.
Consider that when a loved one smokes, there is nothing we can do to help them other than urge them to change their habits and lifestyle. But when it comes to loneliness, we can actually be the solution; We can reach out, call, visit, and include them in activities and get-togethers. We can initiate deeper, more meaningful conversations and make them feel seen and loved.
Solutions should come from within our neighborhoods and communities as well. Local municipalities and neighborhood associations could organize activities for retired persons. Schools can urge students to visit with homebound people or those with limited mobility. The options for interventions are numerous.
It can be learned from the second paragraph that______.
选项
A、those who often hang out with friends are less likely to feel lonely
B、those who live with family members are less likely to feel lonely
C、those who are married are more likely to feel lonely than unmarried ones
D、those who lack communication with partners are more likely to feel lonely
答案
D
解析
推理判断题。第二段第一句首先指出孤独是从主观上界定的,而不是客观上。接着,第二句和第三句解释道,一个人孤独与否重要的不是看你有多少朋友或者每天身边有多少人围绕着你,而是要看你是否在情感上或社交上与他人脱节。由此判断,那些与伴侣缺乏交流的人更容易感到孤独,故答案为D)。A)“那些经常和朋友出去玩的人不太可能感到孤独”与第二句所表述的意思不符,故排除;B)“那些和家人一起生活的人不太可能感到孤独”,第二段第四句提到,许多已婚并与家庭成员生活在一起的人称自己感到非常孤独,因为他们感到自己与伴侣和所爱之人在情感上是脱节的,故排除;C)“那些已婚人士比未婚人士更有可能感到孤独”,第二段第四句提到了已婚人士也会感到非常孤独,但并未与未婚人士进行比较,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/O2O7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Eatingmore.B、Takingexercises.C、Avoidingstressfulstuff.D、Quittingdrinking.B
A、Improperfoods.B、Strongcleaningproducts.C、Nervoustension.D、Notmentionedinthepassage.D
A、Sippingaglassofwinebeforegettingintobed.B、Drinkingacupofteaonehourbeforesleep.C、Exercisingoneortwohours
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonthesaying"Itdoesn’ttakegutstoquit.Anyonecanq
UKhouseholdsarecuttingbackonspendingatthefastestratesince1980.Thisis【C1】______totheworsteconomicslowdownint
A、Calculus.B、Modernpoetry.C、Chemistry.D、Introductoryeconomics.B对话中提到,学生所选的6门功课分别是chemistry,calculus,modernAmericannovel,
A、Gasfee.B、Utilities.C、Furniture.D、Aparkingplace.B男士问女士的房租预算是多少,女士回答说每月包括水电费控制在200美元以下,可见女士希望房租包含水电的费用,故选B。女士虽然提到要带家具和一个停
A、Europe.B、America.C、Africa.D、Asia.A短文说,他3次去欧洲,他有几乎一半的唱片是在那里录制的。因此选A。本题毫无悬念,竖起耳朵都听不到其他选项所说的地名,当然绝不会出错。“听到什么选什么”。
A、TheirbaseballteamwasbeatenbyAustralialastnight.B、Hedidn’tcatchupwiththeTVbroadcast.C、Hemissedbaseballgame
Walking,ifyoudoitvigorouslyenough,istheoverallbestexerciseforregularphysicalactivity.Itrequiresnoequipment,e
随机试题
刑事诉讼中的代理
治疗室性心动过速的首选药物是
患者,男,51岁。面色咣白、乏力,脘腹胀闷,纳减便溏,神疲肢冷,小便短少。身肿,腰以下甚。舌质淡,苔白腻,脉沉缓。治疗首选方
以下()项的因素不属于不可抗力。
交易实例土地每平方米价格为2000元,待估土地的环境条件达到交易实例土地的环境条件预计需要5年,折现率为10%,则该待估土地价格为()万元。
3月8日,甲向乙借用电脑一台。3月15日,乙向甲借用名牌手表一块。5月10日,甲要求乙返还手表.乙以甲尚未归还电脑为由,拒绝返还手表。根据合同法律制度和物权法律制度的规定,下列表述中,正确的是()。
导游人员在处理与接待单位的合作关系时,应该注意做到()
甲工厂每天生产的零件数比乙工厂的1.5倍还多40个,乙工厂每天生产的零件数比甲工厂的一半多20个。则两个工厂每天共能生产多少个零件?()
Thefollowinggraphiccontainsacommonlyusedriskmanagementscorecard.Identifytheproperquadrantanditsdescription.
Highstreetshopsuseavarietyofmeanstoattractshoppers,suchasstrikingwindowdisplays,hugered"Sale"signsandspecia
最新回复
(
0
)