首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Warm People Likely to Keep Cold at Bay Staying positive through the cold season could be your best defense against getting i
Warm People Likely to Keep Cold at Bay Staying positive through the cold season could be your best defense against getting i
admin
2014-09-13
38
问题
Warm People Likely to Keep Cold at Bay
Staying positive through the cold season could be your best defense against getting ill, new study findings suggest. In an experiment that exposed healthy volunteers to a cold or flu virus, researchers found that people with a generally sunny disposition were less likely to fall ill.
The findings, published in the journal Psychosomatic Medicine, build on evidence that a "positive emotional style "can help ward off the common cold and other illnesses. Researchers believe the reasons may be both objective as in happiness boosting immune function and subjective as in happy people being less troubled by a scratchy throat or runny nose.
" People with a positive emotional style may have different immune responses to the virus, " explained lead study author Dr. Sheldon Cohen of Carnegie Mellon University in Pittsburgh. "And when they do get a cold, they may interpret their illness as being less severe. "
Cohen and his colleagues had found in a previous study that happier people seemed less susceptible to catching a cold, but some questions remained as to whether the emotional trait itself had the effect.
For the new study, the researchers had 193 healthy adults complete standard measures of personality traits, self-perceived health and emotional "style". Those who tended to be happy, energetic and easy-going were judged as having a positive emotional style, while those who were often unhappy, tense and hostile had a negative style.
The researchers gave them nasal drops containing either a cold virus or a particular flu virus. Over the next six days, the volunteers reported on any aches, pains, sneezing or congestion they had, while the researchers collected objective data, like daily mucus production. Cohen and his colleagues found that based on objective measures of nasal woes, happy people were less likely to develop a cold.
People with a sunny disposition are immune to illness.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Not mentioned
答案
B
解析
由文章第一段第二句的后半部分“…researchers found that people with a generally sunnydisposition were less likely to fall ill.”可知,性格阳光的人不太容易生病,但并不等于对疾病免疫。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/O81d777K
本试题收录于:
职称英语卫生类C级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类C级
职称英语
相关试题推荐
Youareadirectorofamanufacturingcompany.Aforeigndelegationwillsoonbevisitingthecompany.Youareresponsiblefors
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
Readthefollowingpassageandanswerquestions9-18.1.Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearli
1.AccordingtotheWallStreetJournal,"Moreandmoreshoppersarebypassinghouseholdnamesforthecheaper,no-nameproducts
Playistheprincipalbusinessofchildhood,andinrecentyearsresearchhasshownthegreatimportanceofplayinthedevelopm
Youwillhearfivedifferentopinionsaboutfriendship.Forquestions9-13,choosefromthelistA-Fwhatfriendshipsmeant
Weareawareofthepotentialproblems.
随机试题
Thenewly-builthotelisideallyplacedforeasyaccess________manymajorattractionsinthecity.
患者,男性,27岁。既往有精神病病史。无明显诱因腹泻3天收入院。查体:体温39℃,血压85/34mmHg,白细胞22×109/L。该患者考虑脓毒症,脓毒症临床诊断标准中全身情况除题干中提到的表现外,还包括
某市甲木制品厂为增值税一般纳税人,2009年8月发生以下业务:(1)从某林场收购自产原木一批,收购凭证上注明收购价款200000元;(2)该厂将收购的原木从收购地直接运往异地的乙加工厂生产加工实木地板,实木地板加工完毕,收回实木地板并支付了
如游客在参观游览时突然患病,不要搬动患病游客,让其就地坐下或躺下。()
甲、乙两企业订有一份买卖合同。为了履行该合同,甲多方求购某种特殊的原材料,但是并未成功。正当交货时间临近时,本地某原材料公司丙主动上门提出以高于市场平均价3倍的价格向甲企业出售相当数量的该种特殊原材料。甲企业迫于无奈,按丙公司提出的条件与其签订了合同。随后
某画家从来不在其作品上标明日期,其作品的时间顺序现在才开始在评论文献中形成轮廓。最近,将该画家的一幅自画像的时间定为1930年一定是错误的,1930年时该画家已经63岁了,然而画中的年轻、黑发的男子显然是画家本人,但却绝不是63岁的男子。以下哪项是上述论证
___________acceptsdocumentsconsistingoftextand/orimagesandconvertsthemtomachine-readableform.
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
•Youwillhearabusinesspresentationabout3simplesellingtactics.•Asyoulisten,forquestions1—12,completethenotes,
A、Totellpeoplewhethersomemedicalproceduresareessential.B、Tosolvetherelationshipproblemsbetweendoctorsandpatient
最新回复
(
0
)