首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Crime is a very serious problem in Britaia One sort of crime which particularly worries people is juvenile delinquency—that is,
Crime is a very serious problem in Britaia One sort of crime which particularly worries people is juvenile delinquency—that is,
admin
2015-02-09
46
问题
Crime is a very serious problem in Britaia One sort of crime which particularly worries people is juvenile delinquency—that is, crimes committed by young people. For some years juvenile delinquency had been increasing. There are two main sorts of juvenile crimes: stealing and violence. Most people do not understand why young people commit these crimes. There are, I think, a large number of different reasons.
These crimes are not usually committed by people who are poor or in need. Young people often dislike and hate the adult world. They will do things to show that they are rebels. Also in Britain today it is easier for young people to commit crimes because they have more freedom to go where they like and more money to do what they like.
There are two other possible causes which are worth mentioning. More and more people in Britain live in large towns. In a large town no one knows who anyone else is or where they live. But in the village I come from crimes are rare because everyone knows everyone else.
Although it is difficult to explain, I think the last cause is very important Perhaps there is something with our society which encourages violence and crime. It is a fact that all the time children are exposed to films and reports about crime and violence. Many people do not agree that this influences the young people, but I think that young people are very much influenced by the society they grow ia I feel that the fault may be as much with our whole society as with these young people.
Unlike many others, the author holds that one important cause for juvenile delinquency is that______.
选项
A、young people nowadays do not like adult world
B、young people in Britain today are freer than before
C、young people are influenced by crime and violence in films and newspapers
D、too many young people have come to live in big cities
答案
C
解析
细节题。由第四段第四句Many people do not agree that this influences the young people,but Ithink that young people are very much influenced by the society they grow in可知,关于电影和报刊中的暴力和犯罪现象,很多人认为对青少年不会有什么负面影响,而作者认为社会上的种种丑恶现象对青少年的影响很严重,使得青少年犯罪现象越来越多。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/O8UC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
(英语专业必做)Nooneshouldbeforcedtowearauniformunderanycircumstance.Uniformsare【61】tothehumanspiritandtotally
Forsomeemployers,thepolicyoflifelongemploymentisparticularlyimportantbecauseitmeansthattheycanputmoneyandeff
I’dratherhavearoomofmyown,howeversmallitis,than______aroomwithsomeoneelse.
Mr.Green______myletter,otherwisehewouldhaverepliedbeforenow.
Youought______themattertothemanagerthedaybeforeyesterday.
Adolphin(海豚)looksmorelikeafishthancertainfishesdo.Itisanexcellentswimmer.Thedolphinseemstoflashthroughthe
ThefashionablesunglassesmadeinShanghai______comfortably.
Despitethehardwinter,therose-bushisstill______.
Thecontinuousrainwas_____fortheexceptionalpoorharvest
JoeTemplershouldhaveknownbetter;afterall,heworksforalargeautoinsurancecompany.Itwon’thurttoleavethekeyin
随机试题
某小区现有十几个青少年缓刑人员在社区服刑。作为社区矫正社会工作者,你将如何开展工作?请制订一份服务方案。
以下除哪项外,均为肺痨的证候特征
6个月以上小儿患佝偻病性手足搐搦症最常见的症状
下列哪项内容应列入药品说明书注意事项内
携带、邮寄进境的动植物、动植物产品和其他检疫物,经检疫不合格又无有效方法作除害处理的,作( )处理。
具有相关条件的证券公司向()提出申请,并提供必要文件,并经其相关部门批准后,方可成为证券交易所会员。
A公司属于高新技术企业,适用的所得税税率为15%,2013年12月31日购入价值500万元的设备,预计使用年限为5年,无残值,采用直线法计提折旧。税法规定采用双倍余额递减法计提折旧。假定各年利润总额均为1000万元,2015年12月31日,根据相关情况预计
快速消费品企业需要及时了解市场需求,改进产品质量,宜采取()。
下列历史事件排序正确的一组是()。
某硕士生将选题定为“高等教育质量促进研究”,导师否定了他的题目。这一选题违背了
最新回复
(
0
)