首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、By comparing their different ages. B、By counting the dead ones in the forests. C、By examining the marks made on them. D、By col
A、By comparing their different ages. B、By counting the dead ones in the forests. C、By examining the marks made on them. D、By col
admin
2014-03-22
62
问题
Monarch butterflies are a common summer sight in the northern United States and Canada. These large orange and black insects brighten parks and gardens as they fly lightly among the flowers. What makes monarchs particularly interesting is that they migrate — all the way to California or Mexico and back. They are thought to be the only insect that does this.
Every year in the late summer monarchs begin their journey to the south. Those heading for Mexico go first for the Louisiana Mississippi area. They fly across the Gulf of Mexico into Texas. Once in Mexico, they settle themselves in one of about fifteen places in a mountain forest filled with fir trees. Each place provides a winter home for millions of monarchs. There are so many butterflies that they cover entire trees. When spring comes, they begin their long journey north.
The question is often asked whether every butterfly makes the round-trip journey every year. And the answer is no. The average monarch lives about nine months. So one flying north might lay eggs in Louisiana and then die. The eggs of that generation may be found in Kentucky: the eggs of the next generation may end up in Wisconsin or Michigan. The last generation of the season, about the fourth, will make their way back to Mexico and then restart the journey.
Scientists learn about monarchs’ migration by catching and making marks on the insects. By researching a monarch with such a mark and noticing where it came from, the next scientist can get to know things like the butterfly’s age and its routing.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. Which is one of the places where monarchs spend the winter?
24. How can the routing of monarchs’ migration be learned?
25. What does the passage mainly discuss?
选项
A、By comparing their different ages.
B、By counting the dead ones in the forests.
C、By examining the marks made on them.
D、By collecting their eggs in the mountains.
答案
C
解析
选项均以“By+现在分词”开头表明,本题可能考查做某事的方式。根据文中提到的Scientists learn about monarchs’migration by…making marks on the insects可知,科学家通过在这些昆虫身上做标记来了解它们的迁徙路线,故答案为C)。monarchs’migration是听音关键。C)中的marks made on them对应making marks on the insects。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OA17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theyneedn’tworryabouttheirworkspace.B、Work-relatedinjuriesareincreasingrecently.C、Theyshouldrethinktheirworkspa
Wetendto______(被日常事务缠住)andforgetsomethingsthataremostimportant.
A、Controllingone’sanger.B、Holdingone’semotion.C、Arguingfiercely.D、Keepingpoliteness.C细节辨认题。文中提到公开表现自己的愤怒、大喊大叫、大声争吵等在日本
Here’smoreproofthatmostpeoplehavehabitsthataren’tveryhealthful—andsometimescanbeplaindisgusting.Forastud
Here’smoreproofthatmostpeoplehavehabitsthataren’tveryhealthful—andsometimescanbeplaindisgusting.Forastud
A、Becausehepreferstogooutofthestate.B、Becauseheneedstogainmorecredits.C、Becausehewantstobeanassociateprof
PeopleMigratingtoAnotherCountry1.近年来越来越多的人移居到国外2.产生这种现象的原因3.我的看法
A、Astudyontwelveyoungchildren’sbrains.B、Thebenefitfrommusicaltrainingforchildren.C、Newtechnologytoexaminechild
A、Developmentalpsychologists.B、Friendsofthespeakers.C、Thesameperson.D、Fictionalcharacters.C对话中女士提到,HisfullnameisT
A、Towatertheplants.B、Tofeedtheanimals.C、Totakeadventurealone.D、Totreatnaturewithrespect.D短文中提到iturgeseveryone
随机试题
通信机房拆除旧设备时应先拆除()。
根据《会计人员继续教育暂行规定》,会计人员继续教育的形式包括接受培训和自学两种,会计人员每年参加继续教育的时间最少应为()。
期货价格的特点是()
【2015下】材料:小学数学教材中有这样一个问题:一个服装厂计划做660套衣服,已经做了5天,平均每天做75套。剩下的要3天做完,平均每天要做多少套?为了让学生积极参与,孙老师把题目改编为:“六一”儿童节要到了,我们三年级要参加表演,需要演出服装160
Readingaloudandsilentreadingaretwodifferenttypesofreadingpractice.Eachhasafunctionintheteachingofreadingand
下列关于行政处罚中“一事不再罚原则”的表述,正确的是()。
中共中央在遵义会议上确定的负责军事行动的三人组中,其中不包括()。
A、 B、 C、 B
A、Hedidn’tthinkitwasveryspecial.B、Hedidn’tthinkitwasinexpensive.C、Hedidn’tthinkitwasnecessary.D、Hedidn’tthi
A、Ahouse.B、Agarden.C、Apark.D、Afarm.D信息推断题。岛屿形成后,科学家在岛上建起了房子以便观察这个小小的世界,科学家是来工作而不是来玩的,所以可排除A,B,C而选D。
最新回复
(
0
)