首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the summer heat, it’ s easy to develop the embarrassing problem of body odor if you’ re not careful. Bacteria live all over
In the summer heat, it’ s easy to develop the embarrassing problem of body odor if you’ re not careful. Bacteria live all over
admin
2022-08-12
38
问题
In the summer heat, it’ s easy to develop the embarrassing problem of body odor if you’ re not careful. Bacteria live all over our skin, and their waste is what causes body odor. Follow these simple tips to keep the bacteria away:
1. Use antibacterial body soap.
Antibacterial soaps kill the odor-causing bacteria on the body. If you haven’t been using one, chances of the bacteria levels on your body are quite high, so get their numbers under control by bathing with your new soap twice a day for two weeks. After levels are back to normal, once a day is enough to keep them in check.
2. Change clothes and bath towels frequently.
Any worn clothing or used bath towel will produce bacteria. Change your clothes daily, especially socks and underwear, unless you want yesterday’ s bacteria joining forces with today’ s. Also, keep in mind that cotton clothes are better at hiding body odor, as they absorb smelly sweat rather than letting it evaporate into the air.
3. Eat light.
Greasy, spicy and salty food add toxins to the body. Therefore, change to a healthier, lighter diet. Also, regular steam baths or saunas can help to sweat the toxins out. Just be sure to shower afterward.
Tips to Keep the Bacteria Away
The【R1】________of bacteria causes body odor.
1. Use antibacterial body soap.
You can get the bacteria under control by bathing with your soaps【R2】________for two weeks.
2. Change clothes and bath towels frequently.
Any worn or used clothing or【R3】________will produce bacteria. 【R4】________absorb smell sweat easily and therefore are better at hiding body odor.
3. Eat light.
Try to eat light and avoid greasy, 【R5】________and salty foods because they add toxins to the body.
【R4】
选项
答案
Cotton clothes
解析
从原文第六段中的第三句“keep in mind that cotton clothes are better at hiding body odor as they absorb smelly sweat rather than letting it evaporate into the air.”可知正确答案为Cotton clothes。注意首字母大写。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OAnD777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
使用VC6打开考生文件夹下的工程RevProj14。此工程包含一个源程序文件RevMain14.cpp,但该程序中类的定义有错误。请改正程序中的错误,使它能得到正确结果。注意,不要改动main函数,不得删行或增行,也不得更改程序的结构。源程
考生文件夹下存在一个数据库文件“samp2.mdb”,里面已经设计好表对象“tTeacher”、“tCourse”、“tStud”和“tGrade”,试按以下要求完成设计:(1)创建一个查询,查找3月份上课的信息,并显示“教师姓名”、“职称”、“学院
Ifyouarelooking【C1】________information,libraryshelvesareagoodplace【C2】________.Butifyouneedup-to-the-minutedatao
Whatisoneofthepurposesofthisspeech?
Whydoestheideaofprogressloomsolargeinthemodernworld?Surelybecauseprogressofaparticularkindisactually【C1】___
Makinggoodchoicesaboutyourownhealthrequiresreasonableevaluation.Akeyfirststepinbetteringyourevaluationability
Itwasasummerevening.Iwassittingbytheopenwindow,readinga【C1】________Suddenly,Iheardsomeonecrying,"Help!Help!
CreatingartificialgillsBackgroundTakinginoxygen;mammals—lungs;fish—gillsLong-helddreams—humansswimm
Whichcounsellorshouldyousee?ALouiseBagshawBTonyDenbyCNaomiFlynnifyouareunabletoseeacounsellorduri
Whydidmanufacturersusethesteamboats?Becausetheirtradedependedon_____________________________________transportation.
随机试题
上海霞飞日用化工厂,是一家民政福利性质的乡镇企业。该厂创建于1985年,原有资产25万元,从一个倒闭的粉条厂厂房开始走上了化妆品生产的道路。开发的第一例产品是“一搽灵”防晒霜,经过多年发展,目前已成为中国最大的日用化工厂之一。1.产品策略
浅昏迷有哪些表现()
深反射亢进提示
一般人格权
楼梯水平段栏杆长度大于0.50m时,扶手高度不应小于()m。
图示结构属于()体系。
跟单员的工作性质和特点是什么?
()景区是继九寨沟、黄龙后,阿坝藏族羌族自治州推出的第三大旅游精品区,将成为阿坝旅游“大九寨、大熊猫、大草原、大冰川”四大品牌之一。
一、注意事项1.申论考试是对应考者阅读理解能力、综合分析能力、提出和解决问题能力、文字表达能力的测试。2.作答参考时限:阅读材料40分钟,作答110分钟。3.仔细阅读给定材料,按照后面提出的“申论要求”依次作答。二、给定资料
法律可以划分为根本法和普通法。其中,根本法又称()
最新回复
(
0
)