首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A number of scientific studies have found that the amount of sugar we consume is a major factor in how big Americans have become
A number of scientific studies have found that the amount of sugar we consume is a major factor in how big Americans have become
admin
2015-01-31
79
问题
A number of scientific studies have found that the amount of sugar we consume is a major factor in how big Americans have become. In the last half-century, consumption of sugars by the average American has increased by more than 24 pounds a year, expanding waistlines and crowding out more nutritious foods.
Furthermore, the studies indicate that the main dietary culprit(罪魁祸首)for both the increase in sugar and the weight of Americans has been the ever-growing consumption of sugary drinks, especially soda. These soft drinks contribute 7 percent of the calories Americans consume, making them the leading source of added sugar and the single largest source of calories in our diet.
Critics have repeatedly blamed high-fructose corn syrup, the inexpensive sweetener that has helped to keep soda prices down and allowed consumption to soar. But in fact, no sugary beverage and no caloric sweetener are blameless. Not ordinary table sugar; not brown sugar or raw sugar; not honey; not even fruit juice concentrate.
All these sweeteners when added to drinks contribute mostly empty calories that do little to satisfy the appetite and end up as excess energy that the body ultimately turns to fat. And soda, though the most common sugary beverage, is not the only one involved. In fact, after decades of increases, soda consumption has levelled off, but sports drinks, energy drinks and sweetened teas have become increasingly important contributors to the liquid calories Americans consume.
To improve the health of its residents and its coffers, New York State is considering a consumption tax of about one penny per ounce on high-calorie sweetened beverages.
The American Beverage Association, which takes major credit for an 88 percent reduction in sugared soda calories in the nation’ s schools, has seriously undermined its credibility with ads opposing the so-called soda tax.
In association-sponsored commercials on television and radio, housewives spout the ridiculous argument that such a tax would make it more difficult for them to feed their families.
But on no nutritionist’ s list are you likely to find soda listed as a desirable dietary ingredient. It is not a food, nor a basic necessity. In fact, the people likely to benefit most from a soda tax that discourages consumption are those who find it hardest to make ends meet. These are the people who can least afford to waste hard-earned dollars on empty calories that undermine their health.
1.What have many studies found according to the first two paragraphs?
选项
A、Americans’ diet contains too many nutritious foods.
B、Soda is one major contributor to Americans’ overweight.
C、Americans’ diet has the largest number of calories.
D、Americans consume the most sugars in the world.
答案
B
解析
细节题。题干指明将答案定位在第一、二段,“one major contributor”对应原文第二段“the main dietary culprit”;“overweight”对应第一、二段“expandingwaistlines”,“both the increase in sugar and the weight”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OCh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindanger.Notallwillbesaved,andperhapsnotall【B1】__
Sharksarecompletelycolourblindandonlyseethingsclearlyiftheyaremostlylightordark,sowearingalightbluewet-sui
A、Togrowgreen,healthyandhighyieldingcrops.B、Tosaveenergyresourcesthatwillbelargelyconsumedby2030.C、Toprotect
A、Employerandemployee.B、Interviewerandinterviewee.C、Teacherandstudent.D、Policeofficeranddriver.D预览选项可知,本题考查对话双方的关系。
Anadvanceddegreeinbusinessstudiesisnowamustforanyambitiousandfocusedexecutivehopingtoclimbthecareerladderi
A、Hethinksneitheroftheworkpatternsisgood.B、Hebelievesthatlongerworkinghoursarebetter.C、Heprefersshorterworki
Ahappymarriageapparentlyisgoodmedicine,buthostilespousesmaybeharmfultooneanother’shealth.Couplesinconflict-ri
Languageis,andshouldbe,alivingthing,constantlyenrichedwithnewwordsandformsofexpression.Butthereisavitaldis
A、She’shappythatthestudentcenterisgettingmorecomputers.B、She’llletthemanusehercomputer.C、Shehopestotakeast
It’sdifficulttoestimatethenumberofyoungstersinvolvedinhomeschooling,wherechildrenarenotsenttoschoolandreceiv
随机试题
云南看云沈从文①云南是因云而得名的,可是外省人到了云南一年半载后,一定会和本地人差不多,对于云南的云,除了只能从它变化上得到一点晴雨知识,就再也不会单纯的来欣赏它的美丽了。看过卢锡麟先生的摄影后,必有许多人方俨然重新觉醒,明白
下列肠梗阻表现中,提示发生肠绞窄可能性较小的是
A戴外科口罩B戴医用防护口罩C穿隔离衣D戴一次性手套E戴防护镜医护人员接触患者血液或污染的敷料时应
婴儿期指的是:
A.脑脊液检查为血性,颅内压增高B.脑脊液检查颜色正常C.脑脊液检查有蛋白细胞分离现象D.脑脊液检查为血性,颅内压正常E.脑脊液检查颜色正常,颅内压增高脑血栓形成病人脑脊液检查为
华法林适用于()。
《煤矿安全规程》规定,煤矿井下各级配电网络电压和各种电气设备的额定电压等级应符合的要求:照明、信号、电话和手持式电气设备的供电电压,不超过()V。
银行存款的清查方法,应采用()。
下列选项中,不属于我国政府采购主体的是()。
甲公司应付乙企业货款1020万元,因资金周转困难而进行债务重组,协议如下:甲公司支付现金100万元,同时给予乙企业一批原材料账面价值80万元,公允价值100万元,增值税税率为17%,一项固定资产原价100万元,已提折旧50万元,公允价值50万元,和100
最新回复
(
0
)