首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be
admin
2021-08-31
53
问题
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be done at normal speed, listen and try to understand the meaning. For the second and third readings, the passage, except the first sentence, will be read sentence by sentence, or phrase by phrase, with intervals of 15 seconds. The last reading will be done at normal speed again and during this time you should check your work. You will then be given ONE minute to check through your work once more.
Write on ANSWER SHEET ONE. The first sentence of the passage is already provided.
MP3 Players
Despite a cloud of controversy and litigation over the legality of some web music sites, online music files are apparently here to stay.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
选项
答案
MP3 Players Despite a cloud of controversy and litigation over the legality of some web music sites, online music files are apparently here to stay. Many of those files are transferred / from computers to more than 3.5 million portable MP3 players, / small as a radio, or even smaller. / Music fans have already downloaded an estimated 5 million copies of software programs that play computer files. / These files that use MP3 encoding currently are the predominant means of compressing music files online. / Many MP3 players look much like portable radios. / Others look like large pens or even watches. /
解析
这是一篇介绍MP3播放器的短文,主要涉及MP3播放器的外形、如何播放音乐等,关键词有:transferred from…to…:downloaded;MP3 encoding;look like。
①文中出现一些比较难的词汇,如:portable便携式的;estimated估计的;encoding编码;predominant means主要方式;compressing压缩。
②注意应大写专有名词MP3。
③检查时应注意主语和谓语动词形式上是否对应,如:These fries that use MP3 encoding currently are…,句中主语files为名词复数形式。谓语动词应使用use和are。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OItK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Single-sexEducationforGirlsThreemainargumentsagainstsingle-sexschools-Itgoesagainstthegoalofproviding【T
HowcouldHitler’svastoperationofhighly-organizedmassmurder,whichwasnot______toJews,comeabout?
Victoriabumpedintoherbrotherquitebychanceinthesupermarket.Theunderlinedpartmeans______.(2011-70)
It’san_____difficultproblem,whichevenmanyprofessionalscannotworkout.
Streetsellers,particularlyindevelopingcountries,supplylargeamountsoffoodtopeople【C1】______lowincomes.Thissectora
WhensomenineteenthcenturyNewYorkerssaid"Harlem",theymeantalmostallofManhattanaboveEighty-sixthStreet.Towardth
______somewhatambitiousaswellasnaive,theydecidedtoextendtheirgraduateeducationbyattendingaprestigiousuniversit
A.qualifiedB.conductedC.reactionsD.privatelyE.responsesF.employersG.conservativeH.presentlyI.surviveJ.pos
A.qualifiedB.conductedC.reactionsD.privatelyE.responsesF.employersG.conservativeH.presentlyI.surviveJ.pos
Theroll-callsystemhasbeencommonlyadoptedbycollegeteacherstocheckstudents’attendance.Recently,morehigh-techappro
随机试题
Imagineananimalthatbecomesfrozenincoldweather.Then,whenitgetswarmer,theanimalsimplyunfreezesandgoesbacktoi
"用温远温"此属于"亡血家不可发汗"此属于
香薷的使用注意事项包括
下列说法正确的是:
对于设有钢筋混凝土构造柱的抗震多层砌筑结构的做法,正确的有()。
根据《消费税暂行条例》的规定,下列各项中,纳税人自产自用应税消费品,需要缴纳消费税的有()。
对古代警察的理解,正确的有()
“同是天涯沦落人,相逢何必曾相识”这一名句的作者是白居易。()
在文字还不普及的时代,民间故事承担了培养人生观、道德观、伦理观的职能,听故事是人们学习.传统文化、自然知识、人生哲学等的重要渠道。然而,飞速发展的现代科技正在深刻改变着人们的生活方式,也极大地影响着人们的接受习惯和审美趣味。当下的年轻人对传统文化的感知和了
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningourknowledgeofourselvesandtheworldaboutus.When.
最新回复
(
0
)