首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A very rapid increase in the number of ships sailing between American and European ports began almost immediately after the end
A very rapid increase in the number of ships sailing between American and European ports began almost immediately after the end
admin
2013-05-22
55
问题
A very rapid increase in the number of ships sailing between American and European ports began almost immediately after the end of the war of 1812 in order to meet the new need for the regular rapid transportation of mail, light cargo, and passengers. It was the increase in emigration to America that for the first time made the carrying of passengers across the Atlantic more profitable than the transportation of heavy cargo. A new type of sailing vessel, the packet, appeared to meet this new demand, and the extent of the demand very soon resulted in strong competition among several packet lines. The earliest to these was the Black Ball Line established in New York in 1816, only a year after the end of the war. The scheduled service of this famous line started with four of the new fast packets, each of 400 to 500 tons: the Pacific, the Amity, the James Cooper, and the William Thompson.
During the first twenty years of service, the average time from New York to Liverpool was 23 days and the average trip back to New York took 40 days.
By the middle of the century, packets had increased in size to between 900 and 1,000 tons, and their speed had increased. The Red Jacket once sailed from New York to Liverpool in 13 days, 11.5 hours. The Mary Whiteridge took 4.5 hours off this record on a run from Baltimore to Liverpool. Such speeds were far greater than the average of from 19 to 21 days to Liverpool and from 30 to 35 homeward to New York, but the packet had still set a new standard for transoceanic travel. No wonder that steamships, the first of which tried to compete with the packets in 1838, only began to replace them in the 1850’s.
Which of the following was most important in the development of the fast packets?
选项
A、The increased demand for the transportation of all kinds of cargo.
B、The increase in the number of people who wanted to go to Europe after the war of 1812.
C、The increase in the number of people who wanted to go to America.
D、The increased volume of mail.
答案
C
解析
本题为细节辨认题。文章中提到“It was the increase in emigration to America that for the first time made the carrying of passengers across the Atlantic more profitable than the transportation of heavy cargo.”
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OMeC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Almosteveryfamilybuysatleastonecopyofanewspapereveryday.Somepeoplesubscribe(订阅)toasmanyastwoorthreenewsp
Socialcustomsandwaysofbehavingchange.Thingswhichwereconsideredimpolitemanyyearsagoarenowacceptable.Justafew
"Thefirstandbestofvictoriesisforamantoconquerhimself;tobeconqueredbyhimselfis,ofallthings,themostshamefu
InonlytwodecadesAsianAmericanshavebecomethefastestgrowingtheU.S.minority.Astheirchildrenbeganmovingupthroug
Theelephantistheonlyanimalintheworldwithatrunk(theverylongnoseofanelephant),Itusesitstrunk【21】manyways.I
Theelephantistheonlyanimalintheworldwithatrunk(theverylongnoseofanelephant),Itusesitstrunk【21】manyways.I
Magnesiumisanothermineralwenowobtainbycollectinghugevolumesofoceanwaterandtreatingitwithchemicals.Althoughor
Ifherefusesto______myplan,Icanprobablyfindsomeonemorecooperative.
Vitaminsareorganiccompoundsnecessaryinsmallamountsinthedietforthenormalgrowthandmaintenanceoflifeofanimals,
NursingatBethIsraelHospitalthebestpatientcarepossible.Ifwearetosolvethenursingshortage,hospitaladministration
随机试题
为什么要对主减速器的轴承实施预紧?怎样调整预紧度?
行政诉讼中的原告撤诉有哪几种类型?
简述考试焦虑的危害及矫正方法。
A、维生素D400IU~800IUB、维生素D5000IU~10000IUC、维生素D310万IUD、维生素D320万IUE、维生素D330万IU佝偻病预防量()
痰标本检查结核分枝杆菌,行涂片与抗酸染色,如镜检找抗酸杆菌,报告时“阴性”代表
“备案号”栏应填()。“提运单号”栏应填()。
(2010)对义务教育中的“义务”的理解,以下说法不正确的一项是()。
根据下面材料回答下列题。下列说法正确的是()。
对比分析的目标是找出学生在学习目的语过程中的(),并在此基础上确定教学重点。
有以下程序#includevoidfun(char**P、{++p;printf("%sha",*p);)main(){char*a[]=("Morning","Afternoon","Evening
最新回复
(
0
)