首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In hindsight one of the worst things about America’s subprime housing bust is how predictable it was. Subprime borrowers were by
In hindsight one of the worst things about America’s subprime housing bust is how predictable it was. Subprime borrowers were by
admin
2015-05-24
56
问题
In hindsight one of the worst things about America’s subprime housing bust is how predictable it was. Subprime borrowers were by definition people of limited means with poor credit histories. Yet economists who have looked at the pattern of payments on subprime mortgages point out that even when house prices topped out and then began to fall, not all subprime borrowersdefaulted. Only a minority of borrowers abruptly ceased to make payments, as someone choosing to default would.
More typically, payments went from being regular to being erratic: borrowers fell behind, then became current again, only to fall behind once more. Those patterns are indicative of people trying, but struggling, to keep up with their payments. A trio of economists set out to find out what differentiated those borrowers who did not keep up with their payments from the rest Their answer, according to a new working paper from the Federal Reserve Bank of Atlanta, is simple: numeracy.
The economists tracked down a large number of subprime borrowers in New England on whom they already had detailed information, including the terms of their mortgages and their repayment histories. These borrowers were then subjected to a series of questions that required simple calculations about percentages and interest rates.
Even accounting for a host of differences between people—including attitudes to risk, income levels and credit scores—those who fell behind on their mortgages were noticeably less numerate than those who kept up with their payments in the same overall circumstances. The least numerate fell behind about 25% of the time. For those who did best on the test, the number of payments they missed was almost 12%. A fifth of the least numerate group had been in foreclosure (the creditor taking possession of a property because the money has not been repaid), but only 7% of those who were more numerically adept had.
Surprisingly, the least numerate were not making loan choices that differed much from their peers. They were about as likely to have a fixed-rate mortgage as the more numerically able. They did not borrow a larger share of their income. And loans were about the same fraction of the house’s value.
Stephan Meier, one of the study’s authors, reckons that the innumerate may be worse at managing their daily finances, leaving them with little room for manoeuvre when things get difficult. Those better at sums might, for instance, have put a bit more aside in more plentiful times. Normally, such differences might not matter much. But in bleaker circumstances, a small pot of savings may be all that stands between homeownership and foreclosure.
When house prices drop, most subprime borrowers would
选项
A、stop making payments immediately.
B、fail to meet the financial obligation.
C、struggle to meet the deadline of the payment.
D、choose to delay the payment.
答案
C
解析
事实细节题。根据when house prices drop定位到第一段,对应句为when house price began to fall。该段说“即使在房价……,也不是所有次级贷款人都会违约。只有极少的一部分贷款人会突然停止付款”,也就是说大多数人会尽力按时还款,故C项为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ON74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
TheRepublicanpresidentialcandidateRickSantorumrecentlysetoffadebatewhenheattackedAmerica’scollegesas"indoctrinat
EveryonecomplainsthatcorporateAmericais【C1】______tohireadditionalworkers.Far【C2】______attentionhasbeenpaidtothefl
PoorPeopleAlsoCanHaveaLawsuitinAmericanAmerica’scourtsarebuiltonasystemofrulesandproceduresthatassumet
Scientistsaresupposedtochangetheirminds.【F1】Havingadoptedtheirviewsonscientificquestionsbasedonanobjectiveevalu
Acommonplaceobservationofweatherfluctuatingbetweenasevereheatwaveandafairlycooldaymaybewhatdoomsustoclimat
Acommonplaceobservationofweatherfluctuatingbetweenasevereheatwaveandafairlycooldaymaybewhatdoomsustoclimat
Istheprofessionalbookreviewerold-fashioned?InarecentHarvardBusinessSchoolstudyofnonfictionreviews,assessmentsin
Ifthereisanyendeavourwhosefruitsshouldbefreelyavailable,thatendeavourissurelypubliclyfinancedscience.Morally,
Asafreshmaninuniversity,youhavesomequestionsinjoiningactivitiesinschool.WritealettertothePresidentofStudent
随机试题
阅读《白雪歌送武判官归京》,回答下列小题:北风卷地白草折,胡天八月即飞雪。忽如一夜春风来,千树万树梨花开。散入珠帘湿罗幕,狐裘不暖锦衾薄。将军角弓不得控,都护铁衣冷难着。瀚海阑干百丈冰,愁云惨淡万里凝。中军置酒饮归客,胡琴琵琶与羌笛。纷纷暮雪下辕门
诊断考虑为最佳治疗措施应选
超过60W的白炽灯、卤钨灯、荧光高压汞灯(包括镇流器)等不应直接安装在可燃装修或可燃构件上。()
规费是指( )规定必须缴纳的费用(简称规费)。
下列各项会计信息质量要求中,对相关性和可靠性起着制约作用的是()。
()不是采用主导式定位的商业银行的特点。
皮影戏是用家畜皮刻制的人物影像,借助灯光投影屏幕表演的一部戏曲。下列有关其表述,正确的有()。
下列词语中有错别字的一组是______。
下列关于《中国土地法大纲》的表述,正确的是()
Computersmayonedayturnnightintoday-withgoodold,naturalsunlight.Giantcomputer-controlledmirrors,thousandsoff
最新回复
(
0
)