首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Five-year-old Elia arrived at school with a big box of colored pencils. Her friend, Anna, offered to exchange her set of markers
Five-year-old Elia arrived at school with a big box of colored pencils. Her friend, Anna, offered to exchange her set of markers
admin
2017-06-27
63
问题
Five-year-old Elia arrived at school with a big box of colored pencils. Her friend, Anna, offered to exchange her set of markers for the brand-new pencils. Elia agreed, but soon discovered that the markers were dried up. "That’ s not fair!" cried Elia to her teacher. "I want my new pencils back. " After some tears and negotiation, the teacher helped the girls set things right by returning the items to their original owners.
Later that day, at story time, the teacher shared the picture book classic A Bargain for Frances. Though the conflict in the story is just over a broken tea set, the message about fair play was not lost on the children. The book was helpful in exploring a small, yet significant, life lesson.
Stories are vital to the way we process and experience life events and the feelings that surround us. The ability to create, share, and respond to stories is one of the vital characteristics of being human. In fact, the human brain is programmed to see patterns and become fascinated in the plot development of stories, finally storing them in long-term memory. As a result, the brain is a remarkably effective processor of stories, both real and fictional.
High-quality picture books are a good blend of art and literature that attracts kids’ imagination and communicates an idea in an effective way. These books are perfect teaching tools, as they deal with the powerful emotions that kids feel, model effective coping strategies, and present complex concepts in appropriate ways. In addition, according to brain research, the picture book complements words with what leaves the most permanent impression: images. The pictures in books are distinctive from the fleeting images kids see on television in that they remain on the page, ready to be revisited, touched, and commented upon.
Whether we share stories about families, historical events, or emotions, stories are a way to sum up life’ s memorable moments and lasting lessons. We can control the power of literature and use it to develop positive character in young kids by reading often, choosing suitable books, and enjoying stories together.
In comparison with pictures in books, television images______.
选项
A、are frequently commented on
B、stay temporarily with children
C、blend art and literature vividly
D、communicate ideas effectively
答案
B
解析
细节题。从文章第四段最后一句“The pictures in booksare distinctive from the fleeting images kids see on television in thatthey remain on the page,ready to be revisited,touched,andcommented upon.”可知,与图画书相比,电视画面转换快、停留时间短,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ONVd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whatkindsofpeopleoftengivedrugstotheirchildren?Whereintheworlddopeopledragbeforegoingtowork?Theanswersare
Ingeneral,Americanfoodismildtasting;mostAmericansdonotseasontheirfoodtoanygreatdegree.Saladsareverypopular
Ifyouareworriedaboutthingsandareunderalotofstressatworkorschool,thenyouareprobablynotsleepingwell.Worry
Readthetextsfromanarticleinwhichfivepeopletalkedaboutlosingweight.Forquestions61to65,matchthenameofeachp
Readthefollowingtextsfromanarticleinwhichpeopletalkedaboutsomethingaboutwomen.Forquestions61to65,matchthen
Theconceptionofpovertyandwhatto【C1】______aboutithavechangedoverthedecades.UnderSocialDarwinismthelazyandthe【C
WhichparentlanguageisEnglishbelievedtodescendfrom?
Youmusthavebeentroubledbywhentosay"Iloveyou"becauseitisoneofthegreatestpuzzlesinourlife.Whatifyousa
Whathasthemanboughtforhiswife?
随机试题
内源性凝血系统的始动因子是
下列组合,错误的是
患者,女性,32岁。今晨在腰麻下行子宫肌瘤切除术。术前留置导尿,护士向患者解释导尿的目的是
关于混凝土结构缺点的说法,正确的是()。
下列关于负债的说法,错误的有( )。
企业当年发生的下列会计事项中,不需要调整年初未分配利润的有()。
某企业现有四种独立的投资方案,各方案的年净现金流量如下表所示。假定折现率为10%。要求:计算各方案的净现值。
下列项目符合房产税现行规定的是()。
数据运算定义在数据的物理结构上,具体实现在数据的逻辑结构上进行。()
从1,2,3,4,5中随机取3个数(允许重复)组成一个三位数,取出的三位数的各位数字之和等于9的概率为().
最新回复
(
0
)