首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Believe it or not, optical illusion(错觉)can cut highway crashes(撞毁). Japan is a case in point. It has reduced automobile crashes
Believe it or not, optical illusion(错觉)can cut highway crashes(撞毁). Japan is a case in point. It has reduced automobile crashes
admin
2019-05-23
2
问题
Believe it or not, optical illusion(错觉)can cut highway crashes(撞毁). Japan is a case in point. It has reduced automobile crashes on some roads by nearly 75 percent using a simple optical illusion. Bent stripes, called chevrons(人字形), painted on the roads make drivers think that they are faster than they really are, and thus drivers slow down.
Now the American Automobile Association Foundation for Traffic Safety in Washington D. C. is planning to repeat Japan’ s success. Starting next year, the Foundation will paint chevrons and other patterns of stripes on selected roads around the country to test how well the patterns reduce highway crashes.
Excessive speed plays a major role in as much as one fifth of all fatal(致命)traffic accidents, according to the Foundation. To help reduce those accidents, the Foundation will carry its tests in areas where speed-related hazards(危险)are the greatest—curves(弯), exit slopes, traffic circles, and bridges.
Some studies suggest that straight, horizontal bars(水平障碍物)painted across roads can initially(最初)cut the average speed of drivers in half. However, traffic often returns to full speed within months as drivers become used to seeing the painted bars.
Chevrons, scientists say, not only give drivers the impression that they are driving faster than they really are, but also make a lane(车道)appear to be narrower. The result is a longer lasting reduction in highway speed and the number of traffic accidents.
What does the author say about straight, horizontal bars painted across roads?
选项
A、They are suitable only on broad roads.
B、They are falling out of use in the United States.
C、They are ignored in a long period of time.
D、They cannot be used successfully to traffic circles.
答案
C
解析
推理判断题。根据第四段第二句“However,traffic often returns to full speed within months as drivers become used to seeing the painted bars.”可知,随着驾驶员对这些线越来越熟悉,交通很快又会返回全速的状态。由此可推知,这种控制并不能够长期维持。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OOJC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Ourenvironmentisgettingworseandworsewiththeincreaseoftheworldpopulation,whichaffectstheenvironmentintwoways.
A、Theysharedmutualfriendsinschool.B、Theyhadknowneachothersincechildhood.C、Theysharedmanyextracurricularactiviti
A.Ifounditmostinterestingtowatch,byslowingdownmypace,otherpeoplewalkingaheadofmeoneafteranother.B.Veryfe
A、ThethingsBritishchildrenspendmoneyon.B、TheannualinflationrateinBritain.C、ThepocketmoneyBritishchildrenget.D
Youthisnotamatteroftimebutamatterofself-improvement,bothphysicallyandmorally.Beingagoodyouth,oneshouldhave
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonalrelationships.Onestrengtho
InBritainandothercountries,youngpeoplesometimestakea"gapyear",ayearoffbetweenhighschoolandcollege.Thiside
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysinwhichapersonmaybecomerecognizedastheleaderofasocialgr
Ifyouarenotsatisfiedwiththispair,Iwillgetyou______oneofthesamesizeandcolour.
Whatisyourfavoritecolor?Doyoulikeyellow,orange,red?【T1】Ifyoudo,youmustbeanoptimist,aleader,anactiveperson
随机试题
产业内贸易理论
阅读下面的文字,完成有关问题。大学人文精神谈片(其三)大学人文学科的职责,我以为可分为两个层面。一个层面是,其科研,直接给当下的社会进步事业以智力支持,直接服务于
儿童期的年龄范围为
患者男,46岁。2级高血压15年。下列不属于高血压的用药原则的是
()的特点是油脂、悬浮物和有机物含量高。
玻璃贾平凹约好在德巴街路南第十个电杆下会面,去了却没看到他。我决意再等一阵,踅进一家小茶馆里一边吃茶一边盯着电杆。旁边新盖了一家酒店,玻璃装嵌,还未完工,正有人用白粉写“注意玻璃”的字样。
教师职业是以教书育人为职责的创造性职业。()
2014年全年国内生产总值636463亿元,比上年增长7.4%。其中,第一产业增加值58332亿元,增长4.1%;第二产业增加值271392亿元,增长7.3%;第三产业增加值306739亿元,增长8.1%。2013年第一产业增加值占全年国内生产总值的比
下列软件中不能用于网络嗅探的是
A—groceryJ—furnitureshopB—roastmeatshopK—electricalapplianceshopC—foodanddrinkshopL—photographicstudioD—de
最新回复
(
0
)