首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Now let us look at how we read. 74. When we read a printed text, our eyes move across a page in short, jerky movement. We recogn
Now let us look at how we read. 74. When we read a printed text, our eyes move across a page in short, jerky movement. We recogn
admin
2018-09-25
46
问题
Now let us look at how we read. 74.
When we read a printed text, our eyes move across a page in short, jerky movement.
We recognize words usually when our eyes are still when they fixate. Each time they fixate, we see a group of words. This is known as the recognition span or the visual span. The length of time which the eyes stop the duration of the fixation varies considerably from person to person. It also vaies within any one person according to his purpose in reading and his familiarity with the text. Furthermore, it can be affected by such factors as lighting and tiredness.
Unfortunately, in the past, many reading improvement courses have concentrated too much on how our eyes move across the printed page. As a result of this misleading emphasis on the purely visual aspects of reading, numerous exercises have been devised to train the eyes to see more words at one fixation. For instance, in some exercises, words are flashed on to a screen for, seeing, a tenth or a twentieth of a second. One of the exercises has required students to fix their eyes on some central point, taking in the words on either side. Such word patterns are often constructed in the shape of rather steep pyramids so the reader takes in more and more words at each successive fixation. All these exercises are very clever, but it’ s one thing to improve a person’s ability to see words and quite another thing to improve his ability to read a text efficiently. Reading requires the ability to understand the relationship between words. Consequently, for these reasons, many experts have now begun to question the usefulness of eye training, especially since any approach which trains a person to read isolated words and phrases would seem unlikely to help him in reading a continuous text.
The time of the recognition span can be affected by the following facts except______.
选项
A、one’ s familiarity with the text
B、one’ s purpose in reading
C、the length of a group of words
D、lighting and tiredness
答案
C
解析
事实细节题。第一段提到了影响视幅的因素:不同的人,不同的阅读目的,对材料的熟悉程度,光线,疲劳。C“一组词的长度”不是能影响视幅的因素,是本题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OP3O777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
JoeJones,theeldestoftheeightchildren,hadto______outofhighschoolattheageof16tohelphisfatheronthefarm.
Therearewarmtropicalregionsallovertheglobe,butonlytheIndiansoftheSouthAmericanrainforestshaveformedthehabi
Nuclearscienceshouldbedevelopedtobenefitthepeople______harmthem.
Longbusridesareliketelevisionshows.Theyhaveabeginning,amiddle,andanendwithcommercialsthrownineverythreeor
Accordingtoasurvey,whichwasbasedontheresponsesofover188,000students,today’straditional-agecollegefreshmenare"
Throughoutthehistoryofthearts,thenatureofcreativityhasremainedconstanttoartists.Nomatterwhatobjectstheyselec
Allitcanreallydoistopointresearchersintherightdirectionforfurtherinvestigation.(Passage1)
LastweekIboughtanancientvase,______priceisquitereasonable.
Accordingtotheweatherforecast,whichisusually______,itwillsnowthisafternoon.
Whatyou’realwaysheard?We’reeatingwaytoomuchsalt.TheaverageAmericangetsabout3.4gramsofsodiumeveryday,farm
随机试题
运输内源性胆固醇的脂蛋白主要是下面哪一种
血栓脱落左室功能衰竭
杜仲具有的功效是()
如果解决施工合同纠纷的仲裁过程违反法定程序,当事人可以向()申请撤销裁决。
根据我国现行车辆购置税的性质和规定,下列说法中,正确的是( )。
阅读下列材料并回答问题。材料:以下是某位教师讲授“苏联和东欧社会主义国家的改革”时的课堂导入:同学们,今天我们来学习第二次世界大战后苏联和东欧国家是如何发展的,把课本翻到64页,课题是“苏联和东欧社会主义国家的改革”。该教师的
高某因盗窃被判处有期徒刑一年,缓刑一年,目前正在社区矫正,他生活无着,情绪低落,经常与邻居发生冲突,社区调解员曾多次上门调解他与邻居的纠纷。社区工作者小赵了解到高某曾做过汽车修理工,通过多方联络,为他找到汽车修理厂的工作。为改善高某与邻居的关系,改变他低落
Readthefollowingtextandanswerquestionsbyfindinginformationfromtherightcolumnthatcorrespondstoeachofthemarked
下图是某项目的箭线图(时间单位:周),其关键路径是(1),工期是(2)周。(1)
一个汉字的国标码需用( )。
最新回复
(
0
)