首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Iron production was revolutionized in the early eighteenth century when coke was first used instead of charcoal(木炭)for refining
Iron production was revolutionized in the early eighteenth century when coke was first used instead of charcoal(木炭)for refining
admin
2010-10-14
60
问题
Iron production was revolutionized in the early eighteenth century when coke was first used instead of charcoal(木炭)for refining iron ore. Previously the poor quality of the iron had restricted its use in architecture to items such as chains and tie bars for supporting arches, vaults(拱顶), and walls. With the improvement in refining ore, it was now possible to make castiron beams and columns. During the nineteenth century further advances were made, notably Bessemer’s process for converting iron into steel, which made tile material more commercially feasible.
Iron was rapidly adopted for the construction of bridges, because its strength was far greater than that of stone or timber, but its use in the architecture of buildings developed more slowly. By 1800 a complete internal iron skeleton for buildings had been developed in industrial architecture replacing traditional timber beams, but it generally remained concealed. Apart from its low cost, the appeal of iron as a building material lay in its strength, its resistance to fire, and its potential to span vast areas. As a result, iron became increasingly popular as a structural material for more traditional styles of architecture during the nineteenth century, but it was invariably concealed.
Significantly, the use of exposed iron occurred mainly in the new building types produced by the Industrial Revolution: in factories, warehouses, commercial offices, exhibition halls, and railroad stations, where its practical advantages far outweighed its lack of status. Designers of the railroad stations of the new age explored the potential of iron, covering huge areas with spans that surpassed the great vaults of medieval churches and cathedrals. Paxton’s Crystal Palace, designed to house the Great Exhibition of 1851, covered an area of 1848 feet by 408 feet in assembled units of glass set in iron frames. The Paris Exhibition of 1889 included both the widest span and the greatest height achieved so far with the Halle des Machines, spanning 362 feet, and the Eiffel Tower 1,000 feet high. However, these achievements were mocked by the artists of Paris as expensive and ugly foolishness. Iron, despite its structural advantages, had little aesthetic(审美的)status. The use of an exposed iron structure in the more traditional styles of architecture was slower to develop.
What does the passage mainly discuss?
选项
A、Advances in iron processing in the eighteenth and nineteenth centuries.
B、The effects of the Industrial Revolution on traditional architectural styles.
C、Advantages of stone and timber over steel as building materials.
D、The evolution of the use of iron in architecture.
答案
D
解析
通观全文可以看出文章的主题是iron,因此可以排除B)和C)。A)的中心词是process,D)是use,文章的主体部分,即第二和第三段是在讲iron在建筑中的作用,因此选D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OQy7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Statusisanesteemneedandregardlessofwherewefallontheeconomicladder,weallstrivetoachievestatusbeforewecanm
A、Shepreferstoexerciseintheafternoon.B、Itisimportanttomakewarming-upexercise.C、Themanshouldcontinuewithhisex
ShouldAKidBeGuidedtoTellaWhiteLie?It’smyfamily’straditiontoexchangegirlsonChristmasEve.Beforewedidso,
A、Allprofessionalathletes.B、Allstars.C、Afewstars.D、Internationaltennisstars.C本题考查考生对信息的总结规纳能力。文章中提到有运动员能挣到一百万美元,但这只是一
A、Shedoesn’thavetimetomove.B、Shewouldhavedifficultyfindinganotherapartment.C、She’spaidherrentforthesummerin
ToHelptheKids,ParentsGoBacktoSchoolForafewyearsnow,everyparentofanewbornbabyintheSouthFloridadistric
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.Onthe【B1】______,boththeirknowledgeandexperien
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.Onthe【B1】______,boththeirknowledgeandexperien
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.Onthe【B1】______,boththeirknowledgeandexperien
Idoubtwhetherhecan______hiseffortsmuchlongerashelooksverytired.
随机试题
钱澄之后期诗歌的特点是【】
人格包括
公路隧道岩爆地段的岩爆烈度等级划分为()。
阿伦和梅耶所进行的综合研究提出的承诺不包括()。
所谓网络戏谑文化,是网民长期以来在互联网上形成的一种话语表达方式,不知从何时起,中国互联网拥有了一种特殊的语境,很多时候,反讽和隐喻比更有力,嬉笑的态度比严肃的发言更接近事情本质,戏谑的效果通常是通过猛烈的反差和鲜明的对比才得以形成的。填入划横线部
源起于美国次贷危机的此次全球性金融风暴,固然起于经济领域,但是,一石激起千层浪,如果不是人性中超乎现实允许范围的物质欲求过度膨胀,原本出于虚拟经济的一个颇有想象力的创意,也不会滚雪球般失控,以至弥漫成灾。那些从小优秀得无以复加的华尔街金融精英们,卖力煽动着
光雾山秋天的色彩总是那么灿烂,那么色彩斑斓。红叶、黄叶、绿叶,红的火焰跳跃,绿的苍郁翠微。如此诗情画意,怎不________?填入画横线部分最恰当的一项是()。
文艺复兴时期,成功塑造了一个典型的没落骑士的小说是()。
有如下的程序:#include<iostream>usingnamespacestd;classAT{friendostream&operator<<(ostream&,AT);}at;os
A、Itiselaboratelydecorated.B、Ithassurvivedsome2,000years.C、Itisverybig,withonlysixslimlegs.D、Itisshapedlik
最新回复
(
0
)