首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because older people can’t understand the problem the young face. B、Because older people don’t want to understand the young. C
A、Because older people can’t understand the problem the young face. B、Because older people don’t want to understand the young. C
admin
2014-03-22
86
问题
M: I was young once myself, you know. I know what it’s like to be young.
W: But you don’t know what it’s like to grow up in our world, Mr Perkins. You had a brave new world to fight for, didn’t you? But what have we got to look forward to? Pollution and the population explosion..., if we’re not destroyed first by the H-bomb!
M: We’ll survive, Susan. The young will realise the world one day. They’ll learn and grow up.
W: You think we should grow up to be like you, don’t you? You sometimes laugh at us when we talk about universal love and understanding between people! When people demonstrate about what is happening in other countries, you say, "What right do they have to interfere? It’s none of their business!" But it is our business, Mr Perkins.
M: But international demonstrations only make misunderstandings worse. A lot of you are so sure you’ve got the answer to everything. You won’t accept guidance at all from older people.
W: Mr Perkins, it’s very difficult for older people to give proper guidance these days. They didn’t have the same kind of problems. That’s what the generation gap is all about.
M: Well, I don’t think the generation gap in this country is as great as you make it out to be. In fact, I suspect you go to your mother for advice just as often as you go to friends of your own age!
W: Perhaps you are right. But, Mr Perkins, I’m almost frightened of getting older! Will I be talking like this to my children one day?
Questions 13 to 15 are based on the conversation you have just heard.
13. When does Mr Perkins laugh at the young, according to Susan?
14. Why does Susan think that older people can’t give proper guidance nowadays?
15. What is Susan’s opinion of getting older?
选项
A、Because older people can’t understand the problem the young face.
B、Because older people don’t want to understand the young.
C、Because older people think they are right at any time.
D、Because the young want to be different from older people.
答案
A
解析
女士说在当今社会older people要想给年轻人合理的指导及建议是很难的,因为他们didn’t have the same kind of problems(没有遇到过年轻人所遇到的困难),言外之意就是older people不能切实地了解年轻人所遇到的困难(can’t understand the problem theyoung face),所以女士认为older people不能给予合理的指导,由此可知答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OV17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Peopledon’tlikethecolorofthetrashcans.B、Notenoughpeoplevolunteertosortthetrash.C、Collectionsdon’tgetenough
Protectingjust42sitesacrossAsia,rangingfromtemperateforeststotropicalgrasslands,couldbekeytothesurvivalofone
Aschoolisbeingaskedtoapologizetothefamilyofaboyitprosecutedfortruancy.Theboywas【C1】______ashaving"schoolp
Aschoolisbeingaskedtoapologizetothefamilyofaboyitprosecutedfortruancy.Theboywas【C1】______ashaving"schoolp
A、Thepeasants.B、Thestudents.C、Wealthypeople.D、Poorworkers.C细节辨认题。文中提到,工业革命时期,有钱人去阳光充足的国家旅行,他们在沙滩上躺着,皮肤被晒黑了,成为富有的象征。
A、MoretrafficaccidentshappenedintheUnitedStates.B、Thenumberoftrafficaccidentsisgrowingaroundtheworld.C、Traffic
OnlineLearning1.网上学习比较普遍2.产生这种现象的原因3.这种现象可能带来的影响
Sinology1.近年来国学变得越来越流行2.出现这种现象的原因3.我对这种现象的看法
TheAmericanwarondrugshasgottenallthetypeinrecentyears,butalcoholismisstillthenation’smostseriousaddiction.
A、Askelderlyadultstoattendthem.B、Hireanexperiencedbaby-sitter.C、Keeptheminfamily-baseddaycarecenters.D、Letthem
随机试题
客观唯心主义把运动看作是“绝对精神”“天命”“理”“道”之类的所谓客观精神的运动。()
Thebigfirebrokeoutinthenight,______greatdamagetothenearbytowns.
男性,12岁,体重30kg,于户外玩耍时不慎被烧伤,致头面部、双手、双足、双小腿烧伤。如果在第l天抗休克复苏过程中,患者烦躁、口渴,尿量10~20ml/h,脉搏增加至150次/min,进一步处理是
对青少年痤疮的护理措施,不恰当的是()。
临床上使用的安钠咖注射液是下列哪种物质与咖啡因组成的复盐?()
对于我国现有个人贷款业务的特征,下列说法中正确的有()。
甲、乙、丙共同出资设立一特殊普通合伙制的律师事务所。2020年5月,乙从事务所退出,丁加入事务所成为新合伙人。2020年8月,法院认定甲在2019年的某项律师业务中存在重大过失,判决事务所向客户赔偿损失。根据合伙企业法律制度的规定,下列关于赔偿责任承担的表
通常所说的中央处理单元CPU是包括()的部件。
[*]
【程序说明】下列输出乘法口诀的程序,要求输出的格式如下,其中数字之间有3个空格。*1234567891122433
最新回复
(
0
)