首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
We develop our impressions of other countries and their people through books, movies, television, magazines, fellow students, an
We develop our impressions of other countries and their people through books, movies, television, magazines, fellow students, an
admin
2011-04-26
72
问题
We develop our impressions of other countries and their people through books, movies, television, magazines, fellow students, and friends. But is there really any substitute for first-hand experience?
Come, spend a summer studying in the USA, and get to know people and a land which are incredibly rich in their variety. You may end up on an urban campus or a rural one, at a small school or a large one, in a cool climate or a warm one, in San Francisco or St. Louis. But whatever your experience, it will be first-hand, personal, alive, and unforgettable!
If you spend a summer studying in the USA, you’ll have advantages which the tourist never will. Not only will you learn the subject matter of your choice, but you’ll gain an understanding of the American educational system as well. You’ll experience the culture of the people and the dynamics of your physical environment. But above all, as a student you’ll have a chance to meet Americans. Get to know them, communicate, exchange ideas and opinions, and hopefully form friendships which will endure beyond the length of your stay in the USA.
The following articles will help you in deciding which summer program to choose, what to bring, and how to adjust to the life in the USA. But the first and most important decision is one which you can make right now. Why not say, "This summer, I’ll be studying in the USA!"
Which of the following statements is not true according to the passage?
选项
A、If you are a tourist you will never have advantages in the USA.
B、The first-hand experience will help you understand the culture in the USA,
C、Do not hesitate to say "This summer I’ll be studying in the USA.
D、You can make a good decision after you read all the articles.
答案
A
解析
第三段第一句话中提到,“如果你花上一个夏季的时间到美国学习,你会得到旅游者所得不到的那些好处”,A项意为“如果你是一个旅游者,那么到美国去旅游没有任何好处”,所以A是不对的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OVqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Mostpeople______.Mostofusareright-handedand______.
Everybodymayhaveseenthefilm"DeathontheNile(尼罗河),"butnobodycanimaginethatthewriterofthestory,AgathaChristi
Canyougiveme______details,please?
Asahighly______youngdesigner,shehasapromisingfutureinherfield.
Theseanimalsaremore______greencolour;theyalwaysmakeforthetagwithvariousshadesofgreen.
Pleaseacceptour______foranyinconveniencewehavecaused.
Asadoctor,hemust(掌握医学领域发展的线索).
Itisnotthe_____wayforAmericatodealwithsomeproblemsofIraq(伊拉克)onlybyforce.
Itisnaturalthatyoungpeopleareoftenuncomfortablewhentheyarewiththeirparents.Theysaythat【61】parentsdon’t【62】them
TelevisioncarriesmorenationaladvertisingthananyothersintheUnitedStates.Thesameistrueinsomesmallercountriessu
随机试题
商业秘密的本质属性是()
对组织内的个体、群体或组织的一个或几个以至更多变量之间的关系作出描述或说明的方法是()
A、十二烷基苯磺酸钠B、卵磷脂C、HLB7~9D、苯扎氯铵E、PluronicF68非离子型表面活性剂
A.0.015~0.03gB.0.03~0.06gC.0.05~0.1gD.0.06~0.6gE.0.3~0.6g雄黄内服的用量为
证券公司应当在集合资产管理计划开始投资运作之日起()个月内,使集合资产管理计划的投资组合比例符合集合资产管理合同的约定。
A、27B、37C、47D、57C周围四个数字的和等于中问数字。2+5+8+10=25,7+13+12+1=33,5+11+14+3=33,7+10+24+6=(47),故本题选C。
装忙族指一些人为了维护自己在亲友或领导眼中的形象,用装忙来表现自己事业很成功,其实他们的工作并不忙。根据上述定义,下列属于装忙族的是:
下列选项中属于面向对象设计方法主要特征的是
Explosions.Radiation.Evacuations.Morethan30yearsafterThreeMileIsland,the【C1】______crisisinFukushima,Japan,hasbro
A、Theydon’tknowhowtogettoMickey’shome.B、TheywillgotoMickey’sgraduationceremony.C、Theyarediscussingwhentomee
最新回复
(
0
)