首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
Working in Germany Juan Morales is 19 years old. He has left his parents who live on a small farm in Spain. He now works in a
Working in Germany Juan Morales is 19 years old. He has left his parents who live on a small farm in Spain. He now works in a
admin
2019-07-15
62
问题
Working in Germany
Juan Morales is 19 years old. He has left his parents who live on a small farm in Spain. He now works in a car plant in Germany. Every 30 seconds, a car rolls past Juan on a production line. Juan must dive into the open trunk of the car and tighten (拧紧) two bolts (螺栓). Two times a minute, Juan must tighten these same two bolts on every car that comes by on the line.
Juan has done this job on every working day for six months. When he goes back to his rented room at the end of each day, he is very tired. Sometimes he will go out for supper with other Spanish workers. But supper in a restaurant costs money, and Juan is trying to save money. Often he just cooks supper in his home and eats alone.
Juan is there because there is plenty of work in Germany—more work than there are workers to fill the jobs. Because of this, few German workers have to take a job like Juan’ s. But people from some other countries are eager to do the work because wages are high in Germany.
Juan does not spend all his money. Every payday, he goes to the post office and puts half his pay in the savings bank. Then he sends about a quarter of the money back home. The rest is enough to live on—if he is careful. In two and a half more years, Juan will have saved enough money to open a store near his parents’ village. Then he will have enough money to get married and set up a home.
There are not enough workers in Germany.
选项
A、TRUE
B、FALSE
C、Not Given
答案
A
解析
第三段第一句话提到,胡安之所以在德国工作,是因为德国的工人供不应求,也就是说德国没有足够的工人。由此可知,题干叙述正确,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OYkR777K
本试题收录于:
英语(一)题库公共课分类
0
英语(一)
公共课
相关试题推荐
ShoppingandHealthManypeoplebelievethatshopping(shop)isabadhabit.However,arecentTimemagazinesuggeststhatth
ShoppingandHealthManypeoplebelievethatshopping(shop)isabadhabit.However,arecentTimemagazinesuggeststhatth
TrainTravelforSeniorCitizensImagineit’sthattimeofyearwhenyoustartthinkingabouttakingavacation.Partofthe
WorkinginGermanyJuanMoralesis19yearsold.HehaslefthisparentswholiveonasmallfarminSpain.Henowworksina
WorkinginGermanyJuanMoralesis19yearsold.HehaslefthisparentswholiveonasmallfarminSpain.Henowworksina
TheStateFlowerofAlaskaAlaskaisknown(know)asastatethatproduceswildanimalsaswellaskind-heartedpeople.Thes
TheStateFlowerofAlaskaAlaskaisknown(know)asastatethatproduceswildanimalsaswellaskind-heartedpeople.Thes
TheStateFlowerofAlaskaAlaskaisknown(know)asastatethatproduceswildanimalsaswellaskind-heartedpeople.Thes
MyWorstTravelExperienceLastyearmyparentsdecidedtotakemetoacowboyranch(牧场)forourvacation.Iwashappyand【W
MyWorstTravelExperienceLastyearmyparentsdecidedtotakemetoacowboyranch(牧场)forourvacation.Iwashappyand【W
随机试题
(2012年)国内某手机生产企业将目标顾客定位于年轻购买者群体,专门生产具有较强娱乐功能的智能手机产品,取得了良好的市场效果。该企业以控股的形式,获取另一手机生产商60%的股权,企业实力明显加强。为增加经营收入,该企业以贴牌生产的形式与某国际知名手机生产商
用饿猫逃出笼箱的著名实验,解释试误学习现象的心理学家是______。
汽轮机轴颈测振部位机械跳动或电磁偏差过小会使汽轮机发生异常振动。
多巴胺舒张血管作用不能被下列药物所对抗:
发行价格高于面值称为溢价发行,溢价发行所得的溢价款列为( )。
以多元化发展为目标的扩张通常不采取收购公司而大都采取收购资产的方式来进行。()
关于企业资产结构对资本结构的影响,下列说法中正确的有()。
铅笔:橡皮
甲、乙、丙、丁是同班同学。四个人对此次考试成绩分别作了如下预测:甲:我班同学考试都及格了。乙:丁考试没及格。丙:我班有人考试没及格。丁:乙考试也没及格。已知只有一个人说假话,则可推断以下哪项断定是真的?
IamacommercialfishermaninAlaska.Itwasaneye-openertoseethedestructionandwasteintheworld’sfisheries.TheAlask
最新回复
(
0
)