首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) The robots in movies and science fiction books that rise up to take over the world generally are able to do so because we ha
(1) The robots in movies and science fiction books that rise up to take over the world generally are able to do so because we ha
admin
2022-12-18
45
问题
(1) The robots in movies and science fiction books that rise up to take over the world generally are able to do so because we have placed them in charge of missiles, defense systems and other military technology.
(2) We never see a disgruntled (不满的,不高兴的), order-taking bot working at McDonald’s or Domino’s cast off its virtual hairnet to gain sentience and overthrow its fast-food overlord. But fast food, along with shipping warehouses, has become a hotbed for robots and other automated technology. McDonald’s has been testing ordering kiosks, Domino’s has numerous ways to place an order that do not involve talking with a human being, and Starbucks has used technology to shift employees away from order taking to put them into production. It may not be a fantastic Utopia where Rosie from The Jetsons does our laundry, but robot/automated technology has clearly infiltrated (潜入,渗入) fast food.
(3) It’s not a question of whether automation will come; it’s one of whether it will make stores more efficient or allow them to get rid of human workers. Starbucks, for example, has used automation to allow it to move workers into making drinks rather than taking orders, but it has not yet cut its workforce in any meaningful way.
(4) College Recruiter. corn’s Steven Rothberg, whose company works to find jobs for students and college graduates, believes that fast-food robots are coming, but he does not think they will supplant traditional workers. " Many of the students and some of the recent grads who use our site are employed by fast food restaurants," he said. "There’s no doubt that automation will continue to impact the number and types of jobs in fast food restaurants but I don’t buy the argument that automated methods will replace human workers in fast food restaurants. Just look at banks. Have ATMs reduced the need for human tellers? Absolutely. But have ATMs come close to eliminating the need for human tellers? Absolutely not. "
(5) Timothy Carone, an IT professor, believes that automation will happen in restaurants, but not quickly or necessarily to the detriment (伤害,损害) of flesh-and-blood workers. The professor does believe that the path toward robot workers will be a slow one. He said that the idea that restaurants are automating due to labor costs is only partially true.
(6) " Automation would occur at much lower labor costs than exist today or in the future but automation costs money," he said, noting that the expense will lower over time. "Whether a restaurant becomes partially or fully automated should depend on its customers and locations. Fast-food franchises located anywhere are finding their customers value automation. Restaurants at airports or similar locations that provide a captive audience but no loyalty except for brand loyalty will find automation necessary and valued by customers—faster is better. "
(7) Donald Mazzela, a board member of the nonprofit National Robotics Education Foundation, said his group has been looking at the issue of robots in restaurants for three years, noting that robotic interaction is being taught in culinary (烹饪的) and hospitality courses throughout the world. "In our latest study, we estimate the average fast food establishment will switch 1. 2 workers from counter service to other tasks as remote order taking, delivery by robotic applications grow," he wrote.
(8) He expects
the tipping point will be by 2025
. The industry, he explained, needs time to educate customers, but that will happen, he said, because the benefits are simply too strong. He cited machines counting change, sensors, and other tools making inventory (库存;清单) more precise and the ability to relay orders directly to the prep area as a way to decrease waste. It’s going to be a gradual change, but it’s going to happen, Mazzela wrote.
(9) A change is coming and Fred Goff, CEO of Jobcase, a social media platform helping workers without college degrees find meaningful jobs, believes workers should embrace it. He said that robots will perform some jobs typically done by humans, but that will also create opportunity for flesh-and-blood workers. " Concerns about technology displacing jobs has been a constant Luddite theme throughout the Information Revolution, and in fact since the Industrial Revolution," he wrote. Goff explained in his email that in a broad sense technology tends to create more opportunity than it displaces.
(10) "It is not to be feared, but it must be managed," he wrote. "The challenge—and opportunity—for workers is for people to take control of their own work-life and navigate the positive impacts so that they aren’t overwhelmed by the negative impacts of technological progress. Keep open to change and keep moving forward. "
At the end of the passage, Goff urged the workers to do the following EXCEPT________.
选项
A、to eliminate unnecessary anxiety
B、to redesign their careers
C、to learn to harness the robots
D、to adapt to the situation
答案
C
解析
细节题。根据题干提示定位至文章最后一段。该段引用了一个人力资源网站首席执行官戈夫的话,他对工人们提出了一些建议,这包括第一句中的“不必要担心”、第二句中提到的 “控制自己的职业生涯”和最后一句中提到的“随时准备应对变化”。可见,A、B和D都是戈夫敦促工人们做的事情,均应排除。而戈夫要求工人们学会驾驭的不是机器人,而是自动化带来的正面影响,故C与原文不符,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OZcD777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Peekthroughtheinspectionwindowsofthenearly100three-dimensional(3D)printersquietlymakingthingsatRedEye,acompany
Despitehelpingtorecordevents,photoscoulddamageourmemories.Researchersfoundpeoplewhotakepictureshave【C1】________r
Doesthelanguagewespeakdeterminehowhealthyandrichwewillbe?NewresearchbyKeithChenofYaleBusinessSchoolsuggest
Britain’sprivateschoolsareoneofitsmostsuccessfulexports.Thechildrenofthewealthy【C1】________tothem,whetherfromC
Aprettypotplantmightmakeanunemotionalworkspacefeelmorepersonal.Butnewresearchhasrevealedthatofficeplantsdo
TheUnitedStatesiswidelyrecognizedtohaveaprivateeconomybecauseprivatelyownedbusinessesplay【C1】________roles.TheA
A)Somearchaeologicalsiteshavealwaysbeeneasilyobservable—forexample,theParthenoninAthens,Greece;thepyramidsofG
Inwhicharticle(s)does(do)theauthor(s)providethefactthatcountriesvaryintheirconceptofadulthood?【P1】__
Today,manypeoplearestarvingtodeath.Thereisashortageoffoodandtheavailablefoodistooexpensiveforhungrypeople
Iwasn’tabletocatchthebus.I________tenminutesearlier.
随机试题
在多效蒸发的流程中,并流加料的优点是各效的压力依次降低,溶液可以自动地从前一效流入后一效,不需用泵输送。 ()
下列各项中,符合十二经别的生理功能的是
对生物样品进行定量下限的测定,描述正确的是
患者,女,41岁。现不寐,性情急躁易怒,不思饮食,口渴喜饮,目赤口苦,小便黄赤,大便秘结,舌红苔黄,脉弦而数。其治法是
东方红房地产公司与甲签订一份商品房预售合同,合同约定,由甲一次付清全部款项。房屋竣工后,东方红房地产公司通知甲收房,收房后,甲发现房屋主体结构质量经核验确属不合格,无法使用,因此,向东方红房地产公司提出解除合同并要求返还房款,赔偿损失。正在交涉过程中,因地
竣工验收的依据可以概括为()。
中级导游员的考核采取笔试方式。其中,中文导游人员考试科目为()
尽管目前科学家对暗物质还了解不多,不过,正在进行的探索,或许将成为人类解开一个宏大谜题的________。在将来的某一天,我们不仅有望弄清暗物质自身的神秘构成,更有机会借此________到大爆炸的宏伟一刻,彻底解开万物起源之谜。填入画横线部分最恰当的一项
(1)在考生目录下有一个工程文件sjt3.vbp,窗体上给出了一个文本框Text1和两个命令按钮,命令按钮的标题分别是“读文件”、“计算”,名称分别是Command1、Command2。请画三个单选按钮,名称分别为Option1、Option2、Opti
Webecomesusceptibletothemoodsandfeelings,thebehaviorandtreatmentofourspouse,
最新回复
(
0
)